Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 454
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 500
Има. При разпродажбите е така. Законова гаранция има, но лидлската 3-месечна я няма.

# 1 501
Благодаря!

# 1 502
Егати. Хайде за кана иди-дойди, но пералня 🙄 Коя марка беше?
Daewoo Electronics мисля вече спряха да правят перални. Пълната консумация беше когато настроиш отложен старт. Явно програматора беше крив и той сдаде багажа.
Въййй, мойта е такава, добре че не ползвам отложения старт...Иначе много си я харесвам
Тя пералняа гълта много не е лед телевизор. Дори по въртенето на електромера може да се познае ... в случай, че решите да пускате отложен старт. Вечерта след спирането на всички консуматори пожлеждате електромера и ако не се върти нагласяте за отложен старт. Може да се върти / мига често докато настройвате, но след прикючване на настройките мигането /въртенето трябва да спаднат драстично до момента на започване на самото пране. В случай, че ви пука де Wink

# 1 503
Има. При разпродажбите е така. Законова гаранция има, но лидлската 3-месечна я няма.

Това с 90 дена за връщане, не е гаранция.

# 1 504
  • Перник
Да попитам за отзиви за зъбния душ от другата седмица. Знам, че беше хвален при предни пускания, но дали модела е същия, че моя спомен е за друг модел?

Този модел мисля, че пускат за пръв път. Аз имам от предишния, с малкото резервоарче, което за мен е за предпочитане, защото заема по-малко място. Не ми е трудно да го напълня 2 пъти.

# 1 505

Това с 90 дена за връщане, не е гаранция.
С  mariat се разбрахме. Другото е буквоядство. 🙂 Самите лидлци дори си наричат често пъти 90-те дни право за връщане "гаранция". Формално не е.

# 1 506
Дали бихте показали коя е спряганата прахосмукачка от 70 лева от предните страници на темата? Не мога да се сетя коя ще да е и не я видях в последните три брошури. Мерси. Simple Smile

# 1 507
Mariat, ти не купи ли кана скоро?

# 1 508
  • до най-прекрасния мъж
Освежителите за гардероб на какво ухаят . Хич и не ги видях днес
Целта на освежителите за гардероб не е да ухаят, а по-скоро да гонят молци. Това са кубчета/рингчета от кедрово дърво, чиято основна цел е това. Аз ги имам от 2-3 години, като съм сложила и в гардеробите при дрехите, и в шкафа с провизиите. Нямам молци и съм доволна. Понеже са от естествено дърво, като им намалее уханието, се изтъркват леко със шкурка и започват да ухаят отново.

# 1 509
Дано наистина са ефективни срещу молци, Blu.angel, и на мен за това ми трябват.

Конти, ето прахосмукачката за 70 лв, но в момента - в нашия филиал поне, за нея няма торбички, още не съм търсила на други места:

# 1 510
То никога не е имало за нея торбички, ползвам тези за по-големия модел. Наскоро ги бяха пуснали.

# 1 511
Съвместими ли са? Имаше сега за модел PWD 25 , PWD 30 и не помня буквите Р- нещо си 30 , тази, която в момента е на оферта?

# 1 512
Доматите наистина са супер, трябва да заредя за другата седмица.
Падна ми се сладолед за 1 ст.
Безкофеиновото кафе са го вдигнали на 4,49 лв.

# 1 513
  • София
И ние взехме вчера на детето сладолед за 1ст. Grinning

# 1 514
fenyx, да картончето отговаря, само където идва малко по-широка, но я увивам покрай контейнера и докъдето стигне.

Общи условия

Активация на акаунт