Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 417
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 605
  • София
Мнения за прахосмукачката събирам и дали сте я виждали в някой софийски лидл? Моята гръмна и сега търся.
Чудесна е. Вчера бръмчах 3 часа с нея - чисти мазето, къщата, колата, разни дървени трици и бетонови боклуци... Идеално се държа. ММ я взе да чисти, когато твори - дърводелски боклуци главно, от къртача и разни таквиз.. За домашен прах е повече от прилична.
Благодаря ,Пухи! Утре ще забърша ,ако имам късмет да е останала бройка.
Иначе взех от бирата Ефес и самъсбито за празника на детето(и майките са хора все пак ) . Ще правя и хапки , но ще взимам др седмица от сьомгата и крема на Пилос.  Бях взела тарелка с черита-още не са се развалили и взех да се притеснявам толкова време да държат..
Чудя се готови багети ли да взема или от замразените с чесън  ще станат мини сандвичите по-добре. 🤪😊

# 1 606
При нас тортилите бяха много добри. А италиански хрупкави вафлички така и не намерих, та не мога да си кажа мнението за тях.

# 1 607
  • София
Аз мидите от тая седмица не ги намерих, и в двата магазина стоеше етикета ,а вместо миди скариди, само че не за 4 лв и нещо.

# 1 608
Аз сушито

# 1 609
  • Буркина Фасо

Иначе взех от бирата Ефес и самъсбито за празника на детето(и майките са хора все пак ) . Ще правя и хапки , но ще взимам др седмица от сьомгата и крема на Пилос.  Бях взела тарелка с черита-още не са се развалили и взех да се притеснявам толкова време да държат..
Чудя се готови багети ли да взема или от замразените с чесън  ще станат мини сандвичите по-добре. 🤪😊
за това ли за мен не беше останала от тази бира ? Smiley
довечера пак ще проверя за нея.

# 1 610
Едрите розови домати (не съм догледала, че са български) хубави ли са? Или полските са по-добри?

Фанфанито, какво успяваш да се изнервиш на каса при нас в Борово...аз там почти не говоря..само "добър ден", "не" за Лидл+, "с карта" и "благодаря, довиждане". 🙂

# 1 611
Доста бира и всякаква по марки имаше снощи на Раковски. Там впрочем бяха заредили вече и мексиканските неща. Огледах подправките, в повечето имаше рапично масло и пропуснах. Бяха заредили и веган/безглутеновите продукти, ама и там съставът не ми хареса. Добре, че поне риба намалена с по 30% имаше, та да не съм съвсем капо.

# 1 612
Едрите розови домати (не съм догледала, че са български) хубави ли са? Или полските са по-добри?

Фанфанито, какво успяваш да се изнервиш на каса при нас в Борово...аз там почти не говоря..само "добър ден", "не" за Лидл+, "с карта" и "благодаря, довиждане". 🙂
Аз взех полски, че тук ги хвалехте. Точно зареждаха и български и полски, голям избор, всички хубави на вид, на промоция. Още не съм ги опитала да дам отзив.
Изнервям се, ама много, по-точно ми разбиват нервите ама всеки път, без изключение.
Не мога да изредя всичко, но вече имам стрес и пълно нежелание да ходя в Лидл. Компромис правя и то заради темичката се подлъгвам, а и нехранителните да видя, изгодни са ми някои неща, любопитно ми е и така.
Аз нямам лидъл плюс, нямам нищо за сканиране, чинно си оставям всичко и си чакам възпитано с маска, дистанция, любезно и така, не говоря, не искам, не питам.
Винаги имам проблем, ама винаги. Или ми объркват сметката -промоции не виждат, там уж следя екрана и моля да обърнат внимание (аааа ми добре, цък оправят го) говорят с хора на касата познати или колеги и уж разсеяни, често и в къщи виждам неща таксувани от топлата витрина за друг артикул (вече късно за китка) Това обаче е нищо. Веднъж стигнах до полиция да викам, толкова бях разтреперена от отношение и коментари, че... Има една на първите каси с черна, леко чуплива коса до раменете, средна възраст, вече я запомних, там гледам да не се редя-коментира клиенти, говори си под маската обидно уж нищо не казва, бе никой нищо не и говори, ама .. Та проблем ми беше смяна на лента, излиза уж сметката имах неща дето имаха гаранция (аз винаги купувам нещо си такова ) и ми беше важно, но не са изписани, нещо прекъсва лентата и накрая има сметка уж вярна, ама вътре накъсано и няма някои неща . Плащам и после виждам, моля почти веднага на касата, те нали веднага почват втория клиент да оправят нещата, не можело, коя съм аз претенции да имам и какво ми пречи, ми то нищо се не вижда какво съм купила, начало и край, отказаха. Викам управител, идва момиче след доста чакане, същата работа но ми прави уж някакво извлечение след половин час, където пак нещо не е написано, обаче се скри и охраната пак я търси, пак чакане и накрая вадя телефона да се оплаквам и да звъня (то друго не измислих) Тичат и ми носят бонбони уж бонус, отказвам, имах имен ден и бях взела 3 кутии , какво ще ми носят други. Накрая ми дадоха сметката нормално. Реших, че това беше. Следващия път ...грешка в топлата витрина, ненамален артикул от коша (бях взела на майка някакви панталони) Трети път друго, а вчера някакъв без количка изпревари едно детенце да се нареди, майката го дръпна на другата каса да ходят и не се разправяха, аз застанах зад него. Ми той извади една пачка пари навита и реши , че ще плаща с карта, хубаво. Касиерката (чернокосата) му се усмихва уж и чака, дойде моя ред. Този не тръгва, тя бута в неговите неща, помолих я да изчака (този си прибира парите, гледа си бележката и стои) Тя почва следващите в другата част да мята, ама мята. Казах, че няма да платя, ако продължава така и ще викна управител, ами този бил се бавел, тя какво да прави. Ми аз какво да правя. После ме пустосва под маската, ама аз не се вече ядосвам уж. Та така... За сведение никога не съм под 80 лв сметка, да не писа и повече доста, но това най-малко. Просто не ми е в квартала, близо ми е, но не е до нас. Та ходех през ден преди, после 2 пъти седмично, сега ...май месечно ще мина. Нито ми дарява някой парите, нито съм някаква си там да им се моля и да търпя простотии. Иначе момчетата са добрички, много се стараят, мъкнат, възпитани са, знам че е трудно, тежко, ама и ние не сме на почивка на работа. Просто тези неща ме дразнят, а всеки път да се случва не го разбирам. Това мятане, бутане в чуждите покупки...мда, имах и случай на отчетено , но го няма у нас виждам, а съм го сложила на лентата, не съм го прибрала (вероятно преди мен е взето от човек) някаква подправка беше, евтина, ама ми трябваше, не съм се минала много с лев-два, ама не е в това въпроса.
Дълго стана, извинявам се, ама ...гневна съм и ми е обидно.

# 1 613
    Fani,
Така, както си го написала, направо си го копирай и го прати на имейл на Лидъл.
Ако имаш кой да ти го преведе на немски, копие и до централата.

# 1 614
Знам я тази кариерка в Борово. И аз я избягвам.

# 1 615
  • София
И с копие до рекрутмънт отдела им, че само ми излизат в Линкедин колко награди са били взели HR-ите им и не знам си още кои, дето участват в процеса за набиране и тренинг на персонал.Само докато четох се изнервих на макс. Ама ти си добричка явно, те за това си позволяват такова държание.

# 1 616
Не ми се занимава и разправя, какво ще постигна, просто ми е обидно как пък всеки път на мен ми се случва, има ли ми нещо, такава ли изглеждам загубена и неприятна вече се питам((
Достатъчно проблеми си имам, гледам да огранича колко мога негативите, ама..просто като те удрят и в джоба и на достойнство някак... Няма да пиша, то логично някъде като не ти изнася да не ходиш. Другото си е мазохизъм, аз затова и писах, че май съм такава.
Благодаря , момичета , извинете ме за дългия пост още веднъж, ама явно не се разбираше , та..се отнесох.

# 1 617
Хващаш 73 и пазаруваш в Овча Купел, там са супер готини персонала.
И аз имам лоши впечатления от Борово и от служители и от клиенти.

# 1 618
Аз нали разказвах за младост 4. Първо краднаха храна от шкафчето защото не го бях заключил. После някакъв стои до охраната и го кара да ме проверява в негово присъствие. Дебила явно не ще да се легитимира но иска да ми гледа в чантата. Трябваше тогава да им направя скандал да се научат да се легитимират. Да видим дебилите какво друго ще измислят. Май вече ще трябва да ги гърмя с газовият пистолет като не се легитимират. Тамън да дойде полицията и да им проведе опреснителен курс по закона за охранителна дейност.

# 1 619
fanfanito, наистина неприятно, ама вземи ѝ страха на тая чернокоска. Joy Да не са я сложили за коментаторка там? Аз в подобни случаи включвам металния, нетърпящ възражения, тембър, получавам поглед над маската, извинение и бързо реагиране. Всъщност рядко ми се е случвло, де, но съм имала подобни случки. Иначе съм доволна от персонала на два-трите лидълски магазина, които посещавам, повечето са много отзивчиви, бързи и любезни. За провинцията става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт