Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 457
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 455
  • Перник
Нямам късмет с лидълски дини . Ама хич не ми харесва .
Като знам как я довлякох до вкъщи  в този пек.
Разчиствах хладилника , че като я срежа да я вместя . Ще я помъча ден -два и на боклука. Все едно ям кората - никакъв вкус няма .

Open Mouth 3 седмици поред купувам дини по около 7-8 кг. и са идеални - зрели, сочни и сладки. За разлика от кръглия зелен пъпеш, който се оказа зелен и като степен на зрялост. Добре, че имаме кокошки Joy

# 1 456
Аз от тези огромнейши дини няма как да си купя . Освен да я донеса с търкаляне и подритване .
Купих от тези без семки. То и тази ми е голяма - но реших се де.
Значи едно време баба и дядо като оберат бостана и тези дето с били неузрели със стоене узряват насила . Та тази е същата .  Никакъв вкус . Като я изстудя поне ще е вода ...
А пъпешите  . Първият Галия беше вълшебен . Вторият - който пък изглеждаше много по- добре отвън от първото пъпешче - беше зелен - но сравнен с динята си беше вкусен.

# 1 457
Лимоновият сладолед хубав ли е?
На мен лично не ми хареса.
Би ли ми го описала като вкус - киселее ли, воден ли е или по-кремест и т.н.?

Нетман, как се проверява дали разклонителят харчи ток без прикачено устройство?

# 1 458
  • Асеновград
Хайде и от мен 5 цента ... Устройството за контакта с място за включване и 2 USB работи само до 5V т.е. може да го водите бавно зареждане. Всички дето ползват 9 и/или 12 V бързо зареждане няма да могат да се зареждат бързо. Двата му извода са USB-A няма USB-C Извод т.е. стар модел. По същата причина не взех разклониеля на оферта 15 лева от разпродажбите. Който има за каква да го ползва първо да тества дали консумира ток без прикачени телефон. Някой модели гълтат ток и без да зареждат. Не ми се даваха 10 лева само да проверя.

Относно малката шевна машина. Поръчах такава от Китай и аз с мисълта за дребни ремонти, но уви не държи зашитото с нея. Явно е до мъжа, не до машинката. Та сега продължавам на ръка да шия при нужда.

Кафето беше добре намалено, но гледам Голд-а се е изкупил почти. Да не остана назад и аз заредих.
И двете устройства които предлагат сега не са добри. Този който е като куб, набързо спря да работи и ми върнаха парите. Другия за контакта направо замина в коша за боклук, не се занимавах и с рекламация.  И двата са продавани и преди.

# 1 459
  • София-Младост
Утре сигурно ще ходя в Лидл Лом, за да видя как са нещата там Grinning

Лидл в Лом няма ,да не се разкарваш. В Монтана има:)

# 1 460
Жалко, че няма Лидл Лом, вчера видях едни интересни свещи в буркан - имаше няколко аромата (зелен чай, ананас, горски плод); бяха по 5,50 лв. Не взех, мислех утре да купя евентуално, но явно ще си мина и без тях. Не помня от коя брошура са.

# 1 461
Аз тръгнах за морски костур, и забравих да купя 🥴
Погледнах във фризерите където стоят замразените стоки, но го нямаше, там ли трябва да стои или във фризерите с редовните стоки?
Взех някаква португалско розе за проба и разбира се - чесън, всички носеха 😸

# 1 462
Нетман, как се проверява дали разклонителят харчи ток без прикачено устройство?
С разклонител показващ текущият ток минаващ през него или измервателни устройство с подобни функции. Някъде бях забърсал един такъв разклонител и новите уреди ги пускам да видя как им е консумацията. Една пералня и една кана така гълтаха в спящо положение толкова колкото и в работещо, а после сдадоха фира в рамките на месец.

# 1 463
Егати. Хайде за кана иди-дойди, но пералня 🙄 Коя марка беше?

# 1 464
  • в сърцата на децата <3
Резачката за колбаси някой ползва ли? Става ли за ТЪНКО рязане на суровосушени филета тип Елена? Правя домашни, но рязането не ми е любим момент Joy Преди време пробвах с някаква по-стара подобна и се режеха чудесно, обаче се завираха между ножа и корпуса на уреда... А ми се иска да ги нарежа "като в магазина"

# 1 465
Daewoo Electronics мисля вече спряха да правят перални. Пълната консумация беше когато настроиш отложен старт. Явно програматора беше крив и той сдаде багажа.

# 1 466
Daewoo Electronics мисля вече спряха да правят перални. Пълната консумация беше когато настроиш отложен старт. Явно програматора беше крив и той сдаде багажа.

Въййй, мойта е такава, добре че не ползвам отложения старт...Иначе много си я харесвам

# 1 467
  • София
Привет, някой да е пазарувал скоро в Лилд на Ботевградско шосе - дали има въглища за барбекю?
Уж сега редовно зареждат, но онзи ден в този в Хаджи Димитър не видях...
За София става въпрос.

# 1 468
  • София

Розовите домати са си същите, както и досега. Снимката на брошурата е нереална.
За мен са ОК - сочни и вкусни.

# 1 469
  • Варна
Безкабелната ютия къде я има във Варна? Някой обръщал ли е внимание? Дали я има в този до окръжна болница?

Общи условия

Активация на акаунт