Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 306
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 830
За мен реално този кашкавал няма как да е гюбек. Поне съм яла такъв .

# 1 831
  • София
Купувах ги от някаква италианска седмица, та по - скоро на редовна цена бяха.

# 1 832
Не знам за партида, в къщи много се харесват вафличките, даже и аз ядох. Нарочно спрях да купувам, че ги омитаме за секунди.
Аз пък се чудя на хвалените полски домати, как може да се харесват, не бих ги определила изобщо като вкусни.

# 1 833
Купона и при мен изписа, че не може да се активира, върнах една стъпка назад да видя купоните и беше активен. Та купих и аз 1 гюбече да го пробваме.

# 1 834
  • Велико Търново
Този кашкавал няма да го купя само заради името му. Много гадно ми звучи и не искам да вкусвам Simple Smile
Честно казано, любопитно ми е дали е вкусен, но не си представям довечера да кажа " опитайте и гюбека" 😀

# 1 835
😂 Това е железен аргумент. Сладурана. 🤗

# 1 836
Гюбека пак е въпрос на партида,единия път ми допадна,втория ми киселееше,до там бях.

# 1 837
Тъкмо да се включа, определено вафличките са кофти партида, поне при нас! Опитах и при сестра ми, ходих на кафе със сладолед и нейните също са все едно отворени преди 3 дни.
Точно! Понеже при вас е и при мен, имат вкус на много стари и са едни тежки и странни като послевкус. Може и да са съхранявани по неподходящ начин.
Гюбекът е вкусно нещо по принцип, но той е пресен и се яде много скоро след "изваждане", за да се усети истинският му вкус. Иначе такива пакетирани гюбеци са си по-скоро обикновен кашкавал. Simple Smile

# 1 838
Този гюбек го бях купила точно, когато го пуснаха на пазара и реших, че като нов продукт ще се постараят поне с първата партида. Да, ама не. Беше ужасен, сякаш дъвчеш гума, така че с чиста съвест го пропускам. Grinning

# 1 839
Скърцането при ядене на гюбека си е нормално, това е неузрял кашкавал на практика. Въпрос на вкус е дали ще се хареса или не.

# 1 840
Гюбек е на момента при изваждането . Оттук нататък е неузрял кашкавал. Не съм опитвала това нещо - но то не е гюбек

# 1 841
Това ми бе първото запознанство с такъв продукт, но освен, че на дъвчене се усещаше като гума, имаше и същият вкус, така че може би просто не е моето. Очаквах по-млечен вкус поне. Grinning

# 1 842
  • Mostly in my mind
като ви чета все едно описвате халуми. същото чувство имам като го ям Stuck Out Tongue

# 1 843
Олеее вече не съм сигурна дали го искам, само като ви слушам. Очакванията са ми за млечен кашкавал.

# 1 844
  • Sofia
Покрай обущата - не, ама поне покрай гюбека или както е там, дано някой ми забележи питането... Wink
... И аз да питам... безлактозно сирене има ли, в Лидл разбира се?

Общи условия

Активация на акаунт