Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 941
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 255
  • Euskal Herria
Добър ви ден!
Чета ви набързо, "на вентилатор" както се казва. Ама гледам в броените дни да вместя всичко, което трябва да се свърши през годината.
Днес сложих и втора доза от ваксината, много любезни бяха в РЗИ. И веднага ми дадоха сертификата.
Мистик, с удоволствие бих се видяла с теб и с който друг има желание.

# 256
  • France
Балонски, ти какво очакваше?

# 257
  • София
Балонита, понякога ми се преплитате със Съни и то не положително.

# 258
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добри, какво ще стане с градинката?

големия син е решил, че вече има място за купони.
Wink т.е. къщата и барбекюто ще се ползват. градинката... като се върнем. Simple Smile

# 259
Колкото до ритане, току що го направих, госпожичката спа до 12.30. Стига ѝ толкова. Сега ѝ давам начална скорост и по задачи. Че полегна ли, отидé денят.
Ре, аз бях. И ги продължавам инжекциите поне още две седмици. После, каквото такова. Поне има ефект.

# 260
Мрънкам си.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 16:39 от Анонимен

# 261
  • София
Кло, питах, защото исках да кажа нещо. Облекчават супер, но не решават проблема. Сега, когато не те боли, отиди на физиотерапия и започни раздвижване. Кортикостероиди няма как да приемаш постоянно.

# 262
Трябва да отида и аз на физиотерапия.След трите инжекции,няма особена файда,боли си и боли.Да взема да мръдна до личната утре.

# 263
  • София
Кроте, с каква диагноза си? Може и да съм питала. Кортикостероидните инжекции са противовъзпалителни. Махат болката, но не решават проблема. Когато не те боли, започни упражнения, които са за твоя проблем.
Аз съм с болки и спрях всичко. Сега само на упражнения карам. Бавно и не много успешно.

# 264
  • France
Разбирам те, балонски, но за това се иска време. Много време и дистанция. 6 месеца въобще не са достатъчни.

# 265
Тю, изтървах на Елиф къдриците.
Балонит, не можеш ли ей тъй тихичко и незабелязано да му топнеш главата в морето/щото варианта с възглавницата по Крот, няма как да се случи/.
Кой щеше да ритва Крот, да заповяда и при мен. Сал една пералня врътнах, трябва да чистя и да готвя. Питам детето какво иска, отговора е предвидим - каквото и да сготвя щял да яде. Хубаво, ама идеи в тиквата ми няма, а и мързел се надигнал.
И като се сетя, че утре е понеделник ми иде да си налея едно питие...

# 266
Привет. Както всяка неделя, се върнахме от селооооо... с една торба кайсии и една торба тиквичкииии...
МН /моят недовършен/ нещо напоследък мрънка, че не съм му обръщала внимание... ми кога бе, пиле шарено, като ми се връщаш в 9,30-10,00, ядеш и реанимираш до 12 и чак тогава вече си готов. Ма аз в 12 вече спя.

Балонче, а да отговаряш с лек сарказъм и шепа заядливост на подобни подмятания, би ли се получило? Ей-така, да показваш, че не ти дреме, не ти пука и прочие...

Ох, баба ми наготвила прясно зеленце и както обичам, така се натъпках...

# 267
Винтче,да не мислиш,че нещо съм свършила,тц.Мотам си се.Сега си направих мляко с нес и зяпам филм по Нова.

Рен,тенис лакът,каза доктора.Сложи ми Diprophos.
Сетих се вчера относно налакътника ми и съмнителната диагноза,аверчето ми до какъв извод стигна.Smiley
Скрит текст:
- Много ч@кий правиш!
-Дали е от това?
-Ами да,ти не играеш тенис! Smiley

# 268
  • София
Кроте, ще те облекчи. Просто намери от къде е проблемът. Аз като си сложа инжекция и знам, че поне една седмица ще спя.
 Вчера гледах Индиана Джоунс 🤣. Няма такъв смях.

# 269
  • Пловдив
Яна, ок..понеже ти си с повече ангажименти кажи ден и да се организираме Simple Smile
След 17ч съм на линия аз.
Нека и другите майнички да мислят и да.си пишем

Общи условия

Активация на акаунт