Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 280
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 935
  • Sofia
Пъпешът Пиел де Сапо много ни хареса, ароматът му е на диня, хрупкав е и мноооого сладък.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 09:57 от Morena

# 1 936
Мишка, жал ми е за вас наистина, а с тези размествания нещата хептин не стават по-добре. Служителите още по-заети да разместват, клиентите се изнервят докато намерят нещо, а и сигурно навсякъде дърпат служител за ръкава при всяка възможност да питат кое къде е... ама то и как да не питат като тоя магазин сякаш всеки път е различен.
Пазарувам обикновено със списък, вземам каквото съм наумила и съм вън, гледам да мина набързо. Е, не става набързо вече, минимм 2 кръгчата из почти целия магазин, плюс евентуално търсене на помощ от служител, иначе все едно не съм влизала.

# 1 937
Добре де, защо е нужно такова пренареждане? Не може ли да не се местят продуктите толкова често? Кому е нужно?

# 1 938
Имате ли шевната машина?

# 1 939
Добре де, защо е нужно такова пренареждане? Не може ли да не се местят продуктите толкова често? Кому е нужно?

И аз това съм се чудела. Филиалите вече ми приличат на аутлет за дрехи. Навсякъде дрехи, дрехи, накамарено, разхвърляно.
В “покрайнините” тук там някоя хранителна стока.Joy

# 1 940

И аз това съм се чудела. Филиалите вече ми приличат на аутлет за дрехи. Навсякъде дрехи, дрехи, накамарено, разхвърляно.
В “покрайнините” тук там някоя хранителна стока.Joy
Откакто нахвърляха дрехите в кошовете като в Кауфланд, упорито пропускам да разглеждам нехранителните. Опитах един-два пъти да открия нещо, безуспешно разбира се. В момента дори нямам желание да минавам покрай тези кошове, какво ли пък остава да се ровя. Като гледам обаче, не само аз не проявявам желание, защото стоката вътре видимо не помръдва Simple Smile С целия този хаос с пренареждането и търсенето, определено съм намалила продуктите, които пазарувам от Лидл. Уж гледам с нетърпение брошурата още в сряда вечерта, обаче до понеделник вече съм забравила какво съм набелязала за пазаруване. Като се сетя във вторник /евентуално/, то вече е свършило Simple Smile

# 1 941
  • На изток от Ада
Защо Лидл не продават консумативи за уредите си? Или в бг сайт поне.
Днес купих зъбен душ, "Сменяйте консумативите на 6 м., Поръчайте от еди къде си, QR код" Там няма за този флосер. Пише да се свържа със сервиза. Писах им  да видим.
IAN 359279_2007
Ако някой е пробвал накрайници на друга марка и те стават, моля да сподели! Или с тези ли накрайници карате, аз не казвам че на 6 м ще ги сменя, но все някога....

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 01:32 от nasito8988

# 1 942
В брошурата за другата седмица на стр. 29 има одеяло от микрофибър. Нямам опит с такава материя за одеяло. Запарва ли? Как се усеща? "Шуми" ли при движение? Ако някой има такъв тип одеяло, независимо дали е от Лидл, ще съм благодарна да прочета мнения. Благодаря. Simple Smile
Имам и съм доволна, не са от Лидл. Подържа нормална температура, лятото не запарва, зимата топли. Доволна съм много , не шумка и е много мекичко и приятно, леко... поне моите са такива, дори сега съм с такива, зимата лично аз си слагам над юрганчето да ми е мекичко и топличко (зиморничава съм) Мисля са подобни, ширината също им е добра и цената.
Май ще ходя другата седмица да се покажа. Харесах и аз някои неща, но най-вече за часовник, много съм доволна от техните, както и това дето изтърбушва чушки имам нужда. Не мога да се ориентирам със зехтина, два вида гледам и нищо не разбирам , кой е по-добър не знам. На място и друго ще взема, то всичко ям аз, та.. май ще трябва да се центрирам от сега за атаката, ще оповестя после в темата))

# 1 943
В детските играчки има неща, които стоят още от Коледа. Как не ги намалиха с 20-30% , че да си разчистят някой ред.. наистина е станало голям хаос по кошовете.

# 1 944
Мишка, дръж се 🤗
Побъркват ви за нищо.
С тези постоянни размествания, като че ли пазарувам по-малко, защото се изнервям от постоянното обикаляне и търсене на продукти, и накрая му тегля една и си тръгвам.
А хилядите кошове ги подминавам.
То целта сигурно е да се задържи човек максимално в магазина, но пък с тази пандемия това ми се струва лоша стратегия.

# 1 945
Точно покрай пандемията имам чувството, че разместват все повече и повече и се активизираха с всякакви промоции. Вместо да ограничат струпването на хора,  правят така, че да стоят все повече.

# 1 946
Да, различни дни, часове, простотии...снощи Лидл плюс не сработи, купоните седят, бележка не дойде...сама жена на 1 каса, другата търчи из поискания магазин, чаках чаках да коригира, ама ми стана жал и зарязах...

# 1 947
  • Sofia
Та взех си аз кухненски помощник - шпатула, фук, фук... Simple Smile  Бая се чудих дали..., понеже имам пластмасова, ама в един миг ми хрумна, че последната може и да не издържи някоя по-тежка торта и грабнах...
Взех си от любимите ми сапуни (калъп, не течни), едни розов (с роза де), да го видим, цветни лед лампички за стаята на щерката, лимецов хляб  и чушки.
Беше спокойно и общо взето празно... откъм хора.
Пък тия размествания... може би иначе няма да имат работа служителите..., както и да е,  отвратително е откъдето и да го погледнеш, нелогично и абсурдно... поредното абсурдно...

# 1 948
  • Буркина Фасо
Аз мисля, че е рано за царевица и тая дето я продават ми е неясна... и да, няма хубава млечна царевица, ама както казах, трябва да почакаме за нея според мен.
не трябва да се чака. по селскостопанските пазари е пълно с родни млечни царевици. по 50 ст бройката.
току-що привърших поредната партида Smiley

# 1 949
Като каза Морена кухненски помощник... се сетих, че искам да попитам за едната такава джаджа от другата седмица: https://www.lidl.bg/p/niski-ceni-golemi-nahodki/kuhnenski-pomoshchnik/p58943. Значи това първото нещо е лъжица, обаче има едни зъбИ от едната страна?! Защо? Изобщо за какво се ползва това? Thinking

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт