Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 63 942
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Сутринта започнах деня с Accordo Arancio L'Erbolario, който е чудесен сочен, леко билков портокал. Трайността му не е епична, така че вече е само спомен и мисля сега да изляза с Rose Ardente Givenchy . Тази роза е като опушена версия на Делина, минала през пазара за ориенталски подправки. Нито прекалено сладка, нито твърде маслена и тежка, но сериозна и присъствена. 😍

# 661
О, моля те разкажи за него. Чудих му се да го купя насляпо, но приликите с Бакара ме отказаха, писна ми всичко да е Бакара. Намираш ли прилики?

# 662
  • София
Дами, можете ли да ми кажете нещо за този НР, няма го във Фрагрантика
Скрит текст:
Каква е разликата с розовия, има ли такава и виждали ли сте го някъде по нашите сайтове? И какво ще рече Generous Spray в случая?
Стана ми интересно и погледнах тук-там. Според това, което прочетох в сайта на френската Сефора и My Origines, излиза, че е бил лимитирано издание, разлики в аромата не пише да е имало, Fleur Musc EDP трябва да си е, просто в различен дизайн бутилка с обновен спрейър, който прави по-голям облак при пръскане. В нашите сайтове е бил наличен в parfium.bg/dolce, но е изчерпан в момента.

Тuali, разкошни снимки, както винаги. Heart Eyes Тази ексклузивна линия на Живанши ми е много интересна от доста време, но не съм намерила начин да пробвам каквото и да е от нея. Ти пробвала ли си нещо друго от серията, или насляпо си действала с тази роза и откъде е купена (makeup, предполагам)? Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 17:50 от Klodilia

# 663
Klodilia, благодаря ти за труда да потърсиш инфо и да споделиш! Flowers Hibiscus Както и предполагах, лимитка с различна бутилка, но същия сок. Приятелка се интересува от него, защото е пробвала именно него, но щом няма разлика с розовия, който може да пробва навсякъде и да се убеди сама, че е същия, нещата вече са лесни.

# 664
  • София
Азалия, няма проблем. Simple Smile Надявам се, че не подвеждам с информация, но на няколкото места, на които намерих някакво описание, пише, че е същият парфюм. Simple Smile

# 665
Мнение за тази Mancera,хареса ми шишетo и става ли на сляпо да се купи?

# 666
Тези дни получих тази красота.
https://www.parfimo.bg/banana-republic-rosewood-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml/

Дойде в дървена кутия. Ароматът е мммм божествен. Според мен времето му е късна есен и зима, но и сега влачи шлейф.
Много уютен и топъл аромат. Представям си сняг, камина, сгушени, влюбени хора. Красота

# 667
  • в Кошера
Тествах днес Idole Aura (в Сефора е наличен също) - е, не ме впечатли, изобщо даже. Посредствен аромат, а след 3-4 часа изчезна от ръката ми...
От линията харесвам само Интенз.

# 668
  • Пловдив
Преди две седмици си получих Jimmi Choo Fever .Мислех да го отворя зимата, но днес не издържах.Бях го тествала на хартия .Сега като си пръснах на ръката и все едно съм със спрения вече Parisian chic  на Avon.

# 669
Парфюм, който преоткрих в настоящите жеги: https://www.fragrantica.com/perfume/Calvin-Klein/Eternity-257.html
Чудесно излъчване и мнооого траен.
Бях го набедила за типичен пролетен аромат, особено излъчващ в дъждовно време. Е, реших да го пробвам в жегите. Чуден. Сменям му сезона определено.

# 670
  • София
И аз си мисля, че беше той, все орхидея ми е в главата. Но, като отидем пак до мола, ще пробвам отново.
А в някои сайтове цената му е почти наполовина, мисля, че в parfium.bg. Но едва ли качеството ще е същото.
Не мисля, че е Orchid Leather. Той излезе тази година и все още не се предлага в онлайн магазините, освен Дъглас.

# 671
Oud Blanc или Санталът е.

# 672
  • София
Може и Bois d'Amande да е.

# 673
И трите са уникални!❤

# 674
  • София
Ааааа, и Orchid Leather e Heart Eyes. Много си го харесвам - сладък, опушен, с леко дървесен подтон. Kissing Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт