Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 89 012
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма да кажа какво си помислих за "долното котенце". срам ме е.

тук валя цял следобяд и цяла нощ. сега е влажно и задушно. като нищо ще удари пак.
ама за мен е добре дошло, Wink ще лежа и ще чакам да мине.

# 1 891
Как не капна една капка дъжд вчера при нас. Но незнайно защо сателитната телевизия си взе снощи почивка. Нема сигнал и туй то. Мързелче, вземи си смени името, моля те, няма друга такава уфатна домакиня, която да е изпържила един вагон тиквички това лято, като тебе.

Прити, не мога да гадая от какво си се оплакала снощи, преди да редактираш, но от коментарите мога да предположа. Ти си знаеш най-добре, както се чувстваш спокойна и щастлива, но за този индивид се изписаха и казаха много неща, дано не правиш стъпка в погрешна посока.

А добро ви утро по никое време във вторник. И умната с плажа. Мисте, и след Пантенола, пак слагай плажно масло, но вземи с максимален фактор, защото може да не боли в момента, но пак се изгаря.

# 1 892
Мързелче, с твоите тиквички Joy Пръжни някоя и за мен.

# 1 893
Добри, първия път, като прочетох въпросния израз, си помислих абсолютно същото... Nerd

Как да си сменя името... държа в него да има мързелива част някаква, защото прекрасно описва вътрешната ми същност... Освен да се кръстя Мързелива тиквичка...

Който иска, да заповяда, има за всички...Smile

# 1 894
  • София
Ох, Добри! 🤣🤣🤣

Добро утро, обществото!

Голямо мързене ме тресе от сутринта. Размазала съм се на леглото като желе и също като такива се треса в някои части от тялото. За жалост не в тези части, които ми се иска на мен.

За днес плаж планирам след 16.30 ч. Да се изтегли навалицата и да отслабне слънцето. И да се ориентирам в ситуацията с коремчето на детето, че снощи след като я похвалих, че минава, отиде два пъти до нулите. 😞

Ще прогоним Прити от темата с нашето опяване. Дадохме си стотинките по въпроса. Стига толкова. Важното е да знае, че сме тук и ще я "изслушаме" и подкрепим и в лошо, и в хубаво както досега. Всеки сам кове съдбата си.

Мързелче, ама вие колко тиквички сте посадили? Продайте малко, че на теб лятото ти премина в пържене, но не на плажа, а край тиганЯ.

# 1 895
Добро утро! Искам да ви кажа, че сте изключително мъдри, разсъдливи и винаги давате разумни съвети! Аз дали защото съм везна, никога, ама никога нямам идея какво и как да предприема, ако има дилема...
Събудих се в 4:30 с главобол. Убъвецът го нЕма, обиколих наоколо, тц, нема присъствие, набримчих  телефона, чувам бодряшки поздрав - ДобрУтро от Солун, събудих се в 23 часа, стана ми тъпо и реших да пътувам...
Не зная как да коментирам, а мисля, че и не искам, Само се питам, хипотетично, ако аз някога звънна от другия край на света, как ще се развият събитията?
Днес съм решила да правя фаст, но съм боса по въпроса, пия кафе в момента, та въпросът ми е - кафето брои ли се за прием на храна?

# 1 896
Ако няма мляко и захар- не.
За ТУ няма да коментирам,но как ги решава такива спонтанни ,далечни пътувания...не ми е ясно Rolling Eyes

# 1 897
Уми, чисто ми е кафето, за другото - принципно два дни седмично е там по работа, не са твърдо определени дни, вчера  нямаше подобни творчески планове.

# 1 898
Ся,да ви кажа аверчето каква песен ми изпя,щях да се задавя с кафето."Спри не си отивай,ще ти купя трактор!" Пауза и с най сериозния тон,Беларус с две редосеялки.😍
А,как е!?

# 1 899
  • Пловдив
Ха добър ви ден! Simple Smile
След пантенола по-бива работата.
С тениската съм и намазана. Даже може и водата да пропусна.

Мързрлче, прехвърли тая програма на някой друг..м? Ич не е ок...

# 1 900
Отмених септемврийската резервация. Едно че не се знае какви мерки ще има по света и у нас (ето вчера са обсъждали ПСР тестове дори за ваксинирани) и като няма яснота за приходите, пък съвсем ни се отщява. Ще гледам нещо около датите, ако не стане, здраве да е.

# 1 901
Щом е с две редосеялки само не го брой. Пръскачката и браната де са, пък и плуга също. Говорете ми за купуване или подаряване на трактори и прикачен инвентар. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 902
А,Кло ща замоля,де ще ги паркирам тез сичките работи?!🤣

# 1 903
На тротоара пред къщата, къде другаде. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 904
Попи, то Кунчев се пообърка малко, ако това визираш, но пък не значи, че в близките два месеца, няма и да се случи, като гледам какво става при съседите. Аз сега не правих резервация, на място си намерихме. Ако се пътува през септември, най - вероятно пак така ще направя.
Ти още ли си ХО?

Общи условия

Активация на акаунт