Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 424
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 575
Благодаря Тета . Това не съм го срещала. Аз една пяна хвалена купих и я подарих . Ще го пробвам и него.
Моето е Билка с краставица и пъпеш .
Черешите насипни ми харесват . Е не са като от детството ми с наситен вкус . Но по- добре от тези сортове които имаме на село. Продават фиданка уж за хрущялка и т.н. после черешите са едни ...

# 1 576
  • Бургас / UK
И двата показани гела (СИЕН,БАЛЕА) са за суха,чувствителна кожа.Аз използвам на Балея синята опаковка с екстракт от лотус ,той е за нормална към мазна кожа  и също е много хубав.
Преди няколко дена видях черешите в Лидъл,страхотно изглеждаха,но цената 6,99лв направо ме уби ..Hushed

# 1 577
Връщам се от Лидл Борово и да дам отчет.
Видях пътечките и са много хубави за цената си , но нямаше с кафе. Имаше 2 с лъжичките (някой беше питал) и мнооого от другите с някакви панички цветни. На мен ми харесаха с паничките повече, но въпрос на вкус. За в кухнята биха били идеални и на плочките ми пасват, ама ме мързи да ги чистя , та..но за терасата са супер, ама ще меря (имам си , но тези просто им е чудесна цената)
Зареждаха с домати на 1.60 кг. розови от полските и български. Много хубави изглеждаха, пресни , на промоция са сега. Взех от полските , те са по-дребнички , но ги хвалехте и се натоварих с 3-4кг. като не видяла.
Видях и саксиите с чушлетата на 4.30 бяха, няколко саксии имаше, но не стоят до входа при другите цветя , а до тиквичките и чушки едни ...та там гледайте, ако си търсите.
Купих си къси панталонки на 5.90 ли беше нещо такова или 5.50. сивички, имаше жълти, черни и май нещо оранжево, но нямаше моят номер. Трикото на сивите е най-добро, много хубави , някой пита Тета , не знам нейните дали са такива, но да провери Саня май беше и там е наблизо. Също и някаква тениска с джобче , сега са намалени, хареса ми трикото, ама не е същия цвят, но става , харесват ми и двете.
Имаше намалени неща на промоция на 50лв - едно 2 в 1 парна подочистачка и много бройки седалки за тоалетна за инвалиди с дръжка, аз бях купувала такива от санитарните магазини у нас за 120лв (( Тези имат и капак, харесаха ми , но.. имаше и смесители за мивка пак на тази цена всички.
Много неща имаше, за баня шкафове, голяма прахосмукачка са сухо и мокро, почти всичко тук коментирано.
Купих и храна, ама не е нещо дето да не знаете и да е интересно. Парни ютии имаше доста безкабелни също.
Много се мотах, купих и кубчетата за молци, защото ги хвалите, някакви интересни фенери видях, ама...се въздържах.
Накрая , както си се мотах се наредих на каса и нямаше начин да не вдигна кръвно. Това там ми е като терапия вече, после няколко дни не мога да се скарам с никой, омаломощена съм от нервите на излизане. Само с мен явно става така, ама пусто ми е най-близо и съм мазохистка явно да пазарувам в Борово.
Та домати има много и на промоция да знаете.
Мда, също и 3 кутии в комплект херинга , както и комплект от 3 кутии скумрия котлети някаква промоция. Фъстъци имаше на промоция и тях взех, салфетки евтини, както и една кутия Сюрприз бисквити, едно време много ги харесвах (после ги развалиха да опитам пак сега)
Преди време тук питаха, дори снимах за почистване едно като от кожа , жълт цвят  с дупки в кутия, сега пак са ги пуснали да знаете на 3 и нещо са. Аз взех този път някаква гъба в кутийка да я пробвам, интересна ми се видя. Пише, че почиства коли, мебели, стъкла и т.н. Хубави са за цената си.

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 16:34 от Анонимен

# 1 578
И двата показани гела (СИЕН,БАЛЕА) са за суха,чувствителна кожа.Аз използвам на Балея синята опаковка с екстракт от лотус ,той е за нормална към мазна кожа  и също е много хубав.
Преди няколко дена видях черешите в Лидъл,страхотно изглеждаха,но цената 6,99лв направо ме уби ..Hushed

На Балеа НЕ е гел. Крем е, за почистване.
Има голяма разлика, за мен поне.

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 18:35 от teta75

# 1 579
  • Буркина Фасо
не ми харесаха розовите полски домати.

# 1 580
Като свикна на черита..тъй ще е то...
Филе скумрия сега ли беше? Или мина и замина промото...

# 1 581
За розавите домати с взех и червен лук и люти чушлета.
Ма как да не са хубави, аз толкова много взех(( Имаше и български, точно ги редяха и ...аааа няма така да ме плашуваш((

# 1 582
Фани, аз питах за късите панталонки, но за тези от другата седмица. Иначе от тези, които си си взела, си взех точно сивички и аз. Simple Smile "Тайната" им е, че сивите са 95% памук + 5% вискоза, а другите цветове са 80% памук + 20% полиестер. Wink

# 1 583
  • София
Да похваля бирените пръчици на Бони, взех с купон -40%. Харесах и пицата със салам замразената.
Мнения за прахосмукачката събирам и дали сте я виждали в някой софийски лидл? Моята гръмна и сега търся.

# 1 584
Аз видях 1 бройка от тази прахосмукачка днес следобяд в Лидл Борово.

# 1 585
Ребрата как се приготвят

# 1 586
Лалка, имаш ЛС.

# 1 587
  • София
Ребрата как се приготвят
Само слагаш хартия за печене и ги печеш във фурната.

# 1 588
Колко време горе долу

# 1 589
  • Sofia
Аз бих пекла ребрата
Скрит текст:
затворени на бавен огън (да речем час на 160 градуса и проверка) и само накрая открити за малко.

Общи условия

Активация на акаунт