Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 424
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 560
  • shumen
Конти,дрехи от лиосел тази година.

# 1 561
И аз мадам Гламур сш вземам. И другия в квадратното шишенце...но той не е намален сега. Тези двата ми допадат, питали са ми с какъв парфюм съм, явно отстрани се усещат.

Не са като моите. Тези са от "простите".
Извинявам се за израза, може да стоят добре на някого, но не са моите тези и ми простеят, сравнени с другите. То и цените са им различни.
Grinning

Конти, моите къси гащи 5 чифта ги скъсах, скъсах ги от носене на морето. Кеф на плаж, кеф вечер из центъра..само с тях буквално изкарах. Догодина пак ще си купя да си подновя цветовете...
Ще ги погледна, има ли ги в брошура?

# 1 562
Извинявам се ако вече е коментирано Но не следя темата много, добро ли е лененото масло?

# 1 563
  • София
Някой търсеше постелката с кафето. Не помня намери ли си. В Младост 3/София имаше поне две сутринта, за повече не рових.

# 1 564
  • Стара Загора
Някой търсеше постелката с кафето. Не помня намери ли си. В Младост 3/София имаше поне две сутринта, за повече не рових.

Аз бях. И не намерих. Ще се ангажирате ли с покупка и пращане? Далеч ми идва Младост 3.

# 1 565
  • Варна
С удоволствие изхабих този измивен мицеларен гел за лице :
Скрит текст:
За цената си е просто чуден. Взех новия с черен въглен, но ми изсушава кожата не става  за ежедневно ползване. Жалко че и на мен не се пада скреча за  сладоледа в чашка, любим ми е.

# 1 566
Наистина е много добър. Аз се заредих с няколко тубички.

# 1 567
А като крем ли е, или като гел?
В момента ползвам един розов от ДМ, кремообразен е, не ми изсушава кожата и го харесвам...

# 1 568

Аз бях. И не намерих. Ще се ангажирате ли с покупка и пращане? Далеч ми идва Младост 3.
На околовръстното и черни връх преди малко бях, имаше много.

# 1 569
  • Стара Загора
Супер инфо, ама пусто съм в Стара Загора

# 1 570
Този измиващ гел в постоянен асортимент ли е или е бил на промоция.
 Аз съм с Билка от векове и реша ли да сменя нищо не ми е как трябва.  ДМ- ят ми опъва кожата все едно се мия с обикновен сапун

# 1 571
Този измиващ гел в постоянен асортимент ли е или е бил на промоция.
Много много добър продукт.
Беше еднократно пуснат. Струваше 2.50
Аз купих цялото кашонче.
Тета, прозрачен гел е, не е крем.
Tedi123, може ли снимка на този с въглен. Аз такова не съм виждала сякаш. Къде стои в магазина?

# 1 572
Има сладолед без захар, протеинов- опаковани са 4 малки сладоледа в картонена кутия, пише Alive, видовете са шоколад и ванилия, подсладителите не са от гадните

# 1 573
Има сладолед без захар, протеинов- опаковани са 4 малки сладоледа в картонена кутия, пише Alive, видовете са шоколад и ванилия, подсладителите не са от гадните
Кои са подсладителите ?
Те реално не би трябвало да са от вредните .
Но гадни наричате - вредните или тези с гаден вкус.
Аз например не мога да близна нищо със стевия . Полезна е , но вкусът ми е точно гаден.

# 1 574

Това е като кремче и не опъва кожата според мен. И все пак всеки си преценява, индивидуално е. Гелове всякакви на мен ми опъват. Снимката слагам, защото обичам конкретно и нагледно да говоря 🙂

Черешки взех малко оня ден, биват още.
Тази тодина обаче така и не попаднах на череши по мой вкус.

Общи условия

Активация на акаунт