Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 423
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 590
Според мен са за грил.
Но може и на яхния ако решите . Може и със зеле .
Не е речено , че пък непременно печени натюр .

# 1 591

За колкото стават готови във твоята фурна.
Наистина първо покрити, да не станат сухи.
Аз в глинен гювеч ги правя, нарязани..не лидлски де..мразя жилави, боцкам ги да видя дали са готови...

# 1 592
Благодаря, Морена!

# 1 593
Аз ребрата ги правя във фрайер и стават доста сполучливи. Не мога да кажа за колко минути, преценявам на око.

# 1 594
  • Варна
inka2001 ето така изглежда гела :
Скрит текст:
Не седи при козметиката от редовен асортимент. Аз го намерих при неща от стари промоции, не знам как да обясня точно. Имаше и маска за лице и мицеларна вода.

# 1 595
Този е за смесена и мазна кожа мисля,не го взех,защото ще ми изсуши лицето.Показания от Тета е супер,много супер даже.

# 1 596
  • Стара Загора

И тук да благодаря на съфорумката. Flowers Hibiscus
Приключихме драмата с пътеката.

# 1 597
Не е със стевия сладоледът , яла съм този с ванилия, има плътен млечен вкус, не мога да кача снимка нещо.

# 1 598
  • Sofia
Пак заповядай, Хепи! И ние взехме ребра преди малко.Simple Smile Ама търсих телешки (такива гледах в приложението) пък то свински имаше само... не че се оплаквам де.  Нямах намерение, ама се мъдреше едно красиво броколи и го щипнах. Simple Smile Иначе взехме отново от италианския микс зеленучци за към ребърцата.

# 1 599
Оставили ми бяха филе скумрийка. Идеално е..таман го пекнахме. 4 парчета са в тарерката, без костици е, идеално за деца ..трайност до 27ви, мирише добре при отваряне, след печене - още по-добре.

Взехме и от хвалените розови домати, да видя ММ ще ги одобри ли, че аз домати не ям.
Краставици на 70 ст. Боровинки на 1.50 лв.

# 1 600
Мнения за прахосмукачката събирам и дали сте я виждали в някой софийски лидл? Моята гръмна и сега търся.
Чудесна е. Вчера бръмчах 3 часа с нея - чисти мазето, къщата, колата, разни дървени трици и бетонови боклуци... Идеално се държа. ММ я взе да чисти, когато твори - дърводелски боклуци главно, от къртача и разни таквиз.. За домашен прах е повече от прилична.

# 1 601
  • Буркина Фасо
за мен пък имаше франкфуртери, наденички, други месца. и промоционална биричка имаше.
кво друго ми трябва на човек в тази жега ???
за десерт - сладолед за 1 ст от скреча.

# 1 602
  • Велико Търново
Меркел и нейните - 50 на първа страница ме дразнят вече и повече няма да повторя!!!
Не стига, че редица пишещи тук казаха, че тортилите са с кофти качество, а и аз допълвам - италианските хрупкави вафлички с глазура кайсия са също със занижени качество! Определено тези на редовна цена са по-хрупкави и по-добри на вкус и форма. Сега отворих един пакет да се почерпя предварително, сама себе си иии... Ами ще ги направя на мляко с бисквити или и аз нз какво. Като отлъгнали са, все едно е разпечатам пакета преди 3 дни, самите те се разпадат на дъно и Горна част и определяно са ми кофти на визия, форма и вкус.
Често купувам такива, защото ми харесват, а и са в постоянния асортимент което ми е важен фактор.
Край! Вече - 50 от първа страница означава за мен "бе купувай"!

# 1 603
  • shumen
И аз взех наденички и ги пекнах.Харесаха се вкъщи.

# 1 604
Ребрата се изядоха и питаха за още...

Общи условия

Активация на акаунт