Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 524
  • 594
  •   1
Отговори
# 570
Да, хем е хубаво да има трак какво точно са пратили като тегло, хем ми звучи малко като някой да се е оплаквал от липси при получаването и да е искал примерно рефънд или друго и сега да си връзват гащите. Колкото и ритан да е идвал кашон от Европа до мен, никога не е имало липси. Ама знае ли човек...Но да, надявам се да не почнат да отказват шипинг до тук.

# 571
  • София
Аз съм имала липсващо мини в една испанска пратка, но тъй като не заснех клип на отварянето, реших да не предявявам претенции, понеже нямаше как да докажа, че го няма в момента на получаване + пратката беше минала през превозвач, което съвсем усложнява нещата. Оттогава се опитвам да снимам отварянето на пакети от чужбина, особено ако съдържат пълноразмерни бутилки. Като видя, че всичко е наред, ги изтривам.
SensUnique явно са имали повече от един проблемен случай, нормално е да въведат някаква процедура за диспути, ако бях търговец, бих постъпила по същия начин.

# 572
  • София
На Иван Вазов 22 винаги се пробват да ми продадат продукта на по- високата, написана на опаковката им цена. А на сайта е с 20-30лв по- евтин.
Ако мине, мине, предполагам.

# 573
  • Бургас
И при други физически магазини е по-скъпо от сайтовете. Логично или не, имаш избор от къде да купиш продукта. Това, че го намалят за теб е жест, който трябва да ценим. Не са длъжни да го правят.

# 574
И при други физически магазини е по-скъпо от сайтовете. Логично или не, имаш избор от къде да купиш продукта. Това, че го намалят за теб е жест, който трябва да ценим. Не са длъжни да го правят.
Не е логично нито законно да продаваш на по-висока цена от тази на етикета. Слава богу не са много магазините с такава практика. Комплимента е нещо различно......

# 575
  • Бургас
Аз не прочетох мнението ви съвсем правилно. Стори ми се, че пише, че цената в магазина е 20-30 лв по-висока от тази на сайта, което е различно от написаното от вас. Права сте, не е коректно това.

# 576
  • BG-DE
Съвсем нормално е във физическия им магазин цената да е по-висока отколкото в онлайн.

# 577
Цена без аналог : Parfums De Marly Herod

# 578
  • София
Уууу, изпуснах го. Disappointed Наистина цената беше невероятно добра.

# 579
  • Тополовград
Има ли действащ код за Парфимо. Не можах да намеря. Благодаря.

# 580
  • София
Няма код за Парфимо в момента.

# 581
  • Варна/Лондон
Уууу, изпуснах го. Disappointed Наистина цената беше невероятно добра.
Каква беше, че да се поядосвам и аз😂

Кажете от къде Nishane на добра цена 😉

# 582
  • София
197 лв. То си е за яд.

# 583
Кажете от къде Nishane на добра цена 😉
няма да лягаш да спиш, а денонощно ще дебнеш в мейкъп

# 584
  • София
Не, става дума за намалени продукти. Обаче на сайта са намалени, а в шоуруума не са им лепнали нов етикет и стоят на старата си цена.

Да, всеки избира как да пазарува и при положение, че има взимане от шоуруума, винаги мога да си извадя телефона и да я пусна от там. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт