Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 396
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 695
Аз вчера взех царевица от Билла. Ама и там не е млечна.
Най- вкусна до сега съм вземала от квартален магазин.

# 1 696
Аз уж 4 и като се скъса едното пличче , после второ.
Явно са някакви там биоразградими - днес доста се накъсаха - докато отворя и се разпадаха.
Та две царевици взех . Но бабата пред мен усърдно ги беше оровила .
Похвалвам лимоновият сладолед и пълнозърнестите земели и любимото ми пастетче от гъши дроб

# 1 697
Здравейте,
някой с мнение за оралния душ където ще го пускат от четвъртък тази седмица?
Не си го спомням да го е имало преди...
много пъти го е имало. Аз го купих миналата година, тази година спря да работи и го върнах.

# 1 698
  • Sofia
...Царевицата не е първа пресност, поизбрах 2 по сносни. Онзи ден взех от Фантастико, които се оказаха доста старички и имаха вкус на фуражна царевица, дано лидълските са по-добри.
За царевицата и аз потвърждавам, ...
+1

# 1 699
Взех царевица, после ще я варя и опитам. Имаше намалени боровинки и горски плодове. Череши в тарелка на 1.99 за 500гр.

# 1 700
Днвс два пъти ходих до Лидъл. Такова чудо не ми се беше случвало в един ден и то, защото си забравих едно саксийно цвете в гардеробчето.
Отивам аз към 09:30ч. още не бяха заредили повечето дрехи и не видях късите панталонки. Но беше спокойно нямаше много хора с кеф да си обикаляш и гледаш. Бяха останали 2 постелки, но нямаше с кафето на -30%. Зачудих се, нали е намалена, но не взех. Взех слушалки за компютър на -30%, тъкмо ми трябваха.
На -30% от хранителните продукти взех 4-5 бр. моцарела, деликатесна свинска шунка, харесваме я и някаккъв млечен десерт. Гледам шарланът намален на 3,99, но нямаше как и това да мъкна. Използвам го като си правя сусамов тахан. Имах скреч за смути на Solevita.
А, отидох само лимоновия и вишневия сладолед. Лепнах по една кутия. Вишнев имаше 7-8 кутии, а от лимоновия - доста. Това разбрах аз, кой ще е по-добър. Лимоновият ми прилича на ледено сокче. Замъквам се с покупките до вкъщи, като бързам да не се разтопи сладоледа ( на около 15 мин. съм пеш). Прибирам се и блажено посядвам и  си казвам "Ех, добре, че отидох по хладното" и се сещам, че съм си забравила китката в гардерочбето. Хапнах набързо, че бях озверяла от глад и хайде пак надолу в 11:30ч., вече голямата жега. Ама, знам ли дали ще ми е там китката и довечера.
Естествено пак влизам   - да си взема шарлан -2бр. Да бях ви прочела по-рано за царевицата, нямаше да награбя 6 бр., ама да има Simple Smile Вече бяха изкарали късите панталонки за 5,55 лв., та си взех едни тъмносини. Хубави са и ги подносих веднага из къщи. И за навън стават.  Взех и на ММ една зелена тениска и смутито от скреча. Имам нов скреч за плодова напитка. Гледам че имам купон "Избрано за теб" за яйца L размер на -20%.
Това беше днешната разходка до магазина Simple Smile

# 1 701
Маслото Саяна само на мен ли ми дъха леко или има и други, на които не им допада?

# 1 702
  • София-Младост
Маслото Саяна само на мен ли ми дъха леко или има и други, на които не им допада?
На мен нито едно българско не ми допада. ЗАтова, ако се случи взимам само малка опаковка и влагам в сладкиш.

# 1 703
  • Sofia
На мен нито едно българско не ми допада.
Аз откак има вносни масла, не съм се и сещала за бг масло. Едно време беше едно (една марка) и хубаво, ама едно време...

# 1 704
Саяна бях взимала наскоро от Фантастико. Седи ми меко, дори и да е току що извадено от хладилника и не ми мирише на масло Confused

Много бири Ефес - и промо от сините кенчета, и кафяво кенче имаше днес в магазина в София на Скобелев/срещу парк Възраждане (не знам как по-правилно се води)

# 1 705
Аз се отчитам с едни  тъмно сини къси панталонки, че само от тях има хс, един дълъг панталон на малкия, 2 тениски за ММ- дано ги хареса. Търсих мъжки спортни шорти- то пък имало само женски😄.  Чудих се за късите дънкови панталони: нещо ми стърчаха отдолу странно, и не взех.
Повече не разгледах, че децата даваха зор, но надвечер може пак да мина и да си разгледам на спокойствие.

# 1 706
Изварата 9.7 мнооого ми хареса,мерси на Саня че я похвали.Взех нея и ма РС ,която е на Йотови,ами 9.7 е супер и със сушени или пресни домати,чесън на прах и зехтин става чудна салатка с малко калории.
Днес ще ходим следобяд уж за панираните сиренца и зарзавати разни.

# 1 707
Новите къси панталонки с какъв състав са?
Бобче, тази извара кремообразен тип ли е? Не мога да ям онези сухите, засяда ми, а обожавам вкус на извара. Cry

# 1 708
Не е кремообразна,но със зехтин като я омешаш.хубаво и с доматките и става ,особено ако настържеш домата.И аз така да греба тричава извара и да ям не мога,но тази не е много суха .А и полезно ,Конти ,малко калории,по-къси гащи 😁

# 1 709
Новите къси панталонки с какъв състав са?
Бобче, тази извара кремообразен тип ли е? Не мога да ям онези сухите, засяда ми, а обожавам вкус на извара. Cry
65% полиестер и 35% памук. За цена 5.55 лв. са супер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт