Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 996
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 815
Еми щом всичко е организирано,няма да се чудя май.Grinning Чували,лопати,дворно място и с ваша помощ Heart  нещата ще се оправят.
А,то не става въпрос да излизам някъде или да ходя на козметик,маникюрист и т.н.,Божее, от де тоя късмет!Сама колкото мога се привеждам във вид.
Скания,а баш все едно за услуга моля.Не мога да разбера защо в очите на мъжете да гледаш дете изглежда тоолкова лесно.Да,той спи днес няколко пъти по час,да речем,но на моя гръб е и готвенето,и чистенето.

Ре,как си днес?

# 1 816
  • Пловдив
Сис, вашите кацнаха ли?

Кро, голяяяяма грешка с тоя плаж...да. Луди сме, вярно е.

Лайла, ама тряя нещо да промениш...не го учи на лесно.

Скания, аю то в тия жеги и банките абдикират Joy

# 1 817
  • София
Добре съм, малко по-спокойно е.
Аз голяма кола предлагам 😀.

# 1 818
Да Мисти,пристигнаха! Засега не се оплаквам от тях 😜!

# 1 819
  • Пловдив
Дано така да е през целия престой Wink

Да сбираме групата с лопатите, налЕ? И аз ида Wink

# 1 820
Лейла, според мен е защото те си мислят че "помагат", споделеното родителство в тази ранна възраст е рядко срещано поне според педиатърката на малкия Grinning Лопата и чували имаш и от мен.
Излезнаха изследванията, не е онова трибуквеното уж, ама сега на къде не знам. Нямам представа при какъв лекар се ходи при дефицити на почти всички витамини. ЛЛ не е опция.Sad

# 1 821
Бъбълс  хематолог. Но имай предвид, че повечето не обръщат голямо внимание на витамините, особено ако са на долна граница, ти казват, че си си добре.
Оплаквам се, че е много топло, а другата седмица го дават, че ще е кошмарно топло. Ко ще правим без климатик, не знам.

# 1 822
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Лайла, имам черни чували, лопата, голям багажник, двор почти 3 декара и съм много добра в измислянето на алибита. Ако ти потрябват, насреща съм.
Мисля,че Добри баш е разкопала двора.Smiley

сряда следобяд Wink
и ако имам късмет да минат с металотърсача преди това ще се кОпа и дупка.
блага работа. Simple Smile

# 1 823
Иха, на готово и дупка. Сега да не се юрнете да запазвате място в нея, ясно е, че ще бъде с друго предназначение.

Уиш, моя рачешка сестро, бъди здрава и щастлива, а за другото - купува се, да имаш винаги с какво. Heart

# 1 824
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честит рожден ден, Уишмастърова!
От здраве да не се отървеш! МъжО да слуша, сина да доведе добра партия, щерката да намери още по добра...
 Изгорях зловещо, пробвах да се намажа с 95% спирт, ми не действа, ще си купя Пантенол 🙄
 Два дена забравям да си купя шампоан, коса може да се мие и с душ гел, и със течен сапун за ръце.

Малката  🐼 оздравя ли?

Балонита Имунолог?

Лейла Просто почни да го поставяш пред свършен факт твоя мъж. Уведомяваш го, врътваш се, и черта.

# 1 825
  • София
Балонита, кои витамини са ти занижени?

# 1 826
Честит празник, Уиш! Здраве и много щастливи часове днес, но и занапред!

Аз такова.. позачезнах, буквално, не само от темата 🤭 След сина, който да напомня, че беше с ентеровируса... после аз... после щерката. Общо фемилито сме с 8 кила надолу 🤕 Пях ти и вируса.. разказа ни играта. Отминава за 24 часа горе- долу, но пък е запомнящ се 🤕 
Попрочетох ви иначе.
Сиси, освен кошмарите, заподозряла ли си зъби или уши? Не знам дали си писала.. че отгоре, отгоре ви прехвърлих.
Ще ходя да работя.
А там, на тръстиката е някакъв ад под небето. Народ, народ, народ... иде ми се да изчезна. Ако имах невидимка- щях.
Отиам.

# 1 827
13,какъв е този вирус 😳!
Зъби може да са,но до сега не се е оплаквала. През деня спи ,през нощта плаче само ,със затворени очи и дълго време не може да се успокои! Като се разсъни е спокойна,храни се , играе... Снощи беше превъзбудена много заради баба си и дядо си ,та най-вероятно са сънища!

# 1 828
Голямо обикаляне днес.Вир вода станах.Мистик,верно сте луди,доброволно да се печете!
Срещнах на светофара една жена с учебен камион,зяпам аз ще рече човек,че Скания е вътре.SmileyСлизам после от магистралата към летището и сирени,бре и полицейска кола,викам верно с приплъзване отлепих стопа,ама чак хамериканско кино.Пуснах мигача,минах в другата лента,и заминаха.Хайвани.

Тринки,гадна работа!

# 1 829
Сис, прочети и за night terrors, има и тема във форума - Будене с писъци през нощта. Каквото и да е, дано отшуми бързо.

Мойта щерка също много сънува и сутрин още е във филма. Тази например ми беше сърдита, че сме минали покрай захарен памук и не съм ѝ купила. Joy

Общи условия

Активация на акаунт