Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 255
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 995
И още един въпрос, не успях да видя името и, само в дигиталната бележка пише касиер номер 4, дали ще бъде отразено? Grinning
На касовата ти бележка има час на пазаруване, а и ти знаеш кога си била там. Simple Smile Според мен посочи часа от бележката и напиши това касиер номер 4. (Всъщност това номерът на касата, на която беше ли е?) Опиши въпросната касиерка, щом не помниш името ѝ, и след всички тези подробности, едва ли ще остане съмнение коя е тя. Simple Smile

# 1 996
Ооо, пиши задължително. Щом е за Борово, още повече. Посочи им данните от касовата бележка, а може и да я снимаш. Ще разберат коя е персоната.

Аргета пастети не знам да са постоянен асортимент, търсих ги.

# 1 997
  • Велико Търново
Винаги ми е било тъпо с това да се оплаквам от конкретен човек, но има такива които си го заслужават! Имаме си и ние една в моя Лидл, която я описах в контакт ат форма, писах за нея и в оценка на обслужване и после жената буквално се промени. Нз дали заради мен или друг, но очевидно има промяна!
За К, мога да изброя целия персонал Simple Smile

# 1 998
Много благодаря на отзовалите се! Работила съм в магазини и по принцип не обичам да се оплаквам, знам колко им е натоварено, знам, че и те са хора и имат дни, в които не са в настроение, има шефове които изнервят и т.н, т.н. Но! Отговор като “не знам как изглеждат тия цигари и не мога да ги търся”, ами аз също не зная как изглеждат. Това беше едно от малкото изказвания за 2 минутното ми обслужване Grinning За това реших и да пиша.

# 1 999
Ако пишеш през приложението, могат да ти видях касовата бележка и за кой служител става дума. Аз така хвалих една изключително любезна и отзивчива касиерка.
Има кашони с памперси размер 4.и 5. А взех размер 4. 100 бр за 22 лв

# 2 000
  • Somewhere far away
Аз пък наскоро имах много интересна случка.
Много  се притесних,... никога не съм виждала такова мило и загрижено отношение от касиер! Историята е дълга, но ще се опитам накратко да разкажа - имаше промоция  4 земела на цената на 2, е да ама не, защото ги бяха разграбили /както винаги когато нещо е на промоция/ и аз взех последните два, но ми трябваше хляб имах гости, затова взех още два от друг тип. На касата ми казва момчето, че трябва да са 4 и аз съответно казвам че търсих, но няма 4 от тези точно. При което, за мой ужас, той става и тръгва с мен да търсим хлебчета. Оказа се, че съм права и наистина няма никакви останали, нито нови изпечени. Благодарих на човека, казах му че няма проблем и вече исках да се махна възможно най-бързо, НО той по пътя към касите ми казва "аз все пак ще ви ги сметна като промоция"! При което тотално вече ми става притеснено и изнервено, да не говорим че имам в доста големи дози social anxiety, както и мразя заради мен да се бави опашката!  Пак благодаря сто пъти на човека и тичам да си взема останалия багаж, казвам чао и изчезвам. Ами това е.
Такова внимание и толкова възпитано и мило държание  нито съм очаквала, нито съм получавала досега не само в Лидл, а в която и да било верига.

# 2 001
В Аспарухово нямаше днес на обяд от панирания едам.
Така се случи че тая седмица три пъти бях в Лидл, обикновено я се отбия веднъж, я не... ами все нямаше от тоя Едам, хем обикалях доста че то вече слагат нещата на най-невероятни места там. Явно паниран Едам ще ям когато си го панирам сама Grinning

# 2 002
По мое мнение гащичките са много по-добри от пелените.
Пастета на Argeta май е само рибен в лидл. Обичам да взимам пилешки и junior.
Днес нарязахме втората диня и беше ужасна...

# 2 003
  • до най-прекрасния мъж
Deathcrush, да не сме в един и същи филиал? Преди няколко месеца купих стек брашно 6х2 кг и на касата попитах служителя на касата нужно ли е да го кача на лентата. Често тежките неща не искат да ги качваме, за да не ги премятат през касата, а си ги маркират по код. Момчето само каза "няма проблем", стана, излезе, взе си стека, маркира го и ми го върна в количката. Направо онемях от учудване, по принцип не е задължен да го прави. Аз също можех да го кача, просто попитах дали. Като цяло всички са готини в нашия Лидл, Тракия. Поне до преди 4 месеца, че по стечение на обстоятелствата сега не мога да ходя лично.

# 2 004
Може да ги похвалите на лидлци..може пък да получат някой бонус, знам ли Grinning

# 2 005
  • Somewhere far away
Deathcrush, да не сме в един и същи филиал?
Май не, в Младост, бул. Андрей Ляпчев съм аз.
Супер! Радвам се, че има и други такива хора. Понякога съм толкова ядосана и разочарована от всичко и всички, черно ми е пред очите... но ето такива мили жестове и постъпки ми връщат надеждата в човечеството.

# 2 006
И в нашия филиал имам любим служител, ще взема да пиша отзив

# 2 007
Аз също смятам, че доброто трябва да бъде отбелязвано и поощрявано.

# 2 008
  • Sofia
Аз след година и половина съществуване на филиала ни, не съм попадала на кофти служител, те са и едни и същи... всичките са отзивчиви и любезни, абе просто добри хора. Та и шефа даже.
Глася се за поредната разходка сега.

# 2 009
А аз имам нелюбим и наистина има защо. Все се заричам, че като го видя няма да слагам покупките си на тази лента. Тази седмица такъв номер ми направи /от незнание или от незаинтересованост/, добре че сумата ми беше малка и блокираните пари не са като за нормалното ми пазаруване.

Явно няма сухо мляко в Лидл....с друго мога ли да го заменя?

Общи условия

Активация на акаунт