Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 520
  • 594
  •   1
Отговори
# 540
На мен ми хвана и късмет с предното намаление. Пробвай, де, или ще хване, или не.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 21:36 от Анонимен

# 541
  • София
А за Дъглас дали код Късмет или друг хваща промоциите? Например парфюм с 25% отстъпка, дали има нещо което да хване и да намали още малко? ☺️
Когато поръчвах вече намален продукт от Дъглас, сайта сам ми предложи да пробвам код Късмет. Намали ми с още 5%. Получи се добра цена. Simple Smile

# 542
Ей сега ще пробвам от лаптопа и ще пиша дали става 👌
Едит: Не иска да го приеме Sad

# 543
  • София
Ей сега ще пробвам от лаптопа и ще пиша дали става 👌
Едит: Не иска да го приеме Sad
Възможно ли е за някои марки да не хваща!? Или вече да е неактивен!? Съжалявам.
Но пък тази цена за Черната орхидея не е лоша. И преди 10 години съм купувала 30-чка за около 100 лв.

# 544
Цената действително не е лоша, но се чудех дали може да стане още малко по-добра, защото за 180 лева мога да взема 100 мл което вече е най-изгодният откъм цена вариант, но знам че ще ми е трудно да изхарча.
Имам един ваучер за 5 лева когато си вадих картата, мисля още е в срок. Може да пробвам с него. Ако стане директно го отнасям. ♥️

# 545
Не съм сигурна, ама той май е за ненамалени продукти и само в магазин, не и онлайн. Моя така виси също. Не знам дали е в "срок на годност" все още.

# 546
Успях да го активирам, но после в полето не ми приема нито единия от кодовете, които имам.
Ще пиша на съпорта да питам. Иначе пише че може да се ползва уж и он-лайн вече.

# 547
Въпрос към пазарувалите от sensunique - как доставят, с куриер или с бг пощи? От инфото в сайта не ми стана много ясно, а съм си харесала нещо за РД.

# 548
Лале, и на мен не ми прие кода за 5лв, който дойде с новата карта. Мъчих, мъчих- не става. Писах им, нищо не се разреши и зарязах. С първата карта от миналата година пак не можах, тогава пък беше друга тъпа система, пишеш кода в мейл, нещо там "активираш" , пък ти връщат нещо по смс, въвеждаш пак в количката - нъцки. Не знам защо е толкова завъртяно с тия кодове.

Develfen, с куриер идват.

# 549
Ами, защото уж са щедри, дават кодове, пък човек като не успее, се отказва за 5 лв да се обажда пет пъти и да му се обясняват, все едно са му дали 50 лв отстъпка... Не е коректно да го правят така сложно, но очевидно на това разчитат - да се откажеш! На това му се казва нелоялна търговска практика.

# 550
Усещам аз че натам бият нещата. Уж получваш нещо, ама всъщност е нищо. Писах вече мейл на съпорта и утре като получа отговор ще споделя какво е станало ✌️

# 551
Никога никаква отстъпка не съм могла да завоювам от Дъглас. Не знам дали така е и по света, имат магазини в много държави, но ми се струва, че с нас се подиграват.

# 552
  • София
... в полето не ми приема нито единия от кодовете, които имам.
...
Сега се сещам, че нямам регистрация в Дъглас и направих поръчката като гост. Тогава ми даде и прие код Късмет за 5%. Ако опиташ поръчка без влизане в профил!??
/Тъй де, да разиграем всички варианти Wink /

# 553
Добре, ще опитам сутринта на закуска 👍
Редактирам се: Не става и като гост. Благодаря за идеята обаче. Ще я запомня Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 07:52 от Lale_Lili

# 554
Със сайта на Дъглас имам винаги проблеми. Имам и поръчки, но дълъг период не успявах да вляза в профила и нямаше кой да ми помогне.  Писала съм няколко пъти на съпорта, отговориха ми в началото, веднъж. Последния път, в магазина се опитаха да не ги занимавам, казаха ми, че не е тяхна работа. В началото много се радвах, че пуснаха сайт, дори и телефон за контакти имаха (на който съм звъняла).
В Италив нвмам проблеми. Там и сайт на Сефора има, от който непрекъснато получавам отсъпки, като картодържател (различен тип карти има).
За разликите в обслужването в магазина не искам да започвам темата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт