Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 624
  • 594
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви 😘

# 241
Ако някой тук си е купил Шерги или Султана от Парфимо, моля да сподели после от новите реформулировки ли са.

# 242
Май вече всичко на Лутен и Пиге е ново.

# 243
Предполагам и аз, че е така, но държат старите изображения за предлаганите артикули и ми е интересно дали някой пък няма да удари кьоравото Wink

# 244
Здравейте,
С огромно очудване току-що установих че имам парфюм който вчера поръчах заедно с друг от Парфюмо. Писаха ви че е изпратена от Чехия.
Моля за съвет, искам само единия евентуално да взема. Да се обаждам ли или ?! Какво бихте ме посъветвали ?
 С тези мои запаси..   ужасна съм
Поръчай си от Парфимо само парфюма който искаш, а пратката с двата парфюма я откажи/върни цялата. Ако е тръгнала щом получиш Спиди известие маркирай да се върне към изпращач 😉.
Реших да се обадя и ми казаха направо по телефона че мога да я анулирам цялата. И аз съответно го направих, като след това поръчах само другия аромат.
Благодаря за включването, момичета !

# 245
  • Пловдив
Код лилаво за parfimo има ли ограничение в цената на парфюма ?

# 246
  • Пловдив
Код лилаво за parfimo има ли ограничение в цената на парфюма ?

Този код е за Parfium.bg, не е за Parfimo.

# 247
  • София
Здравейте,
С огромно очудване току-що установих че имам парфюм който вчера поръчах заедно с друг от Парфюмо. Писаха ви че е изпратена от Чехия.
Моля за съвет, искам само единия евентуално да взема. Да се обаждам ли или ?! Какво бихте ме посъветвали ?
 С тези мои запаси..   ужасна съм
Поръчай си от Парфимо само парфюма който искаш, а пратката с двата парфюма я откажи/върни цялата. Ако е тръгнала щом получиш Спиди известие маркирай да се върне към изпращач 😉.
Реших да се обадя и ми казаха направо по телефона че мога да я анулирам цялата. И аз съответно го направих, като след това поръчах само другия аромат.
Благодаря за включването, момичета !
Ако е пратена ще си получиш смс-а от Спиди 😉. Анулирала съм по телефона, но беше на следващия ден след поръчката и след като е пратена си пристига на адреса. Просто не я получих и се върна обратно.

# 248
Здравейте, може ли да помоля ако някой попадне на добра оферта на ТТ Еcstasy да сподели тук. Търсих из всички сайтове, за които се сетих, но за момента в Парфимо излиза около 150 лева с код.

# 249
Здравейте, може ли да помоля ако някой попадне на добра оферта на ТТ Еcstasy да сподели тук. Търсих из всички сайтове, за които се сетих, но за момента в Парфимо излиза около 150 лева с код.
150 за тт си е супер цена

# 250
Уредих се благодарение на мила съфорумка ☺️

# 251
Точно това щях да кажа и аз. Цената е много добра. Не се надявайте на по-ниска.

# 252
Попитах, защото наскоро в Парфимо го имаше на 135, но докато се назландисам и свърши офертата 😄

# 253
  • София
В Дъглас има заредени няколко аромата от L'Art et la Matiere Guerlain, ако за някой представлява интерес.

Код "късмет" също се отразява и цената става още по-прилична - 319.96 лв.
След дългогодишно отлагане поръчах ANGÉLIQUE NOIRE. Остава да се сдобия и с Tonka Imperial и се отписвам от всички теми за парфюми и сайтове. Joy

# 254
Здравейте,
В четвъртък направих регистрация и веднага след нея пуснах поръчка във Висша козметика.  Вчера сутринта се обадих за потвърждение, като обещаха, че ще я получа днес. Снощи обаче установих, че поръчката ми е изтрита. Говорих с една дама, която най любезно ми обясни, че причините може да са много, но най вероятно парфюма не е наличен. Някой с подобен казус?

Общи условия

Активация на акаунт