Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 363
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 710
Те панталонките са три вида.
Но аз тези дето са спортни нещо не можах да разбера кои са . Всичко беше някак на много гъсто струпано.  Рокли и тениски на едно.
А топа спортен - очаквах друга материя.
Аз си взех дънкови гащи .

# 1 711
Благодаря, Бобчи! Hug
Благодаря, Jozepha! Simple Smile Нещо не ми харесва повечето полиестер и скромното количество памук. Предишните панталонки бяха с много памук и малко полиестер, а цената беше същата. Ако ходя тези дни и ги сваря, ще ги погледна все пак. Simple Smile Нищо чудно обаче да са направили поредния сбирщайн и да има всякакви памуко-полиестерни комбинации. Grinning

# 1 712
Купих си хищно растение - някой отглежда ли подобно и моля за съвети.
 Първо му пробих дупка на саксийката че нямаше . Не знам ако се наложи преместване как ще стане -

# 1 713
Купих си шарлан.Някой спомена,че си прави сам сусамов тахан с шарлан.Може ли рецептата?

# 1 714
Просто добавяш малко към сусама за да може да се смели и хомогенизира добре .
  Например
120 гр. сусам (небелен)
110 гр. сусам белен
8 с.л. студено пресовано олио този път ползвах зехтин

Поставете сусама и олиото в купа. Включете пасатора на най-високата си скорост и пасирайте около 2 минути, проверете дали сместа е топла, ако да, спрете пасатора и изчакайте за около две минути да изстине сусама. Целта ни е да запазим колкото се може повече полезни съставки на сусама, които се унищожават при нагряване на сусама повече от 37 С градуса . След като се охлади сместа почнете отново да пасирате за около две минути и отново проверете дали е топла сместа, ако е топла изчакваме. И така почивка, пасиране докато се получи ето такава фина смес, която е всъщност вашият готов за консумация тахан.  / рецептата от тук http://healthycookingbya.blogspot.com/2014/10/tahini.html

# 1 715
  • Варна
Сините сливи са вкусни - сладки и сочни

Дамските къси панталонки с широк и плътен ластик ли са? Не обичам да ми стяга на корема нещо си Grinning

# 1 716
Няма ластик плътен - има прокарана връзка . През единия вид. Аз този спортният не можах да видя . Имаше мъжки там три четвърти.
Или двата вида са били бухнати на едно . Всичко беше на такова малко място сложено . Рокли и тениски наедно.
  И пак не успях да намеря тези дървени нещица за шкафа

# 1 717
Дамските къси панталонки с широк и плътен ластик ли са? Не обичам да ми стяга на корема нещо си Grinning
Тези още не съм ги виждала на живо, но на снимка изглеждат като от предишните пускания. Широко е това на корема, но не е точно типичен силноразтеглив ластик. Не е и само шнур обаче. Има си леко ластично поддаване, колкото да ги обуеш. Не ми стискат и не ми правят следи моите! (И от тази, и от миналата година.) Мисля, че ще останеш доволна. Simple Smile
П.П. Все пак точно тези не съм ги виждала и пипала, дано се включат и другите. Аз лично препоръчвам другите от предишното пускане, ако има останали още. Simple Smile

# 1 718
Купих си шарлан.Някой спомена,че си прави сам сусамов тахан с шарлан.Може ли рецептата?
Саня е написала рецептата, аз слагам шарлан на око и го разбивам в Nutribullet.

# 1 719
Аз слагам и малко водичка . Така правя и всякакъв друг там тахан . Фъстъчено масло също. Мазнината се добавя с цел хомогенност .

# 1 720
По принцип таханът е само сусамът смлян или там ако е от ядки, примерно лешници и прочие. Става и без да им се добавя нищо, само търпение иска доооста повече, че редуването на смилане и изчакване е повече пъти докато стане гладка паста. Но става. Вода пък съвсем не слагам, че не ми се занимава за малко количество, а пък с водата има риск да мухляса като постои няколко дни... Мъничка щипка сол също много добре му идва, разгръща вкуса повече, не че да стане солено чак.

Заглеждам тениските иначе, наред с още доста неща в брошурата де. Някой ако вече е взел жълтата дамска тениска, ще съм благодарна да каже дали е плътна или прозира и дали си отговарят що-годе размерите.

# 1 721
Не прозират тениските - но не са и много плътни . Харесва ми трикото. За цената си са идеални . Точно жълта - горчичена си взех .
Но май съм се надценила и ми е широка .

# 1 722
Благодаря, дано и да заваря утре вечер като стигна до там, поне на снимката много ми хареса тениската.
Вече не се надявам много-много де, обикновено отивам със списък с неща от брошурата и се радвам ако намеря 1-2 от тях... много им куца зареждането, не ги знам как го планират.

# 1 723
  • Sofia
И аз взех от тениските - тъмносиня Mка (каквато съм по принцип), но ще ходя да пробвам да я сменя с Sка (каквито често ми стават от лидълските дрехи).  На ММ също взех зелена.
Взех си и черен джегинс и съм доволна.

... много им куца зареждането, не ги знам как го планират.
Вероятно предпочитат, да се продава/свършва, пък дали са доволни кленитите...
Принципът "кой превари, той завари" е класика за джунглата, ама напълно важи за Лидл, а и други (ама нямам толкова точен поглед).

Гледам, че сега на 4.29лв има бол саксиени люти чушки, ама с намалената цена бяха дефицит.

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 19:36 от Morena

# 1 724
Имаше писано в темата как им се планира зареждането за акциите, май от някой дето работи там, не съм сигурна. Правели някакви статистики за няколко месеца назад за всеки филиал и на тая база решавали от кое по колко да заредят в него. Очевидно не е най-работещата стратегия но и не виждам да искат да я променят.

Общи условия

Активация на акаунт