Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 433
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 515
Чудесно, Даниела, много благодаря, тази информация ми беше много полезна 💐!

# 1 516
Освежителите за гардероб на какво ухаят . Хич и не ги видях днес
Целта на освежителите за гардероб не е да ухаят, а по-скоро да гонят молци. Това са кубчета/рингчета от кедрово дърво, чиято основна цел е това. Аз ги имам от 2-3 години, като съм сложила и в гардеробите при дрехите, и в шкафа с провизиите. Нямам молци и съм доволна. Понеже са от естествено дърво, като им намалее уханието, се изтъркват леко със шкурка и започват да ухаят отново.
Тогава ще си купя . Аз нужда от ухания нямам. И молци нямам - но щом е кедрово дърво и т.н. Благодаря - определено ми беше доста полезно. Още днес ще ида да си купя - дано не са ги разграбили.

# 1 517
Саня, само имай предвид, че са в малки кутийки, защото мен снимките в приложението ми объркаха представата и търсих по-големи кутии. В скрит текст ги слагам до крема за ръце от Лидл да добиеш представа. И двата вида са в еднакви по големина кутийки. При нас бяха наредени на най-горния ред продукти, където са по-малките неща.

Скрит текст:

# 1 518
  • София
И на мен от скреча ми се падна сладолед за 1ст. Протеиновата извара беше 1.19лв. Обаче протеиновия пудинг са му вдигвали цената на 2.19лв. На много неща забелязвам, че е скочила цената. На натуралния скир също.

# 1 519
  • Велико Търново
Кой сладолед се пада от скреч картите?

# 1 520
И още ще ходят нагоре. Пазарът на суровини е ужас 🙄 Не виждам особена светлина...

# 1 521
  • София
Сметановия в бялата фунийка (в прозрачна опаковка).

# 1 522
Саня, само имай предвид, че са в малки кутийки, защото мен снимките в приложението ми объркаха представата и търсих по-големи кутии. В скрит текст ги слагам до крема за ръце от Лидл да добиеш представа. И двата вида са в еднакви по големина кутийки. При нас бяха наредени на най-горния ред продукти, където са по-малките неща.

Скрит текст:
Това пък ми е още по- полезно - щото аз нямаше да ги намеря - не е показана кутийка . И вчера не ги видях-
Сметановия в бялата фунийка (в прозрачна опаковка).
Засега моят фаворит е точно този сладолед . Не ми се допива вода като го изям и не ми става зле от сладко.
Има още какво да се желае откъм състав - но ми е идеален.
На мен пак ми се падна нещо дето не купувам - натурален сок банан. Но може да го взема и да пробвам за сладолед

# 1 523
  • Велико Търново
Благодаря, Аня Simple Smile
Голяма са ми тръпка скреч картите Simple Smile като малко дете с шоколадово яйце се чувствам. Не че купувам нещо от печалбите, но като ми се падне нещо си се радвам Simple Smile
Чакам тенджера и тиган които да стават за индукционен котлон. Аз все още котлон нямам (малка подробност), но поне да пуснат посуда, за да започна от някъде.
Дано ме дочака ютия без кабел утре, защото днес нямам шанс да стигна до Меркеленд, а вчера забравих... Ако няма, здраве да е, ще си гладя с другите 3 Simple Smile
Довечера сме на риба - хек + Картофена салата с меркел зеленчуци +меркел вино.
Мислех си да снимам хладилника и да пратя снимка на Меркел, да види каква съм й фенка, но ще го напълнят още малко и тогава.

# 1 524
  • София
На мен пак ми се падна нещо дето не купувам - натурален сок банан. Но може да го взема и да пробвам за сладолед
Точно с такъв (или другия в бутилки нектара с моркови) правя ледени близалки на децата - много го харесват, включително и тийнейджърите. Което ме подсеща, че отдавна не съм правила.

Няма ли да пуснат в Лидл някога сладоледи без захар? Фен съм (бях) на почти всичките им сладоледи, ама сега не мога да ям захар...

skk007, на мен в началото ми се падаше по нещо почти всеки път и то интересни (за нас) неща. Чак мъжа ми се амбицира и той си инсталира Лидл плюс. Ама в един момент само вече усмивки имам аз, пък на него тук-таме някой купон.

# 1 525
Де да имаше нещо читаво без захар и аз ще купувам . То и аз трябва да спра да ям захар

# 1 526
skk007, и на мен ми трябва индукционен котлон, ако видиш някъде на промоция, свиркай.

# 1 527
  • София
Благодаря, Аня Simple Smile
Голяма са ми тръпка скреч картите Simple Smile като малко дете с шоколадово яйце се чувствам. Не че купувам нещо от печалбите, но като ми се падне нещо си се радвам Simple Smile
Чакам тенджера и тиган които да стават за индукционен котлон. Аз все още котлон нямам (малка подробност), но поне да пуснат посуда, за да започна от някъде.
Дано ме дочака ютия без кабел утре, защото днес нямам шанс да стигна до Меркеленд, а вчера забравих... Ако няма, здраве да е, ще си гладя с другите 3 Simple Smile
Довечера сме на риба - хек + Картофена салата с меркел зеленчуци +меркел вино.
Мислех си да снимам хладилника и да пратя снимка на Меркел, да види каква съм й фенка, но ще го напълнят още малко и тогава.
Първата ми работа е да изтъркам талончето.😂 Вчера три пъти в Лидл и трите пъти печалба - сок, сладолед и някакво кафе в бутилка. 😄

# 1 528
На мен усмивки - мнооого усмивки - те са когато сумата е голяма.
Ако е около и под 10 лв тогава награда.

# 1 529
От месеци не печеля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт