Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 331
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 815
  • Варна
Честно казано дори не съм ги опитвала, мъжа ми много ги хапва с кисело мляко и заради него взимам. Той е непретенциозен и може наистина да са кофти,но си ги яде Joy
Чак кофти не са, но не са нищо особено, даже ми идват леко безвкуснии. След прехласването в темата очаквах много повече.

# 1 816
  • София
Един път купих тия вафлички, няма да повторя, ако ще и да ги подаряват. Ужасни са.

# 1 817
Здравейте, детските кренвирши Pirates, нормално ли са с такъв кратък срок - в случая до 31.07 или аз такива съм уцелила. Чудя се да ги давам ли на децата така...

# 1 818
  • Sofia
Здравейте, детските кренвирши Pirates... срок - в случая до 31.07 ... Чудя се да ги давам ли на децата така...
Защо, нали са в срок още 3 дни?!
Иначе ако са с кратък срок, предполага по-малко консерванти.

# 1 819
Един път купих тия вафлички, няма да повторя, ако ще и да ги подаряват. Ужасни са.
На редовна цена ли ги взе? Сега тези намалените са пълен боклук, редовните не ги знам. Замразеното бутер тесто е няколко пъти по-вкусно.

# 1 820
Здравейте, детските кренвирши Pirates... срок - в случая до 31.07 ... Чудя се да ги давам ли на децата така...
Защо, нали са в срок още 3 дни?!
Иначе ако са с кратък срок, предполага по-малко консерванти.
Да, пише,че са без консерванти. Понеже до сега не съм взимала, а на другите кренвирши сроковете са им по месец, та затова се зачудих.

# 1 821
Ако говорите за италианските вафлички - купувала съм и на редовна цена, и сега. Няма абсолютно никаква разлика във вкуса и са супер Simple Smile

Между другото, лампата лови комари, но не лови мухи.

# 1 822
  • Варна
Ако говорите за италианските вафлички - купувала съм и на редовна цена, и сега. Няма абсолютно никаква разлика във вкуса и са супер Simple Smile
Естествено, че са едни и същи, това да не е сирене, че да се случи кофти партида. Аз ги ям, когато ми се дъвче нещо, за залъгване стават Joy

# 1 823
На никаква не бих ги купила аз.
Оставят един гаден привкус накрая .

# 1 824
  • София
Аз имам купони за розов домат 🍅 и 10 бр Л ,яйца
В събота мисля рано да отидем.

# 1 825
Между другото, лампата лови комари, но не лови мухи.
При нас в стаята улови 2 мухи среден размер, 1 пеперуда и някакви дребни летящи, а на стената до лампата имаше поне 10 комара. Идва ми слабоефективна, най-вероятно ще я върна.

# 1 826
  • Велико Търново
Тъкмо да се включа, определено вафличките са кофти партида, поне при нас! Опитах и при сестра ми, ходих на кафе със сладолед и нейните също са все едно отворени преди 3 дни.
Чакам ММ да ми прати снимка от някоя предпремиерна извадка и веднага пускам Simple Smile
Какво стана с 13 и мишка? Да не им наложи вето меркел?

# 1 827
Тия тонки са леки заради подметката им. Имаше си име мат'Риала им, но не го помня. Но са като перце, леки леки..
Сивите и зозовите имаха разлика в модела. Аз мерих само сивите.
Ева е материала мисля.
Гюбек видях доста при нас в понеделник ,при намалените от минали брошури беше.Завесата за баня ок ли е,в смисъл дали е много тънка ?

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 13:49 от Bobchita

# 1 828
Гьобек може и при нас да е имало,но точно днес заради купона да е изчезнал Grinning магазина беше полупразен,та не вярвам да са го изкупили,а дори и табела не видях.
От любопитство отворих едните вафлички да ги опитам,ми не са нищо особено,уж пише ,че са са кайсии ама не усетих подобно нещо аз.

# 1 829
  • София
Гюбек е пресния кашкавал.
Гьобек е друго 🙂

Общи условия

Активация на акаунт