Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 331
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 800
Оставянето на стоките където им падне е голяма глупост,особено за хранителни продукти дето могат да се развалят .
Натрупаните загуби от бракуването им в един момент се отразяват на крайните цени в магазина.
Относно маратонките за планина-не е сериозно с такива маратонки да се ходи в планина,освен ако не е някоя суха и равна горска пътечка....Всичко зависи и от ползвателя им, но надали питащата (zenata) е добра идея да ги ползва за нещо по-сериозно.

# 1 801
Не, за по-сериозно си имам специални обувки, в случая става въпрос за лека разходка по утъпкана пътека, че не ми се вадят трекинг обувките в тая жега.

# 1 802
На теория за утъпкани и несложни пътечки би трябвало да са добър вариант. Мрежести са и има известно проветряване, а и тази разтегливост на материята е добър вариант за горещо време, когато малко се надуват краката. Имат неразтеглива част отпред на пръстите, както и на още няколко места, което е добре за стабилност уж. Обаче аз тези само ги погледнах набързо в магазина, не съм ги и мерила... Малко така наизуст разсъждавам. Simple Smile Дано някой, който си е купил, да се включи. Simple Smile

# 1 803
и аз предполагам, че ще са ок. то сигурно с 1-2 слагания ще се приключи, защото аз по принцип такъв обуща не нося. иначе леко афиф изглеждат.

# 1 804
Аз имам от Декатлон едни за бягане и като се скъсат ще купя пак същите . Не чувствам че съм с обувка.

# 1 805
Аз мерих сивите. Леки са, удобни, но аз имам подобен тип-терлик пак от лидл, от предно пускане. Маратонка като маратонка.
Проветряване-забрави да има, това си запарва.
За планина аз бих си обула съответните обувки, още повече щом са налични.
Иначе тези са леки.

# 1 806
Аз мерих сивите. Леки са, удобни, но аз имам подобен тип-терлик пак от лидл, от предно пускане.
И аз взех от предни пускания два чифта - едните са от април-май и са точно като терлички, другите са от последните седмици и са с връзки. Преди няколко дни бях с вторите цял ден, пътувах, вървях... Не се запариха, колкото очаквах, добре си бяха. А аз лятото затворена обувка слагам само по принуда. Може и да е било субективно усещане от лекотата на самата обувка, но като цяло се чувствах добре с тях, та си мисля, че и тези може да са подобни като усещане. Вгледах се в снимката по-внимателно и ми се струва, че сивите нямат тези по-твърди части, а само розовите? Сещаш ли се дали беше така наистина?

# 1 807

И аз взех от предни пускания два чифта - едните са от април-май и са точно като терлички, другите са от последните седмици и са с връзки. Преди няколко дни бях с вторите цял ден, пътувах, вървях... Не се запариха, колкото очаквах, добре си бяха. А аз лятото затворена обувка слагам само по принуда. Може и да е било субективно усещане от лекотата на самата обувка, но като цяло се чувствах добре с тях, та си мисля, че и тези може да са подобни като усещане. Вгледах се в снимката по-внимателно и ми се струва, че сивите нямат тези по-твърди части, а само розовите? Сещаш ли се дали беше така наистина?

мисля, че бяха еднакви, само цветовете различни. и аз лятото така - само в мега краен случай слагам затворена обувка, поради което нямам подходящи.

# 1 808
Има ли някаква особеност при активирането на купона за Старопланински гюбек, който е валиден само за днес.
Пише от 9.30 до 20.30, но ми дава активирането неуспешно.

# 1 809
Аз се движа с колело и определено държа в повечето случаи да съм със стабилна обувка , която не ми запарва.
Но ми се спука гума преди дни и със сандали шляпах из целият град да търся гума. Много са ми удобни сандалите . Но улиците са под всякаква критика - криви там плочки и т.н. И гаден мехур.
Ако обувките от лидл са с удобна стелка бих купила .
Сандали от онези не можах да случа.
  Чакам някой да сподели за течните сапуни мъфин - как са ароматите и изсушават ли кожата.

# 1 810
И аз ходих за гьобек с купон, но не го открих. Търсих го при другите сирена и кашкавал на родна страха,някъде другаде ли би трябвало да е ?
За сефте купих от плодовата нискомаслена извара,страхотна е и детето си хапна доволно за десерт след като обядва,та определно ще стане редовна покупка. Исках да пробвам детските пуешки кренвирши, но само табелка беше останала още в 10 сутринта. Заредих моцарела и био доматено пюре ,имаше останали италиански вафлички и от тях грабнах три Grinning с купона за отстъпка спестих почти 10 лв ,доволна съм от пазара Grinning

# 1 811
Аз се движа с колело и определено държа в повечето случаи да съм със стабилна обувка , която не ми запарва.
Но ми се спука гума преди дни и със сандали шляпах из целият град да търся гума. Много са ми удобни сандалите . Но улиците са под всякаква критика - криви там плочки и т.н. И гаден мехур.

Иска ми се да не те чета, но ти си на всеки трети пост...
Би ли си икономисала личните въжделения, намерения, опасения?
Силно се надявам, че не предстои да споделиш и месечните си неразположения...

# 1 812
Леле, тия италиански вафлички за мен се оказаха пълен потрес! А съм всеядно по сладките неща уж. Градската сподели, че и нейните с намалената цена са били ужасни, та може да е "специално" за нашия град някаква кофти партида. Тя писа, че на редовна цена са ѝ били вкусни преди, аз купувам за първи път... Може би няма да повторя.

# 1 813
Леле, тия италиански вафлички за мен се оказаха пълен потрес! А съм всеядно по сладките неща уж. Градската сподели, че и нейните с намалената цена са били ужасни, та може да е "специално" за нашия град някаква кофти партида. Тя писа, че на редовна цена са ѝ били вкусни преди, аз купувам за първи път... Може би няма да повторя.
Честно казано дори не съм ги опитвала, мъжа ми много ги хапва с кисело мляко и заради него взимам. Той е непретенциозен и може наистина да са кофти,но си ги яде Joy

# 1 814
Тия тонки са леки заради подметката им. Имаше си име мат'Риала им, но не го помня. Но са като перце, леки леки..
Сивите и зозовите имаха разлика в модела. Аз мерих само сивите.

Общи условия

Активация на акаунт