Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 89 014
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 905
Не, Сирос, от пролетта съм 100% офис. Иначе Кунчев визирам, ама вече не знам какво ще измислят и 1.5 м. време ми се струва много в тази несигурност. Както са го казали по тв, така ще се объркат и ще го вкарат в заповед. Още повече, че и фери има (макар и за близко разстояние), ще вземат и гърците да измислят нещо. Ще дръпнат в началото на август цялата сума от резервацията и предпочетох да не се товаря всеки ден и да чета какви ограничения въвеждат. Ние с куче на място не можем да търсим, трябва да съм сигурна, че приемат домашни любимци.

Споменах ли и че седмокласничка ще имам. Предвид че се очертава пак ДО за учениците, минаваме на варианта само с частни учители. Че в школа ДО тя пак ще се скатава, а аз ще се чувствам, че мятам пари през балкона. И като сметна, че парите от почивката ще покрият частните учители, май май везните клонят към софийски септември.

# 1 906
Добра среща днес!

Кро, имам странно предчувствие, че с тоз твоя авер ни говори един и същ кораб- майка 😂 Образ безподобен!

Попи, мъдро решение и според мен 👌

С Прити идея си нямам какво става. Кураж и късмет само от мен!

Панде, и ти с мъдър ход за плажа. Аз като асъл/ или Хасъл 😃/ бургазлийка, с годините разбрах, ме най- готиния плаж става след 16/17 часа. Няма такъв кеф, поне за мен. Няма толкова народ, слънцето е уморено, с клонящ към златото цвят ❤.. едно ми е уютно по това време на пясъка.. спокойно. От години обичам по това време да съм там.

Иначе Мисте.. ти си се бАрнала типично по провинциалистКит. Ам ела ща метна у фурната, бе девойко. Хем с вентилатор.. и грил ща въртя 🤪 Майтапа настрана, не е шега слънцето в днешно време. Не го подценявайте. Аз от години се мажа само с 50 фактор, стоя под чадър, или поне главата ми да е на сянка. Беше времето, когато можехме да си позволим по цял ден опнати на пясъка, без сянка.. свърши тя. Пазете се и от морето вече. Започва да става подмолно лошо.

Карамел, ТУ и той си рита май книШката. Измисли му наказание.

Мъзрелота, честно, ресторант да бе отворила, печалба да бе натрупала щях те рАзбера.. иначе- не!

Къде 10 някъде се явихме с килеша да му сложат втората доза. Ся се ослушвам уж безгрижно, тъй уж нехайно.. за реакции. Дано няма, че последните дни сме заприличали у нас на “Болница на края на града.”
Също днес съм на банкет, от службата. Нали ни награждаваха като десетгодишни служители, та освен грамотЪтЪ и сребърната значка 👀 ни се полага и маса с ядене и пиене по наш избор. Хубу, ама тогаз бяха под Ковиден ключ тез маси, та днес щяло да е вечерта.. Не съм много ентусиазирана, едно че сме старите диновзаври, дет си знаем и кътните, но и млечните зъби, второ, че повечето са ми такива лицемери.. и седмо ще мисля през цялото времв килеша.. Но ще се отбележа там и няма се заседявам.
Тук е невероятна и лепкава жега. Щом аз кандисах да седим на климатик вкъщи, занчи наистина е.
Хубав ден, другарки!

# 1 907
  • Пловдив
13-сче Joy  другия път ще свиркам да опалваш фурната Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз обичам след 18ч...и ментичката ми върви Wink

# 1 908
Ей,ама страшни сте!Какво наказание измислихте на МУ Grinning Много ми Ареса!Знам си аз къде да се оплача. Hug

Станахме рано,че и детето събудих рано,защото бяхме на консултация. Трябвало другата седмица да отидем,та само се разкарвахме. Rolling Eyes А как бързах сутринта..Кафе да направя,мляко да направя,себе си да облека,него да облека..Ма викам си,това ме чака.

# 1 909
Като чета прегорелите дами на плажа, чак започвам леко да се притеснявам. Аз вечно се мажа с 50 фактор, крия се под чадър, ама да видим дали ще се опазя.

МУ безкрайно ме изнервя, а заради постоянното му мрънкане очакваната почивка лека-полека започва да се превръща в някакво мъчение. Гледа новини, чува се с приятели, които в момента са по морето и по няколко пъти на ден ми обяснява, че трябва да ставам в 7, за да можем да си намираме чадър на плажа. Все едно ще ходя на военен лагер, а не на почивка. Само нерви ми образува тоз човечец. Ако иска изобщо да не си ляга, още от вечерта да се закотвя под някой чадър да го пази.

Прити Мама я прочетох снощи. Няма да коментирам, само й изпращам голяма и силна прегръдка.
13, стискам палци Килеша да мине без никакви реакции. Отбележи се на мероприятието с целия си блясък и им вземи акъла Simple Smile
Тъкмо си мислих, че мързелчето отдавна не е пържила тиквички, но явно съм се объркала Simple Smile

# 1 910
Научихме с чавето, обиколихме градо и ся ше одя да поработя малко.

Мисти, няма кой да поеме таз програма. Просто няма. Ама аз явно съм свикнала, та не ми пречи много.

Кло, забрави ремарке за трактора да споменеш. Закъде без него... представи си идиличната картинка на пълно с кандилкащи се наляво-надясно баби голямо ремарке по гроздобер на ранина. И бабите са със сини манти и бели кърпи...

Бърдиииии... впрочем ти не беше ли от Асеновград? Тая събота водих малката мързелива русалка на вашия градски плаж /сори, ако не си оттам и съм се объркала/ и забрайх да ви разкажа как на тръгване не видях един електрически стълб. Ама от старите, циментовите, дебелите, не някъф модерен и метален... А като съм паркирала там, съм минала покрай него и пак не съм го видяла. Хубу, че нищо й няма на колицата, аз така класически я дръннах на задна, ма направо под прав ъгъл я спрях в стълба.

Търтийн, ресторант не, с клиенти не щъ да се разправям Smiley

# 1 911
Да, мързелче, баш от там Simple Smile Стори ми се някак познат плажа от снимката с малкото мързелче, макар че не съм стъпвала там от 100 години. Добре, че колата не е тежко пострадала от близката среща със стълба.

# 1 912
Бърд, разпределете се с този твоя информирания. Той да става рано и да ходи да пази ред на плажа, ти се наспи и като отидеш при него му занеси кафенце за награда Simple Smile Това те съветва една муня, дет преди години търчеше рано тя. Ама както казва 13: свърши тая и по-добре. За да няма завързани за спалнята и епилирани Stuck Out Tongue Winking Eye
Мързелче, на почивка съм, ще те пропускам, че се уморявам само докато те чета, а стигна ли до пържените тиквички ми иде да избягам някъде на студено, де още не са открили огъня Hug
Тортийн, килеша да е наред, а ти се барни за купона. Няма знение повода, само веселбата.
За редосеялки и трактори нещо прочетох, ма не вденаФ, личи че мозъкът ми е размекнат вече трети ден.

# 1 913
  • София
Много сте писали.
Прити да мисли и да не е без условия.
Карамело, що не му го спретнеш и ти на него.
Днес опитах един страхотен кекс и може да се пробвам да го направя.

# 1 914
  • Пловдив
Начииии най-кофти ми е мъкненето баш в жегата на багаж Cold Sweat  Искам кат бял чиляк, бе...не хамал!
Ние отиваме към 9, че и половина. Зетя е по ранното ставане и отива да пази, ам снес буквално и от лЕво и от дЕсно ни бяха по главите. Гъч!
Инак водата е чиста, грам вълна няма.

# 1 915
Елиф, благодаря за съвета Simple Smile Нещо подобно обмислям и аз. Ако успее да ме събуди в 7 по време на почивка, сигурно ще го съобщят в новините. Голям ентусиаст. Най-много да го завържа за чадъра.

# 1 916
Днес опитах един страхотен кекс и може да се пробвам да го направя.
Не знам защо,но това изречение ми прозвуча перверзно! Гладна кокошка просо сънува!

# 1 917
  • София
Ох бе Сисун, при мен онова другото по-често се случва от печенето на сладкиши. МУ, може да е лудичък, но поне там се отчита 🤣

# 1 918
Е хубава работа! От 15:38 до ся няма никой тука?! Къде се затрихте всички?
Аз се навечерях. Дребната ме врънка да излизаме,ама нещо ме домързя. 😆 Пък и излизахме от 14 до 17:30... на една сенчица. 🤪
Иска ми се да полегна,ама няма за кога.
Как са плажуващите? Мина ли изгорялото? ММ днес нещо гледа по колата и така се опече! На тениска и къси гащи,ама само дясната половина и врата. 😂
Айде явявайте се на отчети! БРъже.
13,как е кИлеша?
Карамелче,ТУ е за точилка май май. 😁
Кротето да не подкара трактора? 🤪

# 1 919
  • France
Тук съм, децата ми надуха главата Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт