Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 548
  • 594
  •   1
Отговори
# 105
Пълнители са май.

# 106
  • виртуално
Спрей или рол он е са тези 10 мл?
спрей с възможност за пълнене
имам такъв на Nova, много е удобен за чанта

Последна редакция: пн, 05 юли 2021, 18:35 от Рапунцел.

# 107
Най-сетне си получих злополучната пратка от Дъглас. Много съм им ядосана. Преди повече от седмица някъде, съфорумка сподели ваучера си от 50лв с мен. Поръчах си Линтерди едт и някаква маска за допълване на поръчката. Те я разглеждаха, разглеждаха и накрая анулираха поради “недостатъчна наличност”, а времето на кода изтичаше. Не знаех кое не е налично затова се отказах от Живанши-то и поръчах  цимент термика на Керастаз, понеже моя свършва и допълних с Escada Celebrate now. Добавих мостри. Те разглеждаха, разглеждаха, махнаха едната мостра и остана парфюмна изненада от тях. И днес какво да видя? Няма мостра. Не, че нещо, но на мен са ми важни, понеже нямам къде наблизо да тествам парфюми и това ми е единственият начин и не в един и два съм се влюбвала и съответно поръчвала след проба. Те са ми като мини изненада и ги чакам дори с по-голямо нетърпение от самите продукти, които поръчвам, защото обикновено ги познавам. Та, останаха само Делириум коректен сайт, от който поръчвам редовно и не са ме разочаровали. Съжалявам за излиянието, просто исках да се оплача.

# 108
  • БГ
еее свърши Angel-a :/

# 109
Аз пък не разбрах, че не е Angel nova и подминах...тцтц, супер предложение за джобен класически ангел.

# 110
Два дни чета темата по диагонал и не знам дали не е споменато но така или иначе често се пита:
В Parfimo код ONLINEPROMO140 за поръчки над 140 лв. сваля 10 лв.

# 111
TOM FORD NOIR POUR FEMME -110 лв/50 мл, с код в Delirium

# 112

Свърши още като прочетох и добавих веднага към вече чакащата ме поръчка дето й се чудех 😀 Имаше 4 или нещо такова, след като казах и на приятелка май думнахме последните Simple Smile

Благодаря за кода за Парфимо , не го дочаках но сега имам повод за други поръчки😁😁😁
И за информацията за Angel-a Simple Smile

А имаче от Парфимо пак ми бавят поръчката последните седмици нещо са тромави, а бяха станали бая бързи.

# 113
  • Стара Загора
И моята поръчка от парфимо този път дойде по-бавно. Сигурно минаха 5 работни дни. Утре чакам 2 комплекта на Moroccanoil.

Ако някой го иска, но не следи

# 114
Освен:

parfimo.bg -  код ONLINEPROMO140 - намялява - 10 лв. поръчки над 140лв. (от 05.07 до 11.07.2021)

има и:

parfimo.bg -  код 5SAVEBG - намялява - 5 лв. поръчки над 90 лв. (от 05.07 до 18.07.2021)

# 115
Сладурки и сладури, поръчвали ли сте от френската Сефора до БГ ?
Ако да, ще споделите ли как става. Никога не съм поръчвала от чужбина и никак не съм наясно.

# 116
  • София
От френски сайт директно виж дали има доставка до България, ако няма трябва да използваш превозвач от Германия.Понякога сайтовете имат опция за безплатна доставка до държава в ЕС. В момента няма превозвач от Франция.

# 117
Търсихме го за приятелка, поръча от Парфимо. Цената е добра с код.

# 118

Поредната порция мостри Mancera Sparkling Heart от Dolce.

# 119
Благодаря, Игрива сливче.Flowers Hibiscus

Това, което съм загледала във френската Сефора, доколкото се ориентирам е с опция да се вземе само от магазина. Цената му е чудна и умирам от яд. Ожалих Ви се:disappointed:

Общи условия

Активация на акаунт