Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 464
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 440
  • София
Моята е Silver crest 300024 , аз не мога да шия и сега я разучавам. Мъжът ми шие на нея като змей, така че е ок. Ако имах стара, не бих купила.
И аз (не) искам да я купя, ама гледай каква е сладурка, хахаха
Скрит текст:
Много, много ме изкушава. Направо ще се побъркам.
Имам една седмица да реша.

п.с. Вярно, че твоята беше Silvercrest. Благодаря!
Скрит текст:
Изглежда много добре!

# 1 441
За шевната машинка повече ме притесняват консумативите- от къде игли допълнително?
Мерак ми е, ще ми я купят, има какво да зашия за 10-20 см.

# 1 442
Добър въпрос. И ако се ползва при пътувания - много по-удобно е за малки поправки просто да разполагаш с игла и конец, в повечето случаи това ще е достатъчно и по-малко мястозаемащо.
И малко офф
Скрит текст:
на голямата стара шевна машина правих опити с преправяне на умалели (на щерката) блузки с дълъг ръкав - на потничета, като изрежа ръкавите.
За който реши днес да си вземе безкабелната ютия - ползвайте поне от време на време функцията ѝ Self clean (в инструкциите на моята пише след всяко гладене, но установих че не е нужно чак толкова често, зависи с колко варовита вода се ползва- няма при мен по принцип проблем с варовика), защото все пак се натрупват някакви налепи, които могат после да излизат при гладенето с парата.

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 12:40 от fenyx

# 1 443
  • Варна
Ааа, ако шиеш грозно като мен по-добре с машинка. Иначе и аз сама бих се навила само за дребни поправки, голяма машина нямам никакво желание да разучавам и ползвам.

# 1 444
От брошурата разни панталонки и блузки може би.
И се надявам черешки да има още дълго време . Мога да мина само с тях.
Купих една диня с малко семки - сега нямаше черни . Ама да съм я купила като я видях .
Сладоледа ми с фъстъчена глазура е намален .
Взех си водица и мляко и диня . Черешки и една торба лук / която ми е напълно излишна май- но нали е 1,49 .
И не остана място за Somersby
 Скреча ми изгаря днес - даже не помня какъв беше . Да пуснат нещо Полезно за домакинството . Ми поне един зехтин например . Кухненска хартия или пликове за боклук . То само сладкиши разни

# 1 445
Био зехтина е намале сега - не съм купувала, за вкуса не мога да кажа.

# 1 446
Био зехтина е намале сега - не съм купувала, за вкуса не мога да кажа.
Благодаря , ще го погледна . Аз си мрънкам за скреча просто . Зехтин имам засега.

# 1 447
  • Козлодуй
Шевна машина  Pfaff Element имам и силно я препоръчвам само че тази която сега ще пускат е само с 24 функции а моята е с 32 не зная защо така се различават Simple Smile Дойде с толкова подробно упътване че се научих да шия освен това има всички аксесоари - много удобно - още не съм счупила нито една от оригиналните игли макар че е извадена на бюро и шия с нея когато имам какво да шия Simple Smile

# 1 448
Хайде и от мен 5 цента ... Устройството за контакта с място за включване и 2 USB работи само до 5V т.е. може да го водите бавно зареждане. Всички дето ползват 9 и/или 12 V бързо зареждане няма да могат да се зареждат бързо. Двата му извода са USB-A няма USB-C Извод т.е. стар модел. По същата причина не взех разклониеля на оферта 15 лева от разпродажбите. Който има за каква да го ползва първо да тества дали консумира ток без прикачени телефон. Някой модели гълтат ток и без да зареждат. Не ми се даваха 10 лева само да проверя.

Относно малката шевна машина. Поръчах такава от Китай и аз с мисълта за дребни ремонти, но уви не държи зашитото с нея. Явно е до мъжа, не до машинката. Та сега продължавам на ръка да шия при нужда.

Кафето беше добре намалено, но гледам Голд-а се е изкупил почти. Да не остана назад и аз заредих.

# 1 449
Розовите домати от днес хубави ли са? (В Кауфланд са сиво-зелени, не знам как ги взимат от доставчика изобщо).

# 1 450
  • София
Розовите домати от днес хубави ли са? (В Кауфланд са сиво-зелени, не знам как ги взимат от доставчика изобщо).
Преди седмица взех полски розови домати и бяха много хубави - абсолютно един плътен цвят навсякъде, дори и покрай дръжката.
Но съдейки по сегашната снимка, тези са различен сорт - имат набраздяване отгоре, което онези нямаха.
Вероятно за първи път тази година зареждат точно този сорт полски.

# 1 451
  • София
Шевна машина  Pfaff Element имам и силно я препоръчвам само че тази която сега ще пускат е само с 24 функции а моята е с 32 не зная защо така се различават Simple Smile Дойде с толкова подробно упътване че се научих да шия освен това има всички аксесоари - много удобно - още не съм счупила нито една от оригиналните игли макар че е извадена на бюро и шия с нея когато имам какво да шия Simple Smile
Много полезен коментар. Искрено благодаря, че ми обърнахте внимание! Взех своето решение.

# 1 452
Нямам късмет с лидълски дини . Ама хич не ми харесва .
Като знам как я довлякох до вкъщи  в този пек.
Разчиствах хладилника , че като я срежа да я вместя . Ще я помъча ден -два и на боклука. Все едно ям кората - никакъв вкус няма .

# 1 453
Вчера посетих Лидл Козлодуй - не лош, но много празен (откъм хора). Имаше много от намалените вафлички, а в Плевен рафтът беше празен. Имаше и доста намалени четки за грим - при нас такова нещо не съм виждала от месеци. Утре сигурно ще ходя в Лидл Лом, за да видя как са нещата там Grinning
Харесах новата брошура - тези сапуни за Свети Валентин ги чакам от февруари. Ще взема и от трите вида, стига да заваря.

# 1 454
И нашият днес за сефте празен по обяд . Вечно е някаква гъчканица .
Че и някак по- подреден ми се видя.  Едно спокойно и безлюдно.
Нарочно вдигнах тенджерите и не мисля са леки. Те са от олекотена стомана . Дъното мисля е добро. За цената си биват.

Общи условия

Активация на акаунт