Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 998
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
13, гадост е, но поне кратко. Аз се бях обзавела с нещо, което седмица ме държа преди време.

# 1 831
  • София
Добре е Малката Пандичка, благодаря, че питате! 🤗 Гледа жално сладоледите. Предвид, че вчера и днес общо има само едно изхождане и то не диарично ( но не и оформено) й предложих да й купя един сладолед и да не го яде целия. Но тя категорично заяви, че няма да нарушава диетата все още.

13, важното е, че е минало!

Ох, Попи, що не купи памук на детето, лоша жено?! 😆 Не е оправдание, че не си сънувала същото.

Балонита, дано откриеш причината!

Съншайнче, аз на морето косата след плаж само с вода я мия. Всеки ден и няма нужда от шампоан. Това при положение, че в София се омазнява най-много след 2-3 дни. Може да е от морската вода. На детето косата също само с вода я мием тук.

Лайла, направо образно си представих тоз твоя убавец как го правя още по-убав като го монтирам до кошарата и скубя с епилатора де що има косъм. И веждите тоже. И в носа, ако трябва. 😈

# 1 832
  • София
Пандич, супер идея с епилатора.
Браво, че се оправя детето, а и отговорно.

# 1 833
  • Пловдив
Панде, браво на малката...колко дни сте там?

Кро, ам то и други шантави кат нас има Stuck Out Tongue Winking Eye  Лошото е, че и във водата не моа вляза, че парииии на гърбината Head Band 
На мен ми стига толкоз. За морето говоря. Спокойно мога да си ходя веч. Моите и те така Grinning

# 1 834
  • София
Мистиче, от миналия вторник вечерта сме тук. В петък вечер се връщаме в София.

И на мен ми писна тук. Обещах на детето повече време тази година и удържам обещанието. Но мисълта ми е в София при мама.

# 1 835
  • Пловдив
Панде, със сигурност..няма как да не я мислиш.

# 1 836
  • Mediterraneo
Уиш, зло да те забрави!

# 1 837
Мистик,ти верно ли като рускиня се нагласи? Не ти ли отмина малко червеното?
Панде,голям герой малката.

# 1 838
Мистик, кисело мляко... трябва да помогне.
Тук заваля...

# 1 839
  • Пловдив
Абе уж съм мургавка, ама изгарям Simple Smile незнам кво и как станА....патка! Ще диря пантенол ил кис.мляко. И утре няма май ич да ходя Rolling Eyes  щот и през блузата ми пари.

# 1 840
Пет пъти те прочетох Крот, докато зацепя защо Мистата по руски се е нагласила Joy
Добър ден! Сядам за 5 минутки и после ще подхващам ОИ. Работата на никъде, трудно ми е след почивката. Нещо и ми е сдухано.  Крива съм.

# 1 841
Мистик,то трябваше още първия ден като изгоря,кисело мляко и сода бикарбонат.Сега ще търпиш и ще се обелиш най вероятно.

Чироз,капни едно мини,изправя кривини.

# 1 842
Мисте, ама ти още ли не си се намазала с някакъв илач? Не знам дали не е късно вече. Не знам по руски дали си се нагласила, ама на гущер ще го докараш.  Крот ме е изпреварила.

# 1 843
  • Пловдив
Ам то от сноще е тъй, де...ще мине. Сори, че омрънках  Blush

# 1 844
Аз не се пека. Само под чадъра и във водата до шия. Е, как тогава имам вече разлика?!? Егати слънцето!
Днес се размазах с вълните, въртяха ме като в центрофуга или си представете джакузи, ама отвсякъде. Кеф! Само да не бяха ми "откраднали"плувните очила.
13, вие сте се стопили. Да наваксвате с питателна храна и течности.
Лейла, момичетата са го казали, не го свиквай, че можеш сама да се оправяш.
Карамелка, аз също обожавам акордеон. Особено в ръце на роден музикант. Един такъв слушах в градинката на НДК. Магия Heart Eyes Сега слушам това парче, поздравявам те Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт