Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 89 016
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 920
Ойй Фил,аз с мойто,че е и кротичко,пак лудвам! Направо ми е кофти за тебе. Стискай зъби,сипи си и брой до 10-20-500-10000... 😆🤗

# 1 921
Не съм бе,чакам да ми го купят и се пазаря поне за комбайна.Smiley Ами хареса идеята за сините престилки,ай се стягайте ще ви возя на Уиша в лозето.Smiley Може и на Добри,я си представете колко място има в едно ремарке.Smile Що черен чувал побира.Satisfied

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 19:51 от Кротал

# 1 922
Охааа... 😁😆 Красота!

# 1 923
30 гр. в 19.58ч. Ненормална работа! Искам на балкана и тишина искам.Пощурявам от воя на линейките.И ръката много ме боли днес.

Ени,нали?! Направо като кадър от стар руски филм.Smiley

Карамело,прибра ли се твоичкия,да натисна малко за машината!?

# 1 924
Крот,ела да се сменим. Краката ми са лед. 😁 Балкан да искаш,аз искам море! 😍

# 1 925
Идвай! Паля и тръгвам! Оставям ти ключовете под пътеката.Имам пет кърпи за пране,тигана ще го намериш! Не мърда бе,30 си е.Шумка не шумва на вън.Зимата ще те отвее,а ся го няма! Пак ли е в Бургас,вятъра му с вятър!?

Тринки,там ли е? Да ти подухва кат си пиеш бирата,докато ти дават тиквения медал,м!?

# 1 926
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
разглобих се.
добре че скоро се връщаме в градската къща да си почина. Simple Smile
денем хиляди градуси, пот и трева и копане и ... всичко.
нощем студ.

# 1 927
31° е и тук,даже,в сравнение с предишните вечери е хладно 😂.Щот по принцип до около 23ч е толкова температурата 🙄.Играя си на портиер по цяла нощ-отвори,усети горещия нощен полъх,па си затвори 😬
Дребния днес се сдоби с първата си паважна екзема,баш на центъра на челото 😁

# 1 928
Е ма на.  Гледам няква снимка съм пропуснала... фръц пък!
Изпържих три тиквички. Останалите три ги проклех да мухлясат, ама не щат. Шги прая на пръчки у фурната.
Още не съм си наляла, установих, и се изплаших от факта. Ма тва не е нормално...

# 1 929
Тук е 24 градусчета и подуйва. 😆 За следващите дни го дават хладничко-27-8. Обаче другата седмица ще се мре-35-6! 🥵
Ренко,да му минава на шефчето! 🤗

# 1 930
Купих днес едно бяло хлебче тип франзела.Беше още топличко.Не мога да се спра да ям от него.

Цял ден ми е напрегнато и тъжно,не знам защо.Слушам една песен,която винаги ми навява тъга.Обаче,мазохистично си я пускам,за да ме депресира още повече.
И понеже все още не знам как да кача песен тук Grinning ,само ще я напиша - Guns'n'roses - November rain.

П.п:Голямо мрънкало съм станала!

# 1 931

последната иконка над прозорчето за писане Simple Smile или на ръка [viДeo]линк[/viДeo] Simple Smile само си смени Д с латинско Simple Smile

# 1 932
Ех,Добри,надявах се пак да ме спасиш!
Благодаря! Hug

# 1 933
не помня кога съм го играла спасителка Simple Smile
но приемам благодарности и в чашка и със сламка... Wink

# 1 934
  • София
Много любима песен! Благодаря!
Любима ми е и Донт край на същата група. Изобщо голям фен съм им от тийнейджърските си години.

Това правихме ние с Малката Пандичка тази вечер.

Тя се пристрасти. Тук е 5 лв за 10 минути. Трябва да се поинтересувам в София къде и за какви пари мога да го открия. Малко ме притеснява, че всякакви хора са си топили краката, но се надявам, че милите рибки са изяли гадостите. Преди това ни измиха краката със сапун.

Общи условия

Активация на акаунт