Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 361
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 725
  • In transit
Купих си шарлан.Някой спомена,че си прави сам сусамов тахан с шарлан.Може ли рецептата?
По мое мнение сусамовият тахан става най-вкусен със сусамово олио. Шарланът има доста наситен вкус.

# 1 726
И аз взех от тениските - тъмносиня Mка (каквато съм по принцип), но ще ходя да пробвам да я сменя с Sка (каквито често ми стават от лидълските дрехи).  На ММ също взех зелена.
Взех си и черен джегинс и съм доволна.

... много им куца зареждането, не ги знам как го планират.
Вероятно предпочитат, да се продава/свършва, пък дали са доволни кленитите...
Принципът "кой превари, той завари" е класика за джунглата, ама напълно важи за Лидл, а и други (ама нямам толкова точен поглед).

Гледам, че сега на 4.29лв има бол саксиени люти чушки, ама с намалената цена бяха дефицит.

Кой превари, купува по 100 неща, после връща.

# 1 727
Купих си шарлан.Някой спомена,че си прави сам сусамов тахан с шарлан.Може ли рецептата?
По мое мнение сусамовият тахан става най-вкусен със сусамово олио. Шарланът има доста наситен вкус.
Тъй като нерафинирани масла ми горчат почти винаги  и шарлан не съм купувала . Какъв точно вкус има

# 1 728
  • На изток от Ада
Има инка в Лидл.
Аз взехжщ една рокля. Отказах себот пантаконките . Две цветя взех. Джегингсите ми се видяха плътни.

# 1 729
Наси, коя рокля взе? Какъв ѝ е съставът? Точа им се и аз. Simple Smile

# 1 730
  • На изток от Ада
Розовата , но  и чернатачерната гледах. Пак е с доста полиестер 65 %  и вискоза 35 %.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 22:16 от nasito8988

# 1 731
  • Mostly in my mind
Препоръчвам този микс. Страхотен е, само дето е идея по-солен.

# 1 732
  • Sofia
И аз взех от тениските - тъмносиня Mка (каквато съм по принцип), но ще ходя да пробвам да я сменя с Sка (каквито често ми стават от лидълските дрехи).  На ММ също взех зелена.
Взех си и черен джегинс и съм доволна.

... много им куца зареждането, не ги знам как го планират.
Вероятно предпочитат, да се продава/свършва, пък дали са доволни кленитите...
Принципът "кой превари, той завари" е класика за джунглата, ама напълно важи за Лидл, а и други (ама нямам толкова точен поглед).

Гледам, че сега на 4.29лв има бол саксиени люти чушки, ама с намалената цена бяха дефицит.

Кой превари, купува по 100 неща, после връща.
Ааа не общовалидно, поне за мен не важи. Изобщо не ми е кеф да връщам, щото им е скапана политиката.

Смених, имам си Sка блузка и ми е супер.

Този микс ядки го гледах днес, че ми трябваше нещо подобно за Мутанджана, дето готвих, но взех друго. От тия дето са на оферта - ядки със стафиди.

# 1 733
  • In transit
Тъй като нерафинирани масла ми горчат почти винаги  и шарлан не съм купувала . Какъв точно вкус има
На слънчогледови семки. Simple Smile Аз го ползвам основно на зелена салата. Много добре ми се връзва.

# 1 734
Кой лакочистител хвалихте и има ли го в постоянния асортимент?

# 1 735
Скъпи са според мен лидълските.
Има в дрогериите много по изгодни лакочистители.

# 1 736

Има го. 3 лв накъде беше. С помпичката отгоре.

# 1 737
Ползвам розовия и съм много доволна. С помпичка е за по-голямо удобство.

Писали сме заедно с teda75.

# 1 738
Аз синия. Но и на мен ми идва скъп за 3 лева.

# 1 739
Благодаря! Явно помпичката оскъпява, но може и да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт