Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 219
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
За жега като днешната ви предлагам с лидълски продукти  Супа от диня (от мини динята) с крутони от сирене и ментов сос (домашен, с мента от саксийка - лидълска) ... па може и котейл да бъде, та и с алкохол ако щете... Simple Smile

Скрит текст:

Пък тук може да видите киселите кайсии как изглеждат (нали писах за тях,  че са като мед). Simple Smile

Скрит текст:

# 61
  • София
Интересни неща мернах в идната брошура; ще пробвам чийзкейка, касата, торончините, пестото от босилек и шам фъстък; сицилианския кукус и май бадемовите сладки..айде станах пак 100 кила Laughing
А, 100 кила, важното е да не биеш 100 лева, другото е лесно.
Душата, убийствено изглежда динята, отличничка.!

# 62
  • Бургас
И в нашия филиал я имаше тази серия козметика с въглен, но ми се струва, че беше посочена като мъжка козметика, освен ако в бързината съм видяла-недовидяла…но не съм напълно сигурна, може и да съм се заблудила по някой друг надпис в съседство…
...
Нищо не пише уж ни на табелата, ни на опаковките. Не че е невъзможно и не че няма почти всякаква мъжка козметика вече, НО ако видя мъж с лист-маска на фейса... нЕма да издържа на гледката и или ще избягам с двеста, или ще пристъпя към непристойни действия с маската и "мъжа" Smiling Imp Или съм стара вече или просто старомодна Joy

# 63
  • Sofia
Душа, благодаря, много е разхлаждащо и сладко...  от хладилника пасирах и директно за ядене/пиене... Simple Smile

# 64
И в нашия филиал я имаше тази серия козметика с въглен, но ми се струва, че беше посочена като мъжка козметика, освен ако в бързината съм видяла-недовидяла…но не съм напълно сигурна, може и да съм се заблудила по някой друг надпис в съседство…
Lemy,
Скрит текст:

Вече се сдобих с някой и друг намален сутиен без банели, безшевен от НМ, ако мога да съм ти полезна с информация за тях- пиши ми на л.с
Скрит текст:
Какви размери има от тез сутиени -

# 65
Саня,
Скрит текст:
не са май като за теб, доколкото помня какво търсиш, чашки А, В, макс.С помня, че имаше от моите модели, като единия вече изобщо не го намирам и на сайта
Намерих един, ама ненамален, който има 85Д https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923365001.html

Брадичке, 🤣🤣🤣, ама като бях улисана дали има изобщо соларна жаба, кой знае къде и какво съм гледала по надписите… та ако може пак да напомня за питането си, някоя добра душа да сподели дали в някой лидълски филиал е мярнала нещо соларно с жабешка фигурка за украса ?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 15:56 от fenyx

# 66
Саня,
Скрит текст:
не са май като за теб, доколкото помня какво търсиш, чашки А, В, макс.С помня, че имаше от моите модели, като единия вече изобщо не го намирам и на сайта
Намерих един, ама ненамален, който има 85Д https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0923365001.html

Брадичке, 🤣🤣🤣, ама като бях улисана дали има изобщо соларна жаба, кой знае къде и какво съм гледала по надписите… та ако може пак да напомня за питането си, някоя добра душа да сподели дали в някой лидълски филиал е мярнала нещо соларно с жабешка фигурка за украса ?
Благодаря . Но няма друг цвят освен черен - черни имам бол и май има банели този .

# 67
  • Бургас
Фениксче, бухалчета едни само загледах, че ми бяха адски сладурски и нямам  представа дали е имало и жабки...

# 68
Саня,
Скрит текст:
вярно, че съм хванала линка на някакъв безшевен, ама бил с банели, извинявам се, явно днес недовиждам…

# 69
Саня,
Скрит текст:
вярно, че съм хванала линка на някакъв безшевен, ама бил с банели, извинявам се, явно днес недовиждам…
Скрит текст:
Не е необходимо да се извиняваш - аз си мрънкам .
Все ще намеря някога нещо или пък дано си се върна в малко по- там нормални размери

# 70
  • София
От гащите на Лидл повече ми харесват тези с дантелата отстрани. Ще чакам тях отново да ги пуснат.

# 71
Аз лидлските гащи не ги виждам да са по-тънки от тези, които имам от миналата година.

# 72
Фениксче,
Скрит текст:
в сърцето ме удари с този сутиен от линка, имах такъв подобен преди години, беше страхотен. Банелите изобщо не се усещаха.

# 73
  • Буркина Фасо
има ли хубави мезенца от понеделник ?

# 74
Лъки,на Битоля ходила ли си за гащи?Много имаше от всички видове ,.

Не съм. На Св.Константин пазарувам, или в Младост.
Не ми се обикаля за гащи.

Общи условия

Активация на акаунт