Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 277
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Асеновград
Днес голяма греда. Рано сутринта ходих за запалка за котлон, обиколих 10 пъти магазина ни табела ни запалки, питам служител след служител, най накрая една се сети че били за определени филиали, и щом ги няма в хартиената брошура , не ги зареждали навсякъде.  Трябваше ми сметана 30% ,за пръв път не ми се разби. Охлаждах преди това както винаги ,е не става и не става. Три кутийки бях взела всичките ги разбих една след друга и няма разлика. Дано да е от партидата,че само нея ползвам.То и алтернатива нямам наблизо от къде да взема.

# 1 951
  • Sofia
... ходих за запалка за котлон, обиколих 10 пъти магазина ни табела ни запалки, питам служител след служител, най накрая една се сети че били за определени филиали, и щом ги няма в хартиената брошура , не ги зареждали навсякъде. 
Това ако не го пише с ония ситните букви нейде, дано толкова да разбира въпросната  служителка, че не звучи добре.

Конти, това изглежда е прибор 3 в 1 - лъжица, вилица и шпатула, по мое виждане - за нищо не става.

# 1 952
От течните сапуни Сиен има ли такъв с аромат на круши?

# 1 953
От течните сапуни Сиен има ли такъв с аромат на круши?

Май не, но ако питаш за касовите бележки - новите сапуни от брошурата са шоколад, боровинка и череша, пък на касовата бележка излиза круша.

# 1 954
  • Асеновград
... ходих за запалка за котлон, обиколих 10 пъти магазина ни табела ни запалки, питам служител след служител, най накрая една се сети че били за определени филиали, и щом ги няма в хартиената брошура , не ги зареждали навсякъде. 
Това ако не го пише с ония ситните букви нейде, дано толкова да разбира въпросната  служителка, че не звучи добре.

Конти, това изглежда е прибор 3 в 1 - лъжица, вилица и шпатула, по мое виждане - за нищо не става.
Запалката я има само в приложението, в хартиената брошура изобщо я няма. https://www.lidl.bg/p/hitrinki-v-kuhnyata/zapalka/p58607

# 1 955
Ходих и аз да се отчета. И да се разхладя малко вътре, чее... Simple Smile

Кебапчета с луканка, кюфтенца мънички си взех. От намалените пуешки кренвирши две опаковки. От намаленото беконче три опаковки. Маслини каламата в буркан за 2.50..пастетчета гъши.

Конти, спеСиално заради теб се спрях на късите гащи и ги огледах. Значи, от вън плата е същият като на моите. От вътре обаче - е друг. Кройката е друга също - прекалено широки отдолу са им крачолите, задника ще ти лъсне ми се струва, джобове нямат. От мен имат не.

Взех си една жълта тениска, и някакво долнище на синко сиво, останало от незнамкоя си предна промоция.

А, и два дезодоранта от тия новите на 1.99 лв. Светло синият е с много готина миризма, прилича на Дав май. тъмно синия не ме кефи, що го взех, не знам.

# 1 956
Взех си от любимите ми сапуни (калъп, не течни), едни розов (с роза де), да го видим...
Може ли да покажеш любимите ти, както и експерименталния? Simple Smile

Аз много харесах един глицеринов и си купих няколко пъти вече (слагам снимка), а синия в скритата снимка още не съм го ползвала. Надявам се да е читав. Simple Smile

Скрит текст:

# 1 957
Синият сапун ми изсъхва и се напуква. Мислех че е имитация на Дав с крем, но няма нищо общо с него. После в темата писаха че всъщност бил иматация на Нивея, ама все тая..напуква се самият сапун, толкова му е крема вътре явно. За протокола - сравнявам с Дав, каквито ползваме вкъщи.

# 1 958
Колко струва глицериновият и колко грама е?

# 1 959
Аз пък се натоварих с доматено пюре, кутията идва на 79стотинки, доста изгодно ми се вижда, взех едно кашонче да има 20бр, т.е. 4 промопакета.

# 1 960
Колко струва глицериновият и колко грама е?
75 грама е, последно съм купувала на 14 май за 69 стотинки. Simple Smile

# 1 961
Конти, за кои гащя питаш? Късите от понеделник взех, ок са. Само липсата на джобове е минус, но за 5 лв се преглъща. Крачолите са ок. Ако въобще за тях търсиш, де.

# 1 962
Аз пък се натоварих с доматено пюре, кутията идва на 79стотинки, доста изгодно ми се вижда, взех едно кашонче да има 20бр, т.е. 4 промопакета.

Тъкмо гледам брошурата и видях, че съм пропуснала пюрето. ММ май ще пращам утре, да, изгодни идват.

Пастет с пипер зелен при нас нямаше. Помня някоъ се зарадва че го има в брошурата, но май снимката е илюстративна, както се казва..

# 1 963
Конти, за кои гащя питаш? Късите от понеделник взех, ок са. Само липсата на джобове е минус, но за 5 лв се преглъща. Крачолите са ок. Ако въобще за тях търсиш, де.
За късите питам Наздравичке, да. Тета беше похвалила едни, които пускаха пролетта, и исках да разбера дали са същите. Аз взех от предишното пускане с много памук и малко вискоза, а също имам от миналата година с много памук и малко полиестер. Същите цени бяха. Тези последните по инфо от темата са с повече полиестер и малко памук. На Тета обаче са от някакво друго по-добро трико и ще ги чакам догодина напролет пак. Simple Smile

# 1 964
Да, и при нас го нямаше този пастет. Ползват стара снимка, без да се сетят, че вече го нямат като артикул. Много гадно.

Общи условия

Активация на акаунт