Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 89 010
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Оп,оп,имам ток! Идвай,Крот! От мене картофите. 🤪
Мисс,много гадно наистина,но такива хора има... Ще продаде кучето за някой лев,сякаш е някакъв предмет. Но за това и не бива да се пускат кучетата без каишки. Я ще избяга някъде,я ще го откраднат,а недай боже,може и да го блъсне нещо. Много съм против да се пускат свободно да тичат. Има и хора,които се страхуват,деца също.
Аз не разбирам от кучета, признавам си. Досега никому не са навредили тези кучета, те не са и големи. Казах, че породи не различавам, за да преценя скъпо ли е, защо изобщо им е притрябвало чуждото куче? Вероятно и стопанинът си има вина, ама пък да си чак толкова жесток.

# 1 876
Ами ако са дребни,те са даже по-скъпи от големите кучета. За апартаментите си взимат такива. Знам,и за мен е ужасно,но е факт. От двора преди години ни откраднаха бебе питбулче. Много рев изревах,ама нямаше ефект. От тогава имам винаги едно на ум. А да пусна кучето да си тича без каишка,никога няма да се случи! Неприятна история.

Моите хора заспаха. Сега си седя на тишинка и релаксирам! 😁

# 1 877
  • София
Прити, трила си, но от коментарите навързах случката. Животът си е твой. Дано хубаво си премислила решението си, защото това, че ти още го обичаш не променя с нищо подлостта му спрямо теб. Може и да повтори. Може да не. Времето ще покаже. Желая ти да бъдеш щастлива, обичана и уважавана! Винаги, не само докато мекотелото е във фаза на умилкване. Не се извинявам за "мекотелото". Дано не те засягам, но той за мен е такъв. Не го познавам. Дано греша!

# 1 878
Оф Прити,  прочетох те. Няма кой да те разпъва на кръст тук. Точно обратното. Но това не е обич. Съгласна с Пандич. Дано грешим и да си щастлива и обичана с този...

Долното добиче се опитва, да ми окраде маслините. Ако посегне и на виното, отива в гювеча.

# 1 879
  • sf
Егати деня, а все такива се очертават. Хвърлиха ме на по-висока позиция без да имам необходимия тренинг. Цяла смяна съм на три цигари, едно кафе и три лъжици кисело мляко. Ама пък след месец така, ще се вталя. 😆
И младежът ме ядосва, разписала съм му отпусното, ай сиктир, путьовски номера.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 23:07 от donsita

# 1 880
Такъв трясък,такава катастрофа,разтресе квартала.
Прити,защо бе момиче,защо? Нали имаше планове той,квартири.Ти имаше планове.
Мис,добре дошла! Животинката явно отива за разплод.Може някой внук да ги е оставил на дядото за компания,за отглеждане.Дано има камери наоколо.Съвсем изрудяха хората.

# 1 881
  • София
Скрит текст:
Такъв трясък,такава катастрофа,разтресе квартала.
Прити,защо бе момиче,защо? Нали имаше планове той,квартири.Ти имаше планове.
Мис,добре дошла! Животинката явно отива за разплод.Може някой внук да ги е оставил на дядото за компания,за отглеждане.Дано има камери наоколо.Съвсем изрудяха хората.
За съжаление няма камери, първо затова се сетих.

# 1 882
аве, ваш"те родители как са ва прайли у тая жега, ве? Друго си е да се натискате зимъска😀.
Веселинкова, ние, раците, сме се родили у тая жега, а са ни правили зимъска, бре!
Обществото, искам да ви отправя официално съобщение. Благодаря ви не само за пожеланията за рождения ми ден. Благодаря ви, че сте компания, на която дори виден темерут като мен се радва. Не е куртоазия, а съвсем сериозно благодаря за хубавата компания, момичета.

# 1 883
Добро утро! 🐓 Ай стига спахте,ставайте. 🤪😁

# 1 884
Добро утро!
Цветен и усмихнат ден!

Внимавайте днес морето,Илинден е.
Честит празник!

# 1 885
ММ е виждал в парка цигане посред бял ден как се заиграва с пуснати на кучешката поляна кучета и започва да ги котка към улицата да си ходи с някое. Тогава го е чакал само да се “заиграе” с нашето, ама уви, забелязали го повече хора и си тръгнал.

Прити, дано простиш и моето вмешателство, но ако ТУ не се е върнал стабилен с финансите, знаеш защо е при теб. Не си купувай компания, това ще ти попречи да срещнеш достойна такава.

# 1 886
Прити, хайде и от мен непоискани 5 стотинки. Аз разбирам отлично, че ако е любов наистина, то тя е абсолютно безусловна. Но само да добавя, че любовта НЕ е стая, която само изглежда чиста и подредена, а под леглото е наврян умрял скункс, така че ти да се правиш, че не ти смърди, докато умираш от задушаване. Сори за твърде фигуративния изказ, но когато е любов, тогава е леко и спокойно и на двамата и нещата се случват естествено. Имам опит и със стаята със скункса, и с второто. Повярвай ми, първото не си заслужава и не е любов, а само илюзия, компромис, който правиш със себе си и който рано или късно ще ти загорчи.

# 1 887
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро от слънчев Созопол!
Розова съм, но пак ще се ходи да се осолява и пече сланината. Детето иска плаж, ама ако може и там да има телевизор, да си гледа детски 😂

# 1 888
Добро утро, момичета!
Отпивам от цветното Кротино кафе и благодаря за напомнянето Simple Smile
Съншайн, я му покажи на дечко колко интересни игри стават с мокър пясък и вода. Приятно изкарване!
Ени, ти засрами и първите петли. Брей, че ранобудна уфатница 🤣

# 1 889
Добро ви утро от жегав Пловдив.

Сирос, ма обожавам "долното котенце". Да знаеш, всеки път се кефя на снимка или преразказ и се връщам да ги чета.

Дневен режим:
- до обяд:
 --да закусим
 --да уча с баткото по Математика
 --да уча с баткото по Български
 --да измия вчерашните чинии /щото аз вечер таквоз противоестествено нещо не върша, вечер пием и говорим/
 --да излезем за едночасова врътня с колата
- наобед
 --да отида на работа
-следобед
 --да пържа тиквичкиииииии

Общи условия

Активация на акаунт