Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 294
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 890
  • в кукувиче гнездо
И аз взех от него за суден чай и от този в розовата опаковка с лимон. И аз се чудех дали е редовния асортимент. Ако ли не ще зареждам.

# 1 891
Ако не се лъжа, тези с джинджифил Брадата ги показа в темата преди известно време като нов продукт, но дали е пишело "само сега" на етикета, не помня. Неотдавна я цитирах точно с тези чаени снимки. Ще потърся и ще добавя в този пост нейните снимки. Simple Smile

П.П. Ето ги:

Новите чайове с джинджифил щракнах за Саня, а и за други интересуващи се евентуално:

# 1 892
Мерси Конти.
Да, аз бях взела и с лимон, но този с канела е по хубав.

# 1 893
Брадичке, августовска поезия приемаш ли? Simple Smile

Скрит текст:
Леле, август кога дойде?!
Който не е бил, хайде бързо на море!
Или по чукарите хладни
За преживявания ливадни. Simple Smile

А за разхлаждане и сладост,
Да си доставим лятна радост
С Лидл-ски сладоледец и розов джин,
А вечер скаричка, сиренце и... гоним форма "делфин". Grinning

# 1 894
  • Пловдив
Минах аз на бързо...безлактозно мляко - послесното, всипко де е с оферта - празен рафт/кашон.
Отивам да диря дезодорант...м не, някакви нови, нищо общо с брошурата. Питам на касата и ми казват да търся точно същия...м да, ама няма. Та се оказа, че новите без намаление са на 1,99 Grinning , а етикета беше друг. Хаос. Взех син.

# 1 895
  • Асеновград
Дочаках си лиосела, ама що така само някакви неугледни гащи с ластик и връзка... Няма топове, няма рокли. Все пак ако някой има такива панталони, ще се радвам да сподели дали са му удобни и най-вече дали стяга и прави следи този ластик.
Ако питаш за сините панталони лиосел, не препоръчвам. Две лета по ред взимах, порят се по шевовете на крачила. По самия шев се издърпва, първо е като разпъната материята в последствие се къса по шева. Имаше и други с този проблем, виж в предните теми. Иначе стоят добре, леки са но не изкарват и едно лято.

# 1 896
Пускали ли са само накрайници за електрическите пили за пети?

# 1 897
Мисля, че не. А поръчка от сервиза на две пили идва колкото нова машинка.

# 1 898
  • СОФИЯ
Пакетираните череши от днес на по 4.99 лв. кг. изглеждат много добре. Купих, но още не съм опитала. Бялото грозде на 2.49 кг. обаче нещо не ми хареса особено външно и взех само една чепка за проба.

# 1 899
Царевицата от миналата седмица беше отратителна. Само опитахме по половин кочан и  всичко останало изхвърлих. Сега същата ли е? Предни години все хубава царевица съм купувала от Лидл.

# 1 900
Да, същата е, ужасна, това е стара царевица, и аз днес варих и останах разочарована.
Миналата година купувах няколко пъти и беше супер!

# 1 901
  • Sofia
Аз мисля, че е рано за царевица и тая дето я продават ми е неясна... и да, няма хубава млечна царевица, ама както казах, трябва да почакаме за нея според мен.

# 1 902
  • София-Младост
Изобщо не е рано, сега е млечната царевица. А дали е от сорта в случая или тази е някаква друга...не знам, аз и не купувам, или поне рядко.

# 1 903
На морето е пълно с млечна крехка царевичка. Не е рано и според мен.

# 1 904
Точно сега й е времето и я берат, вече няколко пъти поръчвам от производител.

Общи условия

Активация на акаунт