Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 999
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 845
Аз кат баба ми,ама във водата също яката се изгаря.Чети Мистик и не прави като нея. Simple Smile

# 1 846
Елифче Heart Като пантенол след изгаряне ми подейства Kissing Heart
Тринайсетице, радвам се да те "видя"!
Сис, да се успокоява Беболина, бързо! Казах!
Лейла, гуш Hug Миналата седмица в салона дойде едно майче с бебче на няколко месеца, бебенцето болно, а майката се боядисва... Държи го на ръце докато я мажат, а мъничето жално плаче. Нямала на кого да я остави, каза мамата. Хем ми домъчня за нея, хем ми се искаше да я разтъся, че е помъкнала болно бебче в салон... Та хубаво те е посъветвала Панди - убавецът  вързан до кошарата с епилатора, а ти навън да се поглезиш :hugs
Панди, браво на малката Пандичка, много дисциплинирана. Ей, славни дечица и майки има в темата Heart

# 1 847
Аз кат баба ми,ама във водата също яката се изгаря.Чети Мистик и не прави като нея. Simple Smile
аз като на баба ти сестра й, но във водата по - бързо се изгаря.
Мисти, мрънкай си на воля, ма се намажи бре, как търпиш тая болка Hug
Елифко, ан тъй!
Сисуне, ти баницата направи ли?

# 1 848
Мараба, Куклани!
Минавам само да честитя рд на поредния рак у групата... аве, ваш"те родители как са ва прайли у тая жега, ве? Друго си е да се натискате зимъска😀. Язе и мм спим на ъгловият диван, щото таме бичи климата.... и от време на време си" ходим"на гости 😀😀😀
Уиш, честита да си! Да илядиш в здраве, късмет и лИбоф! Наздраве!

# 1 849
... аве, ваш"те родители как са ва прайли у тая жега, ве? Друго си е да се натискате зимъска😀.
Весеее Joy
Дойдеш, кажеш 2 думи кат за 200

Благодаря, момичета, за грижата ❤❤❤
Пазя се аз от изгаряне, само във водата си губя акъла 🤪

Правилно ли разбрах на Лейлиния убавец какво му мислите - да го епилирате вързан за кошарата ли? Значи, смилихте се, копането се отлага, а? Еей, златни сърца имате, бей. Еле рачешките Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 850
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
С мъжа ми сме 50 нюанса розово. Ще прежаля 20 кинта за Пантенол. 😬

Мараба, Куклани!
Минавам само да честитя рд на поредния рак у групата... аве, ваш"те родители как са ва прайли у тая жега, ве? Друго си е да се натискате зимъска😀. Язе и мм спим на ъгловият диван, щото таме бичи климата.... и от време на време си ходим на гости.
Весе, за да си родиш рак през юли, трябва да си го правила октомври-ноември. Тогава е приятно. Примерно, ние, за да си имаме  козирог, което значи края на декември, началото на януари, се занимавахме с бебе правене в средата на април. 😀

# 1 851
Уиш, жива, здрава и щастлива! Всяко зло да те забрави! Пък и не се коси, ние вече не виждаме добре, та тихо и кротко кръцваме втората цифра ииии си готова за записване в детска градина, ама да не у Софето, щото там места няма. Stuck Out Tongue Winking Eye
Веселинкова, присадена съм тук, направих вече 21 години. Довя ме любовта, пък останах и след като тя си отиде.
Ауу, всички плажуващи ли изгоряхте? Явно слънцето е много силно. Аз мразя да се пека, обичам да цамбуркам из водата.

# 1 852
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сметката е проста - първоаприлска шега = коледен подарък Wink

# 1 853
  • France
Елиф, тази песен ми говори толкова много, много... Heart
И аз изгарям. И ММ изгаря, а има вид на от маАлата. Пфу, днес ми е тройно критичен ден. С две пълни с енергия деца.

# 1 854
Бе аз,как го изчислявам,че Баба Марта е вързала мартенички,пък Веселинкова дванайсетаци ни изкара.Smile

# 1 855
Съншайн,прости на мен, грешната, щото имах цафки по математика 😀😀😀!
Язе пари да ми дават... ни моа да са пържа на плажа, щото требе на спя на закачалката , пък уж не съм бЕла! 😀
Кротева, шшшшшш, хлъц..... хлъц.... 😀😀😀

# 1 856
  • София
Уиш,честита да си ,много здрава и работлива.
Добре вали.

# 1 857
И тук да завали.... ама едва ли.
Вечерята, дами. Отваряте на собствена отговорност 😜 Нали Уиш  ме набеди за готвачка
Скрит текст:

# 1 858
При нас валя стабилно! Сега няма ток. Добре,че успях да си изпека пълнените чушки,преди да спре. 🤪
Нямам ни една свещ! Срамота. Една лампичка съм си сложила на масата,на батерии,обаче требе да мърдам постоянно,за да свети. 😁
Ааа и батерия нямам на тел. 🙈 Някъв пауърбанк изрових и се включих,дано има поне той ток.
Още гърми. Сигурно скоро няма и да дойде тоз ток. Романтики!

# 1 859
  • София
Ени, генератор?

Общи условия

Активация на акаунт