Изпитани сайтове за парфюми - юли 2021

• 62 543
  • 594
  •   1
Отговори
# 330
Освен: parfimo.bg -  код ONLINEPROMO140 - намялява - 10 лв. поръчки над 140лв. (от 05.07 до 11.07.2021)
има и: parfimo.bg -  код 5SAVEBG - намялява - 5 лв. поръчки над 90 лв. (от 05.07 до 18.07.2021)
Код ONLINEPROMO140 не работи от 11 юли.

# 331
Поръчах от Парфимо това: https://www.parfimo.bg/loewe-aura-white-magnolia-eau-de-parfum-z … ni-100-ml-tester/. От месеци го чакам да се появи. Защо? Идея си нямам Grinning. Просто ме привлече. Даже коментари няма много за този парфюм, но аз съм си решила и си го взех. Усещам, как почвам да колекционирам парфюми на марката без да съм ги помирисвала Grinning. Имам още 2, които стоят неотворени.
От Елинор чакам Chopard Love и Montale aoud Lagoon на чудесни цени с 15% отстъпка, а от Мейкъп Al Haramain Belle. Получих подарък за годишнина от първата поръчка и "трябваше" да се вземе нещо Grinning. Всичките естествено на сляпо Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 332
Mimeto74, аз пък поръчах Florence Amber Roberto Cavalli /златното бутилче/ Simple Smile сладичко е , леко цитрусово, дооооста траен, но е тежък сега за жегите. За мен лично носи вайба на Girl of Now Elie Saab.... във Фрагрантика го сравняват със Скандал, но не съм го имала и не мога да направя достоверно сравнение. В по-хладно време мисля, че ще е суперски Laughing

Вярно ли отдавна го заглеждам Това е следващото ми набелязано нещо .Само чакам удобния момент че вече май ще ме изгонят от вкъщи:blush:

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 18:28 от Mimeto74

# 333
  • София
Има код за 20 % намаление в Емаг.
Примерно Histoires De Parfums, This Is Not a Blue Bottle 1.2. - 60 мл с кода става на 111 лв

# 334
Има код за 20 % намаление в Емаг.
Примерно Histoires De Parfums, This Is Not a Blue Bottle 1.2. - 60 мл с кода става на 111 лв
Жалко, че не важи за Jimmy Choo EDP, вчера щях да го поръчам, отложи и сега е 15лв по-скъп Confused

# 335
  • Варна/Лондон
Здравейте, извинявайте ако е споменато по назад, уж погледнах но се оплетох, та има ли код  за отстъпка в
elfragrance bg и parfum. bg
Благодаря 🤗

# 336
notino - код summer - 20 % на избрани марки тук: Black Friday - алидна от 19.07. до 25.07.2021 и не важи за продукти в намаление или разпродажба.

Хваща... creed, mugler, Lancôme, montal, maison margiela.....и още.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 06:33 от Milen™

# 337
  • виртуално
Отнесох набързо една La Belle Le Parfum.
Ще ви следя за други оферти, че ми е трудно от телефона

# 338
В нотино са заредили lancome la nuit tresor dentelle  de rose, ако някой го търси.

# 339
Това е нечовешко - събуждаш се, отваряш форума и почваш с изваждането понеделнишки! 😆 Angel Iced Star Mugler 🌟

# 340
Ако някой търси Chloé Nomade Absolu de Parfum 50мл е по-изгоден от 30мл. Grinning
В Нотино с кода.
https://www.notino.bg/chloe/nomade-absolu-de-parfum-parfjumna-vo … zheni/p-16009093/

# 341
  • Стара Загора
Има ли някакъв код за Starcorp. Изобщо пущат ли кодове. Имат  Chance Eau Tendre Chanel 50 мл 138 лв и мисля да го поръчам. Някой поръчвал ли е точно Шанел от този сайт, че не ми се рискува много с тази марка по интернет.

# 342
Нямай притеснения за поръчка на каквото и да е от Старкорп.

Обадиха ми се от Нотино да ме питат верно ли е това? 😆 Вие пърчахте, пък анулирахте за 10 минути общо... Ми... да, такава съм си, не ми обръщайте внимание, не е грешка или случайно. Щели до 3 дни да ми върнат парите.

# 343
  • Стара Загора
Благодаря Азалия, поръчвам Simple Smile

# 344
Аз се чудя дали ми трябва V&R Bonbon за 26.60 за 10мл. Познавам аромата, не е лош, но ми се иска с хубавата панделка, ама цената на 30мл. за мен не си заслужава.
За Iced Star, не е лош, наистина е разводнен, но базата на Angel я усещам и аромата е отпускарски. Може би сме се пренаситени с Angel-и, аз поне спирам да се интересувам от Angel-и и Alien-и, имам си достатъчно за години напред.
Следя за код за Armani, ама няма.

Общи условия

Активация на акаунт