Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 467
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 470
  • Козлодуй
Другата седмица е безкабелната ютия

# 1 471
  • На изток от Ада
Днес е, чакам я.

# 1 472
  • Козлодуй
Може да съм съм се заблудила Simple Smile

# 1 473
  • Варна
Да, от днес е ютията, ще проверя в този до окръжна, исках да знам ако я няма, да не се разхождам напразно, че съм пеш. Моля ако някой я види в някой филиал да пише.

# 1 474
Взех една от малките прахосмукачки от 70 лв. от Алабин. Остана още една, някой търсеше.

# 1 475
  • Варна
Безкабелна ютия купих от Лидъл, до зелечуковата борса. Към 10ч имаше около 15 броя.

# 1 476
  • София
Днес взех душ слушалката и мога да кажа, че шлауха е отвратителен. Ще трябва да купя друг, но беше наложително, защото стария се спука. Ще пусна снимка, да имате предвид.
Имаше килимчета и подправки в саксия. Лидл Борово

# 1 477
Никой не обозначи парфУмчетата на 5 лв. От големите, по 75 мл. Взех си моя. До неделя ще си взема и от другите Grinning

# 1 478
  • до най-прекрасния мъж
Днес взех душ слушалката и мога да кажа, че шлауха е отвратителен. Ще трябва да купя друг, но беше наложително, защото стария се спука. Ще пусна снимка, да имате предвид.
Имаше килимчета и подправки в саксия. Лидл Борово

Какво не му харесваш на шлауха? Специално си купувам такъв, защото ми издържа в пъти по-дълго от обикновените метални. Бях го купила случайно и за друг не го сменям. Металните гъвкави ми се късаха за няколко месеца, този кара с години.

# 1 479
  • София
Много е твърд и стърчи напред, където трябва да застана под душа. Иначе като качество е ок. Дали ще поомекне или с нещо да го придържам към стената?

# 1 480
  • София
Такава малка шевна си купих преди много години, абсолютен боклук и нищо не може да зашие.
За мен са хвърлени пари за нищо.
Аз си харесах нещичко от другата седмица.
Преди време можеше от брошурата да си слагаш в списъка за пазаруване( със сърчица), вече не става и е досадно да ровя всеки път и да ми излизат много други неща които не ми трябват.

# 1 481
  • до най-прекрасния мъж
Много е твърд и стърчи напред, където трябва да застана под душа. Иначе като качество е ок. Дали ще поомекне или с нещо да го придържам към стената?
С времето ще омекне. Не го сменяй, здрав е и няма да съжаляваш.

# 1 482
  • Асеновград
Никой не обозначи парфУмчетата на 5 лв. От големите, по 75 мл. Взех си моя. До неделя ще си взема и от другите Grinning
Че те не са нови, а цената е добра. Но имам няколко неотворени и ще се въздържа. От по новите frmelle, много напомня на

# 1 483
Не са нови, да. Но на 5 лв не са пускани до сега..това имам предвид Grinning

# 1 484
Оф, че сте... Сега ли се казва това за парфюмите??

Общи условия

Активация на акаунт