Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 288
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 920
Благодаря ти, Лолита, Flowers Hibiscus точно такова ми беше опасението, такъв сорт ми изглеждат. Такива мога да изяждам по 4-5 броя черешки на ден и кутия от 1 кг ми е напълно излишна, ще се развалят.

# 1 921
  • СОФИЯ
А много ли са сладки тези череши или по-умерено? Има едни прекалено сладки...ако може да се разбере какво имам предвид.
Не са много сладки. Хубави череши, но гръцки

# 1 922
Родителите ми си бяха взели царевица преди седмица и също казаха, че не е хубава. 

# 1 923
  • Mostly in my mind
Благодаря ти, Лолита, Flowers Hibiscus точно такова ми беше опасението, такъв сорт ми изглеждат. Такива мога да изяждам по 4-5 броя черешки на ден и кутия от 1 кг ми е напълно излишна, ще се развалят.
Соул,  ти си питала за тези в кутия ли? Тях не съм опитвала. Извинявам се, ако съм те заблудила. Аз имах предвид онези, които са насипни, 7 лв кг. Днес май бяха намалени. Те са ми адски сладки на мен. И аз малко ям от тях.

# 1 924
  • На изток от Ада
Взех зъбен душ 😀. Аз имам на Филипс, но този изглежда по - добър с повече функции. Само накрайниците дали се сменят някой да каже.
Видях халийте на точки много са сладки
Вчера взех едни къси панталонки.

# 1 925
Да, за черешите в кутия питам. Доста ме изкушават, но сладката храна залежава вкъщи и накрая трябва да я изхвърля. Хич не обичам големи разфасовки, които не могат да се замразяват.

# 1 926
  • Sofia
По мое мнение гръцките череши в тарелка са по-скоро доста сладки и средна твърдост /хрупкавост.
Сега се прибрахме с такива и утре ще ги свършим с щерката.
ММ го хвана някаква мания с пъпешите и награби друг днес - медена роса.

# 1 927
Има ли просеко в Лидл и каква му е цената?

# 1 928
  • Sofia
Има ли просеко в Лидл и каква му е цената?

# 1 929
В брошурата за другата седмица на стр. 29 има одеяло от микрофибър. Нямам опит с такава материя за одеяло. Запарва ли? Как се усеща? "Шуми" ли при движение? Ако някой има такъв тип одеяло, независимо дали е от Лидл, ще съм благодарна да прочета мнения. Благодаря. Simple Smile

# 1 930
Панираният едам свършил,то верно че навреме се сетих ама...
Мъжкият Сиен дезодорант без алуминий много ми хареса,не знам кой го беше похвалил .

# 1 931
Паниран едам още вчера сутринта нямаше при нас или поне аз не го открих. От месец не съм ходила и всичко ми се стори разместено

# 1 932
Диспенсърът за сапун от днес ми харесва много като качество на пяната, но дизайнът е несполучлив. Не са оставили достатъчно място да си поставиш ръката, за да се активира сензорът. Нито един от другите ми диспенсъри няма такъв проблем. Едва ли ще му свикна.

Запалките толкова ли са хубави, че бяха разграбени за часове? Гледах ги, но в тези горещини не ми се занимаваше..то човек може да запали клечка само като я остави на слънце за кратко. 😬

# 1 933
Днес за пръв път съм страшно доволна от пазара. Като никога всички неща от четвъртък в брошурата бяха налични и то следобяд в 15... Явно заради жегите съм късметлийка, защото магазинът беше празен.
Взех ръчната шевна машина, от всеки вид от течните сапуни, сиренето едам и едно клинче на 30%.Hug
Шевната машина е с 4 батерии, пробвах я веднага. Доволна съм. Малко трудно ще свикна, защото с едната ръка държа нея, с другата плата и нямам много упора.
Диспенсъра за сапун щях да взема, но се сетих, че в Пепко в мола бях видяла по-голям и по-евтин към 8 лв и се отказах от лидълския.

# 1 934
Кой питаше за нас?! Laughing
Жива съм, поне аз, 13 се губи. Нямам време за писане, размазаха ни от работа последно време. Много нови артикули в асортимента, пренареждане на цели райони. Само пренареждането на охладената стена отне 8 часа на 2-ма човека. Убиите ме, ама с новата планограма и аз не знам всичко къде се намира. Отделно огромни по обем акции, много артикули и никакво място в магазина, всичко се случва изключително трудно и това в комбинация с много колеги в отпуск. В склада е хаос, в магазина е хаос, отделно жегите сякаш отключват агресия в някои клиенти... С 2 думи голяма веселба, напрежението е на макс, натоварването е на макс. Имам огромна нужда от почивка, но няма да е скоро.

Слънчево лято на всички, по-малко нерви и повече усмивки(не от скреча Stuck Out Tongue), аз едва ли ще имам време да пиша скоро, но гледам да ви чета!

Общи условия

Активация на акаунт