Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 234
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 75
Може да пуснат някои по- стилни .
Утре ще ходя за мляко и вода .

Панталона от днес хубав ли е - онзи дето реших е пижама .

# 76
Панталоните са с ужасен десен, все едно си циг..ка от димитровградския пазар.

# 77
  • Бургас / UK
Може да пуснат някои по- стилни .
Утре ще ходя за мляко и вода .

Панталона от днес хубав ли е - онзи дето реших е пижама .

Саня, абсолютна пижама е…Днес се засилих и бях потресена. Точно плат на пижама, а толкова му бях надъхана. Бели рокли нямаше никакви, от другите цветове имаше , ама и те не ми допаднаха .

# 78
Видях я бялата рокличка, вискоза с подплата памук. Не взех, друго ми трябваше по принцип, иначе ми хареса, симпатично моделче. Другите два цвята рокли бяха 100% вискоза.

# 79
Въхххх...и аз хвърлих око на панталона и то светлия,ма щом казвате,че е ужасен хич няма да се хабя да ходя до Лидл,че и други работи ще взема.А на брошурата и в приложението толкова добре изглеждаше...

# 80
Начи пандалона е в хамерикански стил - да ходим с него да пазаруваме в Лидл . Тениската на модела е хубава - една беличка там и аз като го бях объркала че е пижама мислех са комплект.
Но реално явно съм била права - пижама е и това си е .

# 81
  • На изток от Ада
Взех една рокля днес, жълтият клин и един дълъг панталон. Роклята е с подплата, за първи път виждам (на ромбове). Розовата рокля е като плажна  туника.Розовият панталон е като пижама. Да много са уголемени, аз съм 40 42, взех 36 от роклята Взех и маслени бисквити с 32 % масло, четох за тях тук.

# 82
Ако е правилно описанието в немския сайт, панталонът освен всичко друго е почти изцяло полиестер... Та дори и да беше най-красивият десен, пак щеше да е недотам подходящ за жеги.
Някой видя ли бялата рокличка с копчета от миналата (май?) седмица? Заедно с една дънкова бяха. Хареса ми на картинка, но не я видях на живо. Да се ядосвам ли се чудя или е пу-пу, лоша. Smiley

# 83
Аз си харесах мъжките къси панталони от другата седмица и каската . 
Не нося рокли. Таман ще има за някой друг.
Лошото е , че каските са от понеделник ,а аз около петък ще се опарича някъде. Така че без каска пак.

# 84
  • София
Отидохме да купим разгъваемият маркуч, но имаше бележка, че не е имало доставка и не е наличен. А спе иално за него отидохме. Поне си купих бишкоти и ще направя торта скоро

# 85
  • На изток от Ада
Ако е правилно описанието в немския сайт, панталонът освен всичко друго е почти изцяло полиестер... Та дори и да беше най-красивият десен, пак щеше да е недотам подходящ за жеги.
Някой видя ли бялата рокличка с копчета от миналата (май?) седмица? Заедно с една дънкова бяха. Хареса ми на картинка, но не я видях на живо. Да се ядосвам ли се чудя или е пу-пу, лоша. Smiley
Аз мин. Седмица не ходих в Лидл,, тази ходих в понеделник имаше дънкови те сукмани и рокли и гащеризон. Цената им беше 22 лв не като в брошурата 18.99. Тази бяла рокличка я нямаше.
Да панталона е полииестер, карай може и  есен да се носи. Друг е въпроса защо пускат такива материи сега?

# 86
Искам уреда за раздвижване..но защо ми се струва, че са нужни акробатични умения за ползването му.
Слагаш на пода под бюрото и въртиш докато четеш форума в работно време Wink

Цитат на: ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[ link=topic=1349542.msg43092209#msg43092209 date=1625162638[color=#ff0000
има ли хубави мезенца от понеделник ?[/color]
Сарфалади! Hands Metal Всъщност не си спомням дали ми харесваха или не, много отдавнашно ретро са Satisfied

# 87
  • shumen
От новата брошура нищо почти не харесах.

# 88
Леле, леле, колко сте консервативни...какви неща чета за панталоните. 😁 Когато за първи път видях познат, живеещ в Лондон, с такъв, реших, че се е побъркал. Пък то последен писък на модата било при тях. 🧐

# 89
Леле, леле, колко сте консервативни...какви неща чета за панталоните. 😁 Когато за първи път видях познат, живеещ в Лондон, с такъв, реших, че се е побъркал. Пък то последен писък на модата било при тях. 🧐

Лондон си е Лондон, тука братята и сестрите ходят с такива.

Общи условия

Активация на акаунт