Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 550
  • 594
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Благодаря, Ивченце. 🌻  Думнах една Флора Футурка. Иначе в Парфюми шоп цената си е бетон. 69.99 си стои от месеци също за тестер 60 мл.

# 121
  • София
Благодаря, Игрива сливче.Flowers Hibiscus

Това, което съм загледала във френската Сефора, доколкото се ориентирам е с опция да се вземе само от магазина. Цената му е чудна и умирам от яд. Ожалих Ви се:disappointed:

Не се отказвай толкова лесно! Кой е парфюма? Може да го има в други сайтове. Сега има доста намаления навсякъде.

# 122
  • ново
Само аз ли не намирам мострите в парфюми-шоп?

# 123

Това, което съм загледала във френската Сефора, доколкото се ориентирам е с опция да се вземе само от магазина. Цената му е чудна и умирам от яд. Ожалих Ви се:disappointed:

Не се отказвай толкова лесно! Кой е парфюма? Може да го има в други сайтове. Сега има доста намаления навсякъде.

Круизния 2019. Прерових всичко. Има  вариант от Швейцария, но цената е почти тройна. Сега пустата ми зодия Мира не ми дава.Grin

# 124
Аз пък търся круизния от 2020, със смокинята...И от него никъде и следа няма.....Disappointed

# 125
  • София
НУКИ , и аз няколко дни пробвам да го поръчам , но не може ... А цената е бонбон.

# 126
Здравейте , може ли да ми препоръчате сайт с доставка до БГ , от който да поръчам Guerlain Angelique Noire? Понеже из българските нали го няма , а от сайта на Guerlain също не става..

# 127
Здравейте , може ли да ми препоръчате сайт с доставка до БГ , от който да поръчам Guerlain Angelique Noire? Понеже из българските нали го няма , а от сайта на Guerlain също не става..
Не съм пробвала, но Ви е вариант испанският/английският/немският Guerlain с превозвач.
Ако искате директна доставка, Place Vendome бутика.

# 128
Гледах го в elinor снощи, провери там! 😉

Круизния 2019. Прерових всичко. Има  вариант от Швейцария, но цената е почти тройна. Сега пустата ми зодия Мира не ми дава.Grin

# 129
# 130
Ааа, ясно, нямам нито един Ангел и никога не съм искала да имам. Може би затова не правя разлика. Видях само 2019 и реших, че е той. 😄

# 131
  • Pazardjik
Благодаря, Ивченце. 🌻  Думнах една Флора Футурка. Иначе в Парфюми шоп цената си е бетон. 69.99 си стои от месеци също за тестер 60 мл.
    Бихте ли казали от къде и на каква цена?

# 132
Ааа, ясно, нямам нито един Ангел и никога не съм искала да имам. Може би затова не правя разлика. Видях само 2019 и реших, че е той. 😄
Имаш! 😀 Музата 😜

# 133
От Парфимо, след сигнал подаден тук Joy
Сега трябва да се запозная какво е това животно "сух шампоан", че ми е чуждо Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 17:56 от Фръц!

# 134
Аз пък търся круизния от 2020, със смокинята...И от него никъде и следа няма.....Disappointed

Аз се надявам, че се уредих с него от Швейцарско. Мога да споделя линк, ако искаш да пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт