Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 306
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 845
  • София-Младост
Не съм виждала, но и не съм търсила...вчера видях, че са пуснали безлактозно кисело мляко и взех, заедно с безлакт. прясно мляко.

# 1 846
Този сензорен дозатор за пенлив сапун дали ще прави добра пяна?

# 1 847
И на мен така нареченият гюбек ми е гумен.

# 1 848
Предишният модел за пяна не беше добър - пяната рехава, а той се развали за 1 година. Върнаха ми парите, сега съм с такъв не за пяна, пак от Лидл и съм доволна.

# 1 849
  • Sofia
Благодаря, Ала-Бала, за киселото не знаех, другото съм го набелязала, че ще имам гости с непоносимост. Ако и сирене намеря...
И на Конти благодаря и тук, ама тя е толкова мило същество...
Ние снощи се разходихме за мляко и сирене и забравихме сиренето, пък взехме други неща. Днес сме на поправителен, пък да видим.

Пък с тортелоните от купона "избрано за теб", днес хапнахме вкусен обяд с щерката с маслен сос с чесън, славия и салсичон.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 17:25 от Morena

# 1 850
Милото същество благодари за комплимента! BlushSmiley
Мисля, че много хора ще се радваме да споделиш после какви безлактозни продукти се намират. Simple Smile Може да хванеш някой служител за ушите да ти даде по-пълна информация. Grin

# 1 851
  • Пловдив
И аз ходих за гьобек с купон, но не го открих. Търсих го при другите сирена и кашкавал на родна страха,някъде другаде ли би трябвало да е ?
За сефте купих от плодовата нискомаслена извара,страхотна е и детето си хапна доволно за десерт след като обядва,та определно ще стане редовна покупка. Исках да пробвам детските пуешки кренвирши, но само табелка беше останала още в 10 сутринта. Заредих моцарела и био доматено пюре ,имаше останали италиански вафлички и от тях грабнах три Grinning с купона за отстъпка спестих почти 10 лв ,доволна съм от пазара Grinning

От къде този купон за отстъпка? Simple Smile
Ползвала си седмичните купони или някакъв специален код за отстъпка има?

# 1 852
  • Sofia
...Може да хванеш някой служител за ушите да ти даде по-пълна информация. Grin
Конти, нима ти си срещала такъв?!  Бих била изумена!
По мое мнение аз (ние клиентите) мога да ги науча на доста неща относно продуктите, но те са супер некомпетентни.  Колко пъти съм питала за нещо и все не знаят.
Иначе, ако науча нещо, ще споделя, разбира се. Simple Smile

... с купона за отстъпка спестих почти 10 лв ,доволна съм от пазара Grinning

От къде този купон за отстъпка? Simple Smile
Ползвала си седмичните купони или някакъв специален код за отстъпка има?
Това е според мен - обща отстъпка, поне аз така го разбирам.

# 1 853
Купона е дневен . От 9 и 30 до не помня колко часа там.
Не ходих .
Гюбек е още горещ пресен кашкавал и няма как да го продават в Лидл и да си стои в постоянен асортимент.
Той е гюбек на момента и после не е

# 1 854
  • Пловдив
Саня, дневният купон е този за гюбека, а Леона е написала, че не е открила въпросния гюбек. Явно е друг купон.
Аз също взех от гюбека, взимала съм и друг път, харесва ми, че е по-малко мазен от традиционния кашкавал или поне на вкус има такова усещане.
Италианските вафлички пък ги харесвам за това, че не са много сладки. Аз обикновено ги начупвам и накисвам в купичка с прясно мляко, като поседят, поемат от млякото и омекват. Получава се супер лесно и не много сладко десертче.
Утре смятам да отида за черешите в опаковки по 1 кг и течните сапуни с аромати на мъфини. Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 00:12 от marzeliva

# 1 855
  • Sofia
Аз чакам вече новата брошура, да видя какво ще заръчвам на свеки, че нали ще липсвам...
Иначе утре не, но в петък ще мръдна за нещо, ще се фукам после, ако...

# 1 856
Морена, видях в брошурата, че има крема сирене без лактоза.

Утре ще се ходи за диня и грозде. Кренвиршите от пуешко на промоция са много хубави. И двамата малчовци (1,4 г., 4г.) ядоха доста. А баткото е супер злояд и рядко хваща нещо в ръка.

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 19:34 от Merveilleuse.

# 1 857
Саня, дневният купон е този за гюбека, а Леона е написала, че не е открила въпросния гюбек. Явно е друг купон.
Аз също взех от гюбека, взимала съм и друг път, харесва ми, че е по-малко мазен от традиционния кашкавал или поне на вкус има такова усещане.
Италианските вафлички пък ги харесвам за това, че не са много сладки. Аз обикновено ги начупвам и накисвам в купичка с прясно мляко, като поседят, поемат от млякото и омекват. Получава се супер лесно и не много сладко десертче.
Утре смятам да отида за черешите в опаковки по 1 кг и течните сапуни с ароти на мъфини. Simple Smile
Точно за дневния купон говорех,този който е само за днес. Нямам идея има ли друг гюбек и купон за него,че отдавна не бях ходила в магазина и напълно изпуснах и темата. Досега не бях взимала и реших да го пробваме като видях купона,но нямаше та явно не ни е било писано

# 1 858
Морена, за продукти без лактоза, включително сирене :
Скрит текст:
https://www.billa.bg/promocii/hrani-za-zdrave-i-tonus
5та страница от тази брошура, всичко е без лактоза

# 1 859
То непоносимостите може да са и към казеин, та безлактозното няма да свърши работа.
Само за инфо го казвам.

Общи условия

Активация на акаунт