Лидл 153 - Юлска жежка

• 112 302
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 2 010
Има ли в Лидл сухо мляко /за течен шоколад/?
Сухо мляко не знам има ли, но става страхотен течен шоколад от кондензираното мляко в консерви (подсладено е). Само добавяш пресято истинско какао и готово.
Аз да похваля сензорния дозатор за сапун. С разреден кастилски сапун прави страхотна пяна, по-добра пяна и от специалната ми ръчна помпичка за сапун.

# 2 011
Имам спомени, че е много сладко, дано се балансира с какаото. Добавяне на разтопено масло ще има ли нужда?

# 2 012
  • до най-прекрасния мъж
Може да ги похвалите на лидлци..може пък да получат някой бонус, знам ли Grinning
С най-голямо удоволствие бих, но така се слисах, че не му погледнах името. А, както казах, сега не мога да ходя до там лично. Но, когато подновя пазаруването, ще го сторя.

# 2 013
  • Somewhere far away
Може да ги похвалите на лидлци..може пък да получат някой бонус, знам ли Grinning
С най-голямо удоволствие бих, но така се слисах, че не му погледнах името.
Същата работа и при мен! А и аз имена не помня, затова пък съм физиономист.
Сори за спама, но дори не ми е минавало през ума че мога да погледна името му.Sob

# 2 014
Е нищо де, другият път Grinning

# 2 015
Във вашите филиали персоналът с маски ли е?
Че днес ходих в Младост 2, на касата мъжът без маска кашля, киха, на съседната каса колежката му и тя без маска.
Не мога да смогна със заповедите на МЗ, но не приеха ли само за офиси до 7 души премахването на маските?

# 2 016
При нас половината са със, другите без. Допускам, че на ваксинираните е разрешено да не носят. Нека вътрешните кажат.

# 2 017
  • На изток от Ада
Да и при нас има без маски.
За консумативи за зъбният душа днес писах на контактната форма. Дадоха тел за бушона..

# 2 018
На касата е разрешено да се работи без маска, в останалата част на магазина е задължително носенето на маска. Разпоредбата е от няколко седмици.

Бонуси за похвала няма, само те уведомяват.

И да, номерът на касиер, който се изписва на касовата бележка е индивидуален. Има един момент, че понякога работим на чужди каси. За да сменим колежка да почива или пък отварят каса на колежка, която има неотложна работа и някой отива вместо нея, случвало се е и при технически проблеми. Така, че дадено оплакване пак или похвала може да се насочат към грешен човек. При постъпило оплакване и даване на писмено обяснение, колегата срещу когото е насочено оплакването, не може да напише, че реално не той е човека, защото работата на чужда каса е забранено. Имали сме такъв случай, неприятна ситуация.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 22:50 от mishka88

# 2 019
Гелът за бръснене е много хубав .Само леко трябва да се натиска,че пуска повечко,но не ми дразни кожата сега,както след бръснене с други гелове и пяни.

# 2 020
И да няма бонуси, мисля, че е хубаво някой да получи похвала. Почти съм сигурна, че в приложението има как да отбележите при кое пазаруване, кой касиер искате д апохвалите. Ама беше влез тук, влез там и не мога да кажа точните стъпки.

# 2 021
Диспенсъра за сапун щях да взема, но се сетих, че в Пепко в мола бях видяла по-голям и по-евтин към 8 лв и се отказах от лидълския.
Сигурна ли си, че е било в Пепко? Гледаха ме като извънземно като ги попитах за сензорен диспенсър.

Аз да похваля сензорния дозатор за сапун. С разреден кастилски сапун прави страхотна пяна, по-добра пяна и от специалната ми ръчна помпичка за сапун.
Не ти ли се струва, че трябва да си държиш ръката много близо до сензора, за да се активира? При мен е така и много ме дразни. На другите ми модели не е. Иначе пяната е супер като качество, да. Не е от кастилския сапун. Simple Smile

# 2 022
В Младост 2 повечето служители са любезни и отзивчиви, писала съм похвали в контактна форма, за конкретни случаи, когато са ми оказвали съдействие.

# 2 023
Имам спомени, че е много сладко, дано се балансира с какаото. Добавяне на разтопено масло ще има ли нужда?
По спомени от темата има два вида кондензирано мляко: подсладено и неподсладено. Дано не бъркам! А дали и от двете ще има в твоя филиал... вече е Тото 3. Simple Smile

# 2 024
Оххх, тая игра с филиалите е много досадна и повсеместна. Бих път до Фантастико за нещо и там "ааа, това го няма при нас, има го в сините филиали..." Rolling Eyes Еми...мерси. При 40 градуса ще си играем на цветово разпознаване.

Общи условия

Активация на акаунт