Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 908
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Трогнахте ме, накарахте ме да настръхна!
Янче, добре дошла у дома!
Фонсе, звучиш позитивно....въпреки водата!
Ети, щерката знаше ли какво иска да учи? На приятелка момичето беше(и още е, де) неориентирано, та вчера са правили обиколки на училищата. Френската гимназия ѝ се сторила супер грозна и не искала там да учи.

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 11:18 от mariat

# 151
Марееее, честита да е щерката - умна, красива и умятна, кат майка си Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Много работа днес, нямам време да ви нагледам.
Ес, честит нов член на семейството. Ще чакам официално (да се чете със снимка) представяне Grinning

Още малко остана за класирането.
Ще мине и тази седмица, важното е да ги приемат там, където им е на сърце Flowers Four Leaf Clover

# 152
  • На брега на реката
Мари, честита да е! Здрава, щастлива, успешна и все така упорита!

# 153
  • Варна
Мари, честит рожден ден на девойката ти!
Деси, и на твоята хубавица. Не успях да я видя с изправена коса, но съм сигурна, че е била блестяща!
Да са здрави децата, да постигат с лекота успехи! Hug
Аз днес почивам и хубаво се наспах. Почти де, че цяла нощ се борих с едни хапещи мушички, които харесват репелент ми.
Трябва да домакинствам, а аз само прахосмукачка съм пуснала засега.

# 154
Маре,здрава да е щерката,разумна и отговорна!

# 155
Марѝ, честита да ти е девойката. Тя си е умна и красива, затова ѝ пожелавам да е здрава, щастлива и късметлийка в живота. И понеже е в една специална възраст, на теб пък ти пожелавам да те приема не само като майка, а и като една от най-добрите ѝ приятелки Simple Smile.

# 156
Мари, честита да е девойката! Предстоят ѝ най-хубавите години, нека ги изживее на макс!
За училище нищо няма да ѝ наричам, тя си е отлична, но ѝ пожелавам много шестици в живота.

# 157
Здравейте! Не се бях разписала досега в юлската тема.
Да са живи и здрави, всички рожденици, които съм пропуснала!
Мари, на красивото ти, умно и талантливо момиче пожелавам много щастие и късмет!
Ети, успех с кандидатстването! Дълго ще е чакането.
Ес, да се разбирате добре с новия член на семейството! На нас предстои да ни дадат морско свинче. Първо щяха да са две, на подаряващата (племенницата) обаче й станало мъчно и сега ще е само едно. Слава Богу, викам аз. Майка й и баща й обаче ме "успокояват", че маракът ще й мине и все пак ще  ни дадат две. Те сега са с четири. Децата естествено се радват и го очакват с нетърпение животинчето.
Цял ден се опитва да ме боли глава. Луда работа. Ту ми мине, ту пак се обади. Искам вече море и почивка.

Хубава да е седмицата!

# 158
Привет,  банда!

Днес толкова смотан ден, че даже не съм успяла да се разпиша...

Маре, жива и здрава да в госпожицата!

Ес, честит нов член на семейството! С уши или без 😁

И другото го забравих...

# 159
  • на Мелмак
Хихи, Мари Grinning
Щерката точно поради тази причина не иска във Френската, приличала на затвор. Иначе обича френски, ходи на индивидуални уроци, заедно с немския и английския. Но в един момент й дойде в повече. Жалко, на мен ми харесва, но тя решава в крайна сметка. Ще влезе някъде Yum
Още две седмици.

# 160
  • Mediterraneo
Мари, да ти е живо и здраво момичето! Много успехи и сбъднати мечти!

Здраве и късмет на всички, празнували напоследък!

Вчера получих мейл от дирекцията на института, където завърши голямата. Спечелила е конкурса за проект на бележниците за следващата учебна година! Всяка година участва, веднъж остана на второ място, сега печели! Много яко! Жалко само, че няма да се радва на честта да държи бележника( то са всъщност едни дебели тефтери, които всички ученици си купуват в началото, нанасят се оценки, бележки от и до родител/ учител, важни дати и пр) в ръцете си и да го вижда навсякъде- на есен сменя института Sad

# 161
Тарти, честита награда! Браво на госпожицата!
Момичета, отново ме трогнахте! След малко почвам да пия за всеки един поздрав от вас! Наздраве!

# 162
  • Бургас
Ес, честит ви нов член на семейството.

Рей, то зорът е да кандисаш, пък където са едно, там са и две Simple Smile

Моите, с все баща им подстрекател, помрънкват периодично само за коте, но знаят много добре, че животно вкъщи няма да влезе. Имат си една торба плюшени котараци във всички цветове на дъгата Wink , стигат им.

Водих Марто обедно на лекар, интуицията за АБ снощи не ме е подвела. Тъпото е, че сега вдигна Т и накрая може и да не му се размине. Личната каза да изчакам до утре и тогава ще решава. Яд ме е, че сестра ми е още няколко дни тук с децата, а ще ги изкараме разделени. Хубавото е, че след две седмици пак идват за поне още месец. Важното е вчера да не са закачили и те нещо, че в неделя ще са шаферки.

Мъчи ме и мен глава по едно време, но се усетих, че съм пропуснала следобедното кафе и бързо се поправих. Какво нещо е навикът.

О, Тарти, много яко! Поздравления за момичето ти! Догодина да спечели и в новото училище, че да може да му се порадва!

# 163
Честита да е Мариената щерка! Целеустремена и разумна да раста!
Тарти, честита победа на твоята кака!
Ние имахме чуден уикенд с приятелско семейство. Ама толкова зареждащо ми дойде гостито им! Искам пак и повече.
Мартико да сборва болестта бързо!

# 164
Благодаря момичета! Още е при майка си и въпреки огромната ми вътрешна съпротива че е супер малко, ще се наложи да го вземем така.
Все пак ми е подарък и не мога да кажа нищо.

Днес ще подаваме желанията за класиране. Стиснете ни по едни палци и да я приемат госпожицата където иска.. Силно се надявам да няма голям наплив за немски, но божа работа.

Общи условия

Активация на акаунт