Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 89 012
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 1 860
Не иска да завали при нас,щади плажуващите.26 гр. е.Преядох.

# 1 861
Нямаме,Мид. А май трябва да вземем един,особено за зимата ,както се топлим на ток. Иначе и соларни панели иска ММ да взима,ама кое по-напред?! 😆
Вече имам 29% батерия. Да се позаредя и лягам да си чета някоя книжка на тел.
Пийвам ментичка! Наздраве! 😃

# 1 862
При мен няма и помен от дъжд. Но определено е по-хладно от вчера.
Ени, дано дойде скоро тока и няма поразии.
Чудна вечеря е спретнала Сиросчето.
Малката Пандичка ме впечатли с отговорността си. Дано утре е напълно готова за плаж и сладолед.
13, много неприятно с този вирус, измъчили сте се. Важното е, че вече е минало.
Математиката на Веселинкова много ме развесели Simple Smile

Аз се канех да правя коктейли, обаче по-рано на вечеря изпих половин бира и чак се замотах. УжасТ! Май ще доработвам и ще лягам.

# 1 863
  • Пловдив
В момента е 27°...няма и помен от ветрец. Не помня такъв задух. Мрън.
Намерих Пантенол. 10 кинта е тук.

# 1 864
Някой ако иска хлад и дъжд,да заповяда. Само си носете и ток! 🤪😂
Обаче много готинко вали,дано да се спи по-добре днес.

# 1 865
  • France
Ядох на бързо като патка. Сега ми е тежко и главата ме мота. Ще взема един парацетамол профилактично.

# 1 866
  • Somewhere in the World
Егати как оплесках нещата! Царица съм просто…

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 22:24 от Pretty_Mama

# 1 867
Обичам да зяпам като гърми и трещи.
Ени,идвам.Нося бира,ток не ни трябва.

# 1 868
Салатата нарязана, ракията насипана, масата сервирана - само мъж нема. Идел си, се обади.

Прити, чела съм те и помня. Не те упреквам. Просто... не искам да страдаш. Ако наистина се е върнал при тебе и го иска, дано намерите път един към друг. И дано горчилката не ви попречи.

# 1 869
  • Пловдив
Прити, ти си знаеш...мисли, ама мисли добре. Не давай да те наранява.

# 1 870
  • София
Седях, мислих и се чудех, дали изобщо да пиша, защото нищо не мога да променя в случая, ама реших да се оплача в тази тема, че или аз съм станала прекалено чувствителна, или хората не са в ред, а може би и двете.

Забелязвам няколко поредни вечери, че възрастен човек разхожда малки кучета, пуска ги от каишките, те се разхождат, той ги вика по някое време и се прибират. Аз ги гледам от балкона. Не познавам човека, не знам нито породата на кучетата, нито ме интересува, дори не мога да определя възрастта на животните. Както и да е. Днес същият човек си седи, чака кучетата да се наиграят и един ***** (аз дори не знам с каква дума да го определя), млад човек по моя бегла преценка, минава, грабва едното куче и бяга. Възрастният човек хукна след него, но не го настигна и взе да го псува. Хукнах да излизам, но онзи се беше изпарил. Колко ужасен човек трябва да си? Направо съм потресена и тази случка не ми излиза от главата. Сега седя и мисля- този възрастен човек как се чувства в този момент? А кучето колко ли е уплашено, че не е при стопанина си? Нямам домашни любимци, не обичам животни вкъщи, но нямам против животните като цяло. Е, кажете ми сега що за чудо е това? Че онзи утре по същия начин може да мине и да открадне дете от родител.

Не съм потресена, а нещо повече от потресена и не ме хваща сън, а съм уморена.

# 1 871
Здрава да си Уиш, злото да те забрави!
🍿🍿🍿😁

# 1 872
Оп,оп,имам ток! Идвай,Крот! От мене картофите. 🤪
Мисс,много гадно наистина,но такива хора има... Ще продаде кучето за някой лев,сякаш е някакъв предмет. Но за това и не бива да се пускат кучетата без каишки. Я ще избяга някъде,я ще го откраднат,а недай боже,може и да го блъсне нещо. Много съм против да се пускат свободно да тичат. Има и хора,които се страхуват,деца също.

# 1 873
Прити, няма да те разкъсам, но ... Щом сте се събрали, значи сте намерили смисъл да бъдете заедно. Какъв е проблема той да излезе сам? Ако му нямаш доверие, събирането става безпредметно, а теб обрича на излишно страдание ... за пореден път.

Фил Hug

# 1 874
  • France
Прити, честно, не си в ред.

И аз обичам да вали и да гърми.

Общи условия

Активация на акаунт