Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 670
  • 594
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ауу, Deetron,какво красиво бутилче!
Аз също съм доволна от Емаг. С код докарват добри цени.

# 196
Делириум направо избиват рибата с бързина! Доставка за по-малко от 24 часа, направо не знам как го правят! 😜

# 197
Мострите от Делириум трябва да се изберат на някаква стъпка от поръчката или ги изпращат по тяхно усмотрение?
Преди седмица-две правих първа поръчка за близо 350 лв. и не ми изпратиха нищичко, никакви мостри Sob
На вас как ви изпращат?

# 198
Ти си ги избираш.
Моята пратка я няма днес.

# 199
Здравейте,
С огромно очудване току-що установих че имам парфюм който вчера поръчах заедно с друг от Парфюмо. Писаха ви че е изпратена от Чехия.
Моля за съвет, искам само единия евентуално да взема. Да се обаждам ли или ?! Какво бихте ме посъветвали ?
 С тези мои запаси..   ужасна съм

# 200
Make up са ми пуснали подаръчен ваучер за 5 лева. Едвам ме навиха. И без това се чудех дали да поръчам. Ура Simple Smile

# 201
Здравейте,
С огромно очудване току-що установих че имам парфюм който вчера поръчах заедно с друг от Парфюмо. Писаха ви че е изпратена от Чехия.
Моля за съвет, искам само единия евентуално да взема. Да се обаждам ли или ?! Какво бихте ме посъветвали ?
 С тези мои запаси..   ужасна съм
по-добре им се обадете, защото в Спиди не може да вземете само единия, трябва да платите цялата пратка и после евентуално да върнете за ваша сметка другия. Или да откажете цялата пратка.

# 202
И къде е този ваучер, гледах , нищо не видях?

# 203
  • София
На Lale_Lili са изпратили ваучер за намаление. Не е обявен на сайта. Simple Smile

# 204
На Lale_Lili са изпратили ваучер за намаление. Не е обявен на сайта. Simple Smile
Аха.Е аз малко чела - недочела , какво да се прави.

# 205
Май има леко зареждане: Kurkdjian

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 15:29 от Milen™

# 206
Mа те тия на официалния сайт на Кюркджиан са по-евтини! Тъкмо навивам любимия, полузаспал, да ми купи нещо от там 😁
Ааа сетих се, кодове имаше.Ама с код пак е по-скъп от официалния сайт. 🤔 Или аз нещо не схващам?

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 15:37 от Анонимен

# 207
Мисля , че успях, но докато не ми потвърдят не мога да съм сигурна...
100 лв под цените в офиц. сайт са.

# 208
Хайде и на CHERGUI

# 209
100 лв под цените в офиц. сайт са.
Аз знаеш кое гледам, в официалния излиза 422 лв а тук, в парфимо, с 10 лв отскъпка е 460. Аз ли нещо не гледам както трябва?

Общи условия

Активация на акаунт