Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 997
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 800
Благодаря за хубавите пожелания, момичета! Фил, как ме уцели - аз съм изключителен кафенаркоман. Нямам никаква идея как би изглеждал денят, в който не съм си изпила сутрешното кафе с вкус на валцувана стомана и категорично отказвам дори да си представя такъв ден.

# 1 801
  • France
Лесно, кафето върви със шоколад. Stuck Out Tongue Winking Eye
Май лятото дойде и при нас.

# 1 802
Фил, да знаеш от леля ти Уишмастърова, че черният шоколад е най-доброто мезе за тъмна бира.

# 1 803
  • France
В това не се и съмнявам. До сега само с червено вино съм пробвала. Само да отбия и съм решила една седмица да запивам. Ееех

# 1 804
Мръсна жега е тук! Завря ми и малкото мозък,хем на 5 мин.ми е личната.
Тези на плажа хич не мога да ги мисля,колко им е топло.Satisfied
Панде,как е малката дриШла?

# 1 805
ДобриЮтро!
Уиш,честита да си!Здрава и щастлива! Hug

Не можах да спя добре,жега е и сънувах някакви неща.
Оплаквам се сутринта на недовършения,че не ми се иска да се срещам в огледалото.Това коса,ръце,крака,вежди,нокти....всичко е за обгрижване.Ми пооправи се,де,казва той.И аз щастлива грейнах и питам КОГА ще гледа беб за 2-3 часа.
Отговорът беше: Ми ето след малко като заспи,седни си до кошарата и пусни епилатора,къв е проблема?!
Rage

# 1 806
Подмотах се аз малко из улиците, преди съвсем да изпече,  чух акордеон, звукът  му ме примами както сирена Одисей. Джипсито изтръгваше толкова жалостно- омайни звуци, които ми навяваха нещо сладостно… Нега…Ахх, тази музика, която напомня хора, чувства, времена… Прииска ми се да забравя околния свят и просто да танцувам ❤
А той свиреше това… почти съвършено!

Знам, че няма обед, ама престъпно ли е да си сипя?
Тягостно ми е...

# 1 807
Ами прав е човека,къде ще ходиш в тази жега,епилатор си имаш.Знам,че не ти е смешно,ама така ме разсмя.Тези хорица могат да са уникални тъпанари по всяко време.Smiley

# 1 808
А,Кроте,то вече ми е смешно.Лошото е,че все мрънкам,накрая си свършвам каквото имам,колкото и усилия,нерви и бързане да ми коства.И после кой ще ми повярва,че не мога да направя еди-си-какво.
Много точно си го казала - тъпанари по всяко време Grinning

Карамел,сИпи си!От мене имаш ДА!

# 1 809
Лайла, имам черни чували, лопата, голям багажник, двор почти 3 декара и съм много добра в измислянето на алибита. Ако ти потрябват, насреща съм.

# 1 810
Да си жива и здрава Уиш!
Лайла, направо заяви - в този ден, от толкова до толкова имам запазен час, ти ще гледаш беб, точка. Не моли за услуги, защото това не са, детето е и на двамата. На същи хал бях и аз и се оставях да ме кара да се чувствам виновна, че искам време и за мен.

Срина се банкирането, явно на цялата банка и сега нито мога да тегля, нито да ми пратят, нито да платя с карта, а имах документи да оправям днес. След малко ще затворят, тук се работи само до обед и сега вися и скърцам със зъби.

# 1 811
Аз пак ще ви мрънкам колко съм изморена!
Беболина цялата нощ не спа,май ,че пак кошмари сънуваше. Щом затвори за мъничко очи и почва да плаче!

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 12:27 от Sissy

# 1 812
  • Somewhere in the World
Уиш, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастилва и обичана Flowers Rose
Чета ви и съпреживявам на всички ви кофтите моменти - прегръщам ви, момичета, и помнете,
че и това ще мине Heart
Не ми се пише, че ще е дълго и тягосно.
Искам само да дойде неделя и да започне ваканцията ми на морето, слънцето и водата
 да презаредят цялата ми енергия.
Весело изкарване на Елифчето, Панди и Мисти и всички морски сирени.
Успешна седмица и бъдете здрави Hug

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 12:52 от Pretty_Mama

# 1 813
Лайла, имам черни чували, лопата, голям багажник, двор почти 3 декара и съм много добра в измислянето на алибита. Ако ти потрябват, насреща съм.
Мисля,че Добри баш е разкопала двора.Smiley

# 1 814
  • София
Лайла, ужас. Големи идиоти са.

Общи условия

Активация на акаунт