Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 387
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Велико Търново
Gueorguieva, може ли снимка на опаковката? Звучи обещаващо Simple Smile

# 1 666
# 1 667
Добрах се късно този следобед чак и много приятно се изненадах, че ме чакаха достатъчно опаковки душ гел на Dove. Blush Имаше и слънчеви очила и взех също с удоволствие. Имам едни от Лидл на 100 години вече, спуках ги от носене, подарих ги, продължават на бъдат спуквани от носене и не са мръднали, пу-пу. Бяха пак за 5 лева. Надявам се и новите да са такива "железни". Simple Smile
Тройката мъжки тениски беше изкупена... Ще се надявам някой да върне.

# 1 668
Купих от прекрасния ябълков сок на родна стряха ххл. Досега не съм виждала такъв - 5 л. за 8 лв. Чесън нямаше, разбира се. Иначе няколко пъти взимам от него на редовна цена. Супер е, изяждам една глава наведнъж.
Един съсед черпи с Ефес - ужасна. Трябваше да ударя няколко аргуса за добър вкус. Кюфтетата Стара планина много ми допаднат.
Розовият джин от постоянния асортимент е ОТВРАТ.

# 1 669
Черешите както никой не ги поглеждаше на 7 лв, сигурно тая седмица няма да заварим ни една.
Този път очилата ми се сториха някак... лесно чупливи.

# 1 670
Очилцата биват. Взех 2 чифта от предни пускания, "гледат" синьо, за плаж са леко слаби, дават ги за градски условия, предпоследна степен ги дават, последната е за плаж и изобщо силно слънце. Едните синко ми ги отмънка.

# 1 671
Здравейте,
някой с мнение за оралния душ където ще го пускат от четвъртък тази седмица?
Не си го спомням да го е имало преди...

# 1 672
  • Буркина Фасо
ей ... и вчера не можах да се докопам до бирите Ефес  и бургаското кен на промоция.

# 1 673
  • русе

Този гел само на акция ли е или има наличен и на каква цена ?

# 1 674
  • в сърцата на децата <3
Добрах се късно този следобед чак и много приятно се изненадах, че ме чакаха достатъчно опаковки душ гел на Dove. Blush Имаше и слънчеви очила и взех също с удоволствие. Имам едни от Лидл на 100 години вече, спуках ги от носене, подарих ги, продължават на бъдат спуквани от носене и не са мръднали, пу-пу. Бяха пак за 5 лева. Надявам се и новите да са такива "железни". Simple Smile
Тройката мъжки тениски беше изкупена... Ще се надявам някой да върне.
В Пловдив Ритейл парк имаше поне 5-6 комплекта тениски, но съпружието не харесва чисто бели... Очила и аз забърсах два чифта пилотски, пише 100% UV защита... За 5 лева не очаквам друго, освен да са удобни и да не ме е яд като ги счупя.

# 1 675
Крачкомерът ми от Лидл е повреден (не мисля, че е от батерията) и тази седмица ще им го връщам. Сега, като ми дадат нов, ще мога ли да върна и него ако се счупи, или не?
Купен е тази година, така че до изтичането на 3-те години гаранция има много време.

# 1 676
Ако правиш рекламация, и ти дадат нов, вместо да отремонтират този, гаранцията ще му е същата, като се увеличава само с времето, през което е бил ремонтиран /до 30 дни/. Тоест..не нова 3г гаранзия, а тази сегашната гаранция ще ползва.
Струва ми се, че направо парите ще ти върнат. Ако нямат наличен с който да ти го заменят.

# 1 677
Преди им дадох часовник за ремонт и два пъти ми даваха нов (първият не работеше). Не са се и опитвали да го ремонтират.

Аз всъщност доста харесвах крачкомера, надявах се да работи по-дълго...

# 1 678
Пак ще важи сегашната гаранция. Докато изтекат трите години по касовата бележка.

# 1 679
Черешите са си отново на 6,99 . И бира има бол.

Ходих и си купих къси дънкови панталонки и тениска .  Забравих за течен сапун.
Но пък имам вече хищно растение .
Багета рустик и пастет и мини краставици . Това ми е късната закускообяд. Краставиците са добри .
Нектар арония и малина  - усеща се малина.
Взех намалена свинска плешка и забравих да купя сос Фахитас / мислех чак в петък да ходя уж
Гелът за отпушване на канали е в постоянен асортимент - цената не помня . 3-4 лв може би

Общи условия

Активация на акаунт