Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 735
  • 594
  •   1
Отговори
# 225
Не би трябвало да има проблем във всеки нормален сайт да върнеш запечатан парфюм, ама тези не са нормални... Не знам, наистина. Очаквай всичко. Може да мине гладко, може и да се запънат. Прочети им условията за връщане.

# 226
  • София
Фръц!, ако е до офис на куриерска фирма не бързай да вземаш парфюма от 15.07 ако тогава пристигне има 7 дни до връщане на пратката, като не потърсена. 18 е след три дни, ако ти харесва вземаш, ако не да им го върнат.

# 227
  • София
Фръц!, ако е до офис на куриерска фирма не бързай да вземаш парфюма от 15.07 ако тогава пристигне има 7 дни до връщане на пратката, като не потърсена. 18 е след три дни, ако ти харесва вземаш, ако не да им го върнат.
Щях да напиша същото. Simple Smile Спиди връщат непотърсени пратки след 7 дни. Мисля, че Фръц ще успее да тества и да реши дали да си вземе пратката.

# 228
"Има ли как да върна пратката още във офиса, понеже вече получих известие, че е при превозвача"

Не, не можеш вече. И аз имах такъв казус. Остава да не я вземеш от куриера или да я вземеш и върнеш за твоя сметка.
Благодаря много на Азалия,
стана, както тя предложи.
Последвах линка с информация за товарителницата, и оттам има възможност да се избере опция" Отказ от пратка"

# 229
  • виртуално
Мисля, че е добра оферта
Olympea blossom 30мл за 85лв
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-paco-rabanne-olympea-blossom- … earch-Action=view

# 230
  • Варна
Parfium.bg код лилаво дава -5% за 8-9 юли.
Понеже, често сте ми били много полезни, бързам и аз веднъж да съм от полза.

# 231
Parfium.bg код лилаво дава -5% за 8-9 юли.
Понеже често сте ми били много полезни, бързам и аз веднъж да съм от полза.

Любимите ми 5%.За два дни.А иначе 5% за по принцип.🤦‍♀️

# 232
Здравейте имам питане до дамите от гр.Бургас Simple Smile Парфюмите,които се продават  на ул."Патриарх Евтимий"-мисля беше(едно малко магазинче под кооперация) и тези в апартамента на ул.Шейново оригинални ли са? Благодаря Simple Smile

# 233
  • Бургас
Парфюмите,които се продават  на ул."Патриарх Евтимий"-мисля беше(едно малко магазинче под кооперация) и тези в апартамента на ул.Шейново оригинални ли са? Благодаря Simple Smile
да

# 234
Това не са ли магазините на Старкоп?
Парфюмите,които се продават  на ул."Патриарх Евтимий"-мисля беше(едно малко магазинче под кооперация) и тези в апартамента на ул.Шейново оригинални ли са? Благодаря Simple Smile
да

# 235
  • Бургас
Не, Старкоп е на Александровска и май на Трапезица имат склад

# 236
Не, Старкоп е на Александровска и май на Трапезица имат склад

Да там ги знам Simple Smile Благодаря за информацията

# 237
Момичета, има ли код за Елинор?

# 238
  • София
mid15 или june - намаляват 15%.

# 239
  • София
Момичета, има ли код за Елинор?
Да, mid15 и june все още работят, и двата дават -15/%.

Общи условия

Активация на акаунт