Искам да кажа ... (184) през юли 2021

• 47 938
  • 1 096
  •   1
Отговори
# 855
  • гр.София
Добро утро ☕
Страхотни снимки видях, и сладка бухтичка, и аз помислих, че снимка от нета 🤩
Нямам време за форума от скитане и компания 😁 вчера и до Бургас стигнахме, отметнах маникюра, един мол и смяна на чип за телефона, вечерта пак коктейли, сега ме боли главата, но сме се разбрали с приятели да се видим на слънчев бряг на плаж 🏖️
Хубав ден от мен 😊

# 856
  • Ямбол
Добро утро!
При мен не е тепсия, малко вълнички и жълт флаг.
Маре, на плажа ми блести и не мога да видя добре, за прическа ли питаш или за цвета. Но на теб все ще ти ходи.

Утре чакам щерката, а в четвъртък и петък приятели, за фестивала ще идват. Но поне ще си имам компания.

Хубав да е денят!

# 857
Пряко включване,  морето е разкошно.

# 858
Добро утро!
В неделя се прибрахме ние,хареса ми,но ми се ходи на Ахтопол.
Бубе,ами завидях!Искам и аз там.
Мари,много е хубаво,не съм те виждала,но щом всички ти казват,че ще ти е ок,не се колебай.
Хубав ден!

# 859
Добро утро!

Мари, хубав е цветът, но подкрепям Али, че си трябва много добът фризьор. Имай предвид, че после ще трябва честа поддържа, защото отдолу ще избива по-оранжево. Аз тъкмо наскоро гледах колко цвята съм сменила за няма и 4 години 😃.

Много хубави морски снимки 🥰

Пия кафе аз днес сравнително наспана и ще ходя на маникюр.

# 860
Добро утро и от мен!

Адски жеги се очертават до края на седмицата, после пък ще захлади баш когато сме на морето.
Чакам с нетърпение отпуската вече, грам не ми се работи, а трябва да изтикам седмицата.
Хвърлям по нещо в една плажна чанта за морето, че да не ми се струпва всичко в събота.

Бел, първия и последния цвят най-много ми харесва.

# 861
  • на Мелмак
Ммм, Бел, разкошна коса!

Мари, много добре ще ти е.

На плажуващите пак завид Simple Smile

# 862
  • Бургас
Бел, очите ми останаха в последния цвят. Чудна коса имаш.

Седнала съм между два поста на плажа, на единия знамето жълто, на другия зелено. Спасителите забили глави в телефоните, да не ги занимават.

# 863
O, Бел, разкошна коса, пре-крас-на! Определено и мен като Ес ме грабнаха първата и последната снимка. Може би защото търся нещо подобно. Ама и ти ся ме разколебаваш с това избиване на рижо....
Лиляна, моята подстрижка е подобна, за цвета ми е питането. Скоро беше писала за плажуващите и караниците им за чадъри. Дори статия във вестник имаше. Сигурно е било голям резил.
Ети, днес с една аптекарка приятелка си говорехме за косопада. Та, тя сподели, че има клиентка, на която косата е почнала да капе заради проблеми със стомаха(не уточни какви). Цяла година е била на хапчета за тези проблеми и след елиминиране на проблема, косата се е възстановила.
Благодаря за морските снимки.
Селесте, добре си се нахендрила между тез флагчета/ спасители.

# 864
  • Germany
Много ме радват морските ви снимки! Весело изкарване на всички плажуващи!
Бел, косата ти е страхотна!
Мари, според мен, докато бориш косопада се въздържай от третиране на косата.
Аз пак не можах да спя. Уж се бях оправила с хапчето от личният и спях по 9 часа и снощи какво ми стана не знам. Въртях се до 2,00 и сега съм свръх кисела. Уикенда живот и здраве тръгваме за морето. Дано всичко е наред, защото така я бленувам тази почивка. Децата са вкъщи, защото не ни се рискува да лепнат нещо на финала. Утре мъжа ми ще отиде да им вземе оценките и приключваме учебната година.
Хубав да ви е деня! Simple Smile

# 865
Мари, била съм с подобен цвят на косата. Освен добър колорист, си иска и редовна поддръжка. Помисли доколко ще е подходящо за теб, заради косопада.

Селесте, стратегическа позиция Simple Smile

Аз напоследък заспивам лесно, защото се изморявам много през деня. В неделя спах до 15 ч и вечерта отнесох отново към 23.

# 866
  • Бургас
Лин, Марѝ, да, според напъните за влизане показвам съответния цвят Joy То пък морето чудно днес, а аз в цикъл, да си имам късмета.

# 867
Мони, Лин, имам изписан миноксидил за косата, но се подготвям психически до края на месеца. Няма как да отлагам боядисване/къносване. Вече имам доста бели косми. Но, определено се отказвам от показаната прическа/боя, защото си мислех точно обратното- ще боядсивам само корените, а дължините ще си стоят с кичурите няколко месеца преди повторно подновяване....

# 868
Маре, добър колорист може да ти направи чудни кичури, които да поддържаш на няколко месеца.
Селесте, топкай се до коленете;)
Белче, откъде бе кака;) тази коса?
Много ти е хубава, пази си я!

# 869
  • Germany
Мари, да, кичурите могат да изкарат няколко месеца, но лично при мен винаги са изтощавали доста косата.

Общи условия

Активация на акаунт