Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 947
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро.
Деси, харесва ми зареждането на хладилника.
Аз снощи нали уж макарони щях да правя, запънах се още на брашното, та станаха целувки, но фурната ми е силна и в края леко прегоряха и станаха на бонбони накрая. Дано това, което съм планирала за довечера, не е същият провал.
Спокоен и щастлив да е денят ви.

# 256
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Не стигнах до терасата и банята вчера....
Извеждам Митето... Изнасяхме бебешко то легло, та оправях стаята....
Снощи до късно гледах ТВ....
Днес ще е труден ден...
БУБОЛИНА, ще се справите.
Бел, децата растат толкова бързо.....
Времето минава като миг....
Хубав ден!
Слънчево настроение!

# 257
Добро утро.

Бубе, две се гледат по-лесно от едно. Особено, когато вече започнат да се заиграват 😉
Това е едно от нещата, които не бях планирала, а се получи страхотно 😁

Вчера капарирах и почивка за август. Много положително ми повлия на настроението 😆

# 258
Добро утро.
Нямам какво да кажа, освен че ми се спи.

# 259
  • Бургас
Добро ви утро!

Бубе, веселба ще е, но съм сигурна, че ще се справите с лекота.

Бел, вижда се, казваш, светлинката в края на тунела. Приятна почивка при мама!

Снощи излизах с дружки на по питие. Чудно ни се получи, направо бях забравила вече какъв кеф е такава среща.

Боби, и нашата кошара още е в спалнята, и много ме дразни, обаче пък купът дрехи за гладене на децата много добре се скрива там Joy

Съни, дали бонбон, или макарон, важното е накрая да става за ядене.

Слънчев да е денят ви!

# 260
Добро утро и от мен!

Най-после дойде края на седмицата, вече съм страшно изморена и имам нужда от почивка....а тя е чак август. Може би другакта седмица ще си взема петъка и малко ще почина.

Децата само питат кога ще вземем котето, аз пък искам максимално дълго да е при майка си. Ще направи 2месеца без няколко дни, което пак е малко, но далеч по-добре от 40дни.

Бургазлийки могат ли да препоръчат някое хубаво заведение по плажа? Нещо с вкусни миди, калмари или и да няма морска храна, наистина да си заслужава да седне човек.

# 261
Добро утро на св. Петък!

И аз имам остра нужда от почивка,  та се надявам днес да го избутаме спокойно.

Спорен ден, банда+

# 262
Добро утро!

Бубе, ще се справите сигурна съм.

И на мен така ми се ходи на почивка. Морето е ясно, че ще пропуснем, но ще гледаме на някоя вила в планината да отидем.

Дано сте прави и да не е моментно послушанието, а просто да пораства и нещата да стават по-леки. Сега е на етап обръщане. Стана ѝ много лесно и само това прави. Цяла нощ спи по корем 😃.

# 263
  • Бургас
Ес, не мога да помогна много, че рядко сядам на заведение, а тази година по плажната алея са изникнали и един куп нови ресторантчета/капанчета. На Морска гара обаче има две хубави рибни заведения, които не са толкова претенциозни /Даляна и Jolly Roger/ и един по-шикозен Dock 5 Restaurant|Ресторант Док 5. С чудна гледка са всички. Оттам тръгват корабчетата за о-в Св.Анастасия, там е и ПланетУм /интересен интерактивен музей за децата/, та може и да ги съчетаете.

Минахме контролен преглед с Мартичко, в понеделник пак ни вика, че още се чуват хрипове, но ней зле положението. Почерпихме се и в Макдоналдс. Хапнах едно хамбургерче, ми то пълен глад. Като гледам какви мъже се редят по опашките, срамота ще е ако те се засищат с това нещо, а аз не.

# 264
  • гр.София
Ес, и от мен глас за Даляна, много ми харесва кухнята,  ям само морска храна там и последния път взех и камембер  паниран в бадемово брашно и боровинки!

# 265
ММ вчера е вечерял в софийски ресторант, който няма реално меню, а на салфетника има код, който се сканира и менюто си го разглеждаш от телефона. Осъзнах, че с моята антика ще си седя гладна.

# 266
  • на Мелмак
Мари, готино е това Grinning

Бубе, как са внуците?

Аз си починах тази седмица, е изключая домашната работа, но съм доволна. Чудим се къде да отскочим за 3,4,5 дни на море. Искам да се ваксинираме, мисля за Джонсън. Първо трябва количествен тест да си направим.
Айде наздраве от мен Cocktail

# 267
  • Mediterraneo
ММ вчера е вечерял в софийски ресторант, който няма реално меню, а на салфетника има код, който се сканира и менюто си го разглеждаш от телефона. Осъзнах, че с моята антика ще си седя гладна.

Ох, много се разсмях, ще извиняваш. Откакто има пандемия, при нас почти няма реални менюта по ресторантите. Навсякъде е с QR код, който се сканира. И да, има хора с антики като теб, но пък има и менюта на големи табла пред ресторантите, където могат да разгледат менюто.

# 268
Това с менютата е много готино. Аз задължително мия ръце, след като съм ги разлиствала. Дано ги въведат на повече места.

# 269
Тарти, не се извинявай.
Обаче, какво нещо са технологиите....В нашия град такова все още нещо няма, а при вас се подвизава повече от година.

Общи условия

Активация на акаунт