Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 628
  • 594
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,от къде мога да поръчам Mugler -
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Eau-Croisiere-53351.html
Потърсих в гугъл,но не ми излиза в Мейк ъп и тн Simple Smile Благодаря ❤
Това е лимитка, която не е постоянно в обръщение.

Благодаря 😁. Не знаех Wink

# 76
Благодарности за темата! Flowers Hibiscus
Кодове не проверявам, освен ако нещо не е драстично съмнително.

Азалия, на мен преди време ми се случи точно при натискане на бутона за изпращане на поръчката. И точно с Круизния Ангел - драмата се разви за има- няма 9 минути.Веднага се оплаках тук в темата, че някоя хиена ми го е отнесла от кошничката, но момичетата се оказаха невинни. Smiley

За първи път ми се случва : поръчвам нещо от Парфимо, отварям и гледам на кутията (тестерна) пише друго. Обвиних се как от радост, че съм хванала последния влак на изгодна цена, съм натискала бутоните в несвяст и сама съм се прецакала. Отварям кутията , а вътре точно това, което съм поръчала.

# 77
Здравейте.
Гледам парфюмите  без опаковка в Parfium.bg.
Моля, споделете мнение, как пристигат? В бяла кутия, с капачка ли са, тестери ли са това? Цените са по- добри, но да не се изненадам какво ще пристигне.

# 78
  • София
Здравейте,някой поръчвал ли е парфюм от donbaron.bg. Там откривам това,което търся не за друго.

# 79
  • Стара Загора
Дами, нов Жадор ли има?
Миналия месец приятелка видяла някакъв изкаран отпред в БЗ, но не погледнала за името. След няколко дни отидох и чух да питат клиенти... Само че съм блейка и съвсем изключих да проверя. Преди малко ми излезна реклама в Дъглас за този, но той е от миналата година. И във ФР още като проверих миналия месец не видях да има от 2021. 😊

# 80
Този е последният.

# 81
Има ли нов код за parfimo.bg , този с -8 лв над 120 лв, вече е невалиден

# 82
Здравейте,някой поръчвал ли е парфюм от donbaron.bg. Там откривам това,което търся не за друго.
Не работи този сайт.

# 83
  • by the sea
ето накрая и аз поддадох на вашето влияние и взех един Ana Abiyedh от emag Innocent
Този месец това ще ми е  глезотийката, че събирам за ваканция, дано ми хареса.
 За сега бутилката ми се струва мега смотана, но ще го преживея ако парфюма става

# 84
  • София
Взех си рефила на Black Phantom By Kilian от Парфимо. Всичко е наред. Нямам време за артистични снимки, затова две-три бързи. Simple Smile
Скрит текст:

# 85
densi, благодаря за темата Flowers Blossom !
Не се сдържах и аз и вече си имам един Angel Iced Star. Напълно разбирам защо densi писа, че се полива с него. Има една прозрачност за мен в аромата (може би затова е Iced - като коктейл с много лед) и аз също се поливам с него без да души нито мен нито околните. Заедно с ANGEL EAU CROISIÈRE 2021 са новите ми парфюми за горещини, като смокинята ми е радост голяма, отдавна си търсих аромат на плод, а не само на листа.

Скрит текст:
ето накрая и аз поддадох на вашето влияние и взех един Ana Abiyedh от emag Innocent
Този месец това ще ми е  глезотийката, че събирам за ваканция, дано ми хареса.
 За сега бутилката ми се струва мега смотана, но ще го преживея ако парфюма става
[/spoiler]
Ще се радвам да споделите дали Ви е харесал. Аз го получих тези дни и ако това е леката версия на Kirke, то няма шанс да го понеса този парфюм. Ana ми хареса плодовото начало, но има една нотка (силна) , която ме души за съжаление. Чудя се дали да му дам шанс в по-студено време.

P.S. Дами, сега видя, че пиша в тази тема Blush .
Благодаря на Радика за тази тема Flowers Bouquet ! И по темата, вече рядко проверявам бач кодове, но в началото редовно гледах.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 13:05 от Dari_77

# 86
Факт е, че и от Елфрагранс са много любезни. Въпреки, че сме събота, са ми пратили мейл, че MFK са отново налични в сайта им.
Погледнах в момента, няма зареден екстракт Oud satin mood, цените са си старите!!!

http://www.elfragrance.bg/vsichki-aromati/maison-francis-kurkdji … n-c-1_45_466.html

# 87
Да ви попитам, като по-опитни.
Поръчах вчера парфюм от намаленията в Дъглас и избрах наложен платеж. Днес са ми пратили мейл, с който ме уведомяват, че парфюмът не е наличен. Чудя се, ако бях платила с карта, дали пак щяха да ми канселират поръчката?

# 88
Според мен, ако е поръчан едновременно от двама и единия е платил вече с карта, ще го изпратят на него.
Вчера поръчах парфюм от Дъглас, който вече не е наличен. Ако сме се борили за един и същи... аз платих с карта. Simple Smile Не вярвам да е един и същи, но мисля, че така правят.

# 89
Благодаря, Азалия!
Разочароващо е, но здраве да е.

Общи условия

Активация на акаунт