Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 63 416
  • 594
  •   1
Отговори
# 180
Тази роза подправкова ли е? Познаваш ли парфюма Simple Smile
Не я познавам, но доколкото чета, да - подправкова и пудрена.
Четох ревюта във фрагрантика и гледах ревюто на Inés Witherspoon в инстаграм.
https://www.instagram.com/tv/CQvmN3djcGC/

Мернала съм и око на Regina, но все още не са го зареждали явно.

# 181
Описала съм го в другата тема, виж.
Днес поръчах от Делириум насляпо Elderflower Cordial Cologne Jo Malone London и нямам търпение да дойде утре.

# 182
Мисля, че това е доста харесвано цената е супер за 50 мл-53, 40лв с безплатна доставка
https://makeup.bg/product/337452/
Жалко, вече е 72.

# 183
Вече е 72 😄
Мисля, че това е доста харесвано цената е супер за 50 мл-53, 40лв с безплатна доставка
https://makeup.bg/product/337452/

# 184
  • София
Описала съм го в другата тема, виж.
Днес поръчах от Делириум насляпо Elderflower Cordial Cologne Jo Malone London и нямам търпение да дойде утре.

Еееех Денс, изчезна яко дим Бъзчето след споделянето. Разминах се, но ме огря едно друго Малоунче HONEYSUCKLE & DAVANA COLOGNE с което ти ме запозна, а все не му идваше ред Flowers RoseFlowers TulipFlowers HibiscusSparkling Heart

# 185
Свърши ли се?
А, сигурно ще заредят отново.
В магазините го има, сега попитах.

# 186
Мали как се зарадвах като прочетох за цената на Перфекто и как оклюмах като цъкнах на линка.
Днес точно успях да поръчам Флорал 30 мл за 29 лева, че 2 пъти го изпусках и си викам днес е деня на Перфекто и нъц.
Аз да попитам точно за Парфимо и Перфекто, дали това което ще получа може да са отворени върнати бройки от предишните поръчки и ако са такива как да го върна, защото разопакован и ползван парфюм не искам. Поръчах 2 парфюма това Перфекто и едно Кавали предполагам трябва да върна и двата ако реша да връщам. Няма да е драма, от Кавалито има в изобилие, но питам за да знам предварително как стоят нещата.

# 187
  • на брега
Привет, момичета! Flowers Cherry Blossom
Не съм поръчвала от края на м.май, тогава тук ме изкушихте с La Vie Est Belle Soleil Cristal. Отлично попадение за моя вкус на сляпо. Innocent
Днес получих две парфюмни поръчки.
От Нотино -    Lancôme Idôle L'Intense  50 мл (с подаръци калъф за парфюм и плажна кърпа Lancôme), три броя    Mugler Angel 10 мл и подаръчен сет с 5 мостри.
От Делириум - Tom Ford Noir Pour Femme с две мостри и шал.
Добре познати и много харесвани от мен аромати.
Благодаря, че сподеихте офертите.
Много рядко влизам в темата, но пък в точния момент. Късметлийка съм! Gift Heart

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 21:50 от lu4ia

# 188
  • София
Свърши ли се?
Изчезна ми от кошницата, само се обърнах да пусна един касов бон и след това го нямаше.

# 189
  • София
...
Аз да попитам точно за Парфимо и Перфекто, дали това което ще получа може да са отворени върнати бройки от предишните поръчки и ако са такива как да го върна, защото разопакован и ползван парфюм не искам. Поръчах 2 парфюма това Перфекто...

Lale_Lili , надали е отворен, ползван и върнат - на такава цена и аз го взех преди около 2 седмици за 30 мл. Ако пък го отвориш и не ти хареса, не го връщай Перфектото, а ми го препрати. Бих приютила още някое и друго шишенце. Simple Smile

Много съм радостна, че споделих офертата с Ангелчетата и вече ги получавате! Simple Smile

Аз реших, че няма да си развалям далаверата и пуснах поръчката до магазина на Нотино в Парадайз, за да не плащам доставката. Така се възползвах да се запозная и с други аромати.
И само да добавя - В Нотино в Парадайз са сложили днес гюмчета за наливане на Ангела, Извънземното и Аура, но още не са ги напълнили и не можеха да ми кажат цена на милилитър.

# 190
Свърши ли се?
Изчезна ми от кошницата, само се обърнах да пусна един касов бон и след това го нямаше.
Ако го искаш се обади в магазин и си запази и помоли да ти изпращат. Твоят, който си поръчала, обаче е върхът! Честит!❤

# 191
  • София
Ако имам късмет утре да се добера да Сердика ще е супер.  Благодаря, то срамота от кога го отлагах.
Кодове не проверявам мисля, че няма смисъл. Ееее ако е някоя ретро бабичка може и да цъкна да проверя дали ми е набор.

# 192
Може и да е споделяно - Висша козметика с нов сайт
https://visshakozmetika.com/index.php?route=product/category& … th=222&page=8
Не може да се сортира по брандове от моб. устройство.
Има -20% на някои Xerjoff,  ето и на тази прелест, Alexandria II, III също.

# 193
Момичета, има ли актуален код за Нотино?

# 194
  • София
Привет, регистритрам поредна успешна поръчка от Емаг. Доживях жена ми сама да си изнамери и поръча арабелка Laughing Бързо дойде за ден-два. Става дума за този: Asdaaf Andaleeb
Скрит текст:

Top: Orange, Pear and Bergamot.
Middle notes: White flowers, Jasmine and Rose.
Base notes: Caramel, Amber, Musk and Sandalwood

Общи условия

Активация на акаунт