Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 560
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък от преди две седмици замъкнах този розов джин LARIOS с чаша от Лидл.

Има най-различни розови, но само този (Bickens) е грейпфрут. Другите, на които съм попадала са все някакви плодови. Аз съм фен на гейпфрута. Simple Smile

# 496
Оранжев джин почти съм сигурна,че е имало в лидъл.

# 497
Е, нали има Аперол и просеко, може Аперол шприц за заместител Simple Smile

# 498
И аз взех оранжевия на Бифийтър, но изобщо не ми хареса, за разлика от розовия им; мн. изкуствен ми е аромата..както розовия на Гордънс;

# 499
  • На изток от Ада
Вчера ми взеха от потниците, доста уголемени, синият пробвах. Ами много голям на мишницата.

# 500
Днес авокадото 2.90за мрежа. Вчера беше на 3.50.
Взех яйца Родна стряха на 4 и нещо намалени Един картон.
Заредих от плодовата извара , която сега е на 90 Ст. Моите малките много я харесват.
По случайност се оказах днес в магазина и награбих 3 стека от днешния купон за вода.

# 501
Днес авокадото 2.90за мрежа. Вчера беше на 3.50.
Взех яйца Родна стряха на 4 и нещо намалени Един картон.
Заредих от плодовата извара , която сега е на 90 Ст. Моите малките много я харесват.
По случайност се оказах днес в магазина и награбих 3 стека от днешния купон за вода.
Вчера взех авокадо за 3.50 мрежата, много е хубаво.
Ще ида за още, дано да е останало, че и за вода.

Някой питаше за каските за колела, вчера вечерта си купих най-голямата каска от Лидл Борово, имаше още 3-4 бройки.

# 502
  • Бг-мама
При нас вода йок! Ми ,ако нямат наличности винаги могат да реагират с друг вид която е по 1.5 литра . Не да се излагат така и да разкарват хората. До вчера беше пълно с нея . Днес изведнъж няма нито една вода.

# 503
  • София
Скрит текст:
Пиле Пицайола, стига да няма някоя друга marcherva14 в готвача, но с този ник теб разпознавам. Гледах италиански рецепти за пилешко и тази най-много харесах, нещо все ме тегли към италианското 😃…
.................
Скрит текст:
аааа,...аха, благодаря! От много време в Готвач не качвам рецепти, защото съм си направила кулинарен блог, но това няма значение, рецептата е изключително добра, тя не е моя, а взета , копирана, от един изключителен кулинар с италиански произход. Пилето става сочно, и много вкусно, но спазвай време на приготвяне, винаги засичам времето на изпълнение по часовник, колкото и да изглежда малко, като време на приготвяне, то е достатъчно,. рецептата си заслужава. Скоро я правих и само смених снимките. https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/chicken-pizzaiola.html

# 504
Благодаря, Марчева
Скрит текст:
ще гледам да се придържам към времето и съотношенията
За целта съм си подготвила освен пармезана и лидълските маслини с бадем- Бареза, най-много тях харесвам, ако не съм ги хвалила … скоро.

# 505
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Пиле Пицайола, стига да няма някоя друга marcherva14 в готвача, но с този ник теб разпознавам. Гледах италиански рецепти за пилешко и тази най-много харесах, нещо все ме тегли към италианското 😃…
.................
Скрит текст:
аааа,...аха, благодаря! От много време в Готвач не качвам рецепти, защото съм си направила кулинарен блог, но това няма значение, рецептата е изключително добра, тя не е моя, а взета , копирана, от един изключителен кулинар с италиански произход. Пилето става сочно, и много вкусно, но спазвай време на приготвяне, винаги засичам времето на изпълнение по часовник, колкото и да изглежда малко, като време на приготвяне, то е достатъчно,. рецептата си заслужава. Скоро я правих и само смених снимките. https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/10/chicken-pizzaiola.html
добре де, ти не одъртя ли малко ?
май скоро навърши 15 години.  коригирай си ника rotfImbo

# 506
  • София
.............
добре де, ти не одъртя ли малко ?
май скоро навърши 15 години.  коригирай си ника rotfImbo

Скрит текст:
не, не остарявам и винаги съм на едни и същи години, не празнувам рож. дни и не ме интересуват, а колко са ми годините, ще ти кажа, точно 105 ни повече, ни по-малко. Доволен????

# 507
Да похваля това сладоледено нещо. Има основа на чийзкейк, на 2 лв. май беше и кутийката е хубава, и на вкус е приятно доста

# 508
Не пишете нещо днес, затишие пред бур... такова де, брошура. Laughing Пробвах днес бельото от последното пускане (по 5 бройки) и определено е доста по-тъничко от това, което пуснаха миналата година по това време. Имам и останали от още по-предишни пускания, и те са по-плътни. Много съм доволна, че са пуснали тънички този път. Blush

# 509
Някой да каже опита ли новото песто от Италианската седмица? С каперси и бадеми или другото с шам-фъстък. Имам касета домашни розови домати и да знам заслужава ли си да се ядат с това песто Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 17:20 от magiiia

Общи условия

Активация на акаунт